296 0

3 smarte måter å bruke mineralfoundation på + gratis primer til deg

Jeg må innrømme at jeg egentlig aldri har vært noe stor fan av mineralfoundation. Kanskje er jeg litt yrkesskadet; På jobb som makeup artist var alltid det viktigste at huden skulle se feilfri ut, men også så naturlig ut som mulig. Og pudderfoundation ser ofte ganske sminket ut synes jeg. Derfor har jeg egentlig aldri brukt det – verken på de jeg har sminket eller på meg selv.

Men da jeg prøvde INIKA sin Loose Mineral Foundation ble jeg skikkelig overrasket. Ikke bare funker den som concealer, foundation og pudder i ett, den ser jo SÅ naturlig og fresh ut. Dessuten inneholder den mineralbasert SPF25 og er mild og effektiv nok for hud med akne, rosacea, ujevn pigmentering eller arr.

Her er 3 smarte måter du kan bruke INIKA Loose Mineral Foundation på:

1. Alene, som vanlig foundation: Bruk den flate INIKA Vegan Foundation Brush, og påfør med sirkelbevegelser i hele ansiktet.

2. For å matte ned blank hud: Bruk INIKA Vegan Blush Brush, påfør kun en liten mengde og dunk av overflødig produkt, og påfør kun på de områdene der du har tendens til å bli blank.

3. For full «air brushed»-effekt: Påfør først INIKA BB-Cream eller INIKA Liquid Foundation. Bruk INIKA Vegan Foundation Brush og påfør Loose Mineral Foundation med sirkelbevegelser. Der du trenger ekstra dekkevne «dutter» du produktet inn i huden med kosten.

LES OGSÅ: Dette er beautyfrukten som bekjemper aldringstegn og gir deg sterkere hår

FÅ GRATIS PRIMER: Ved kjøp av INIKA Loose Mineral Foundation gir vi deg en gratis INIKA Certified Organic Pure Primer with Hyaluronic Acid (så langt lageret rekker)!

Klikk her for å finne din nyanse i INIKA Loose Mineral Foundation >>

Birgitte Magnussen

Birgitte er PureYou.no's Content Manager og bloggredaktør for the PURE blog. Hun er dessuten forfatter av boken "Renere liv" og er Norges eneste Green Makeup Artist. I tillegg er hun mamma til to gutter. Birgitte har også egen blogg på birgittemagnussen.no>>

Du liker kanskje også:

Beskytt huden i vårsolen med økologisk solkrem

Endelig er det VÅR. På tide med ny solkrem! Plutselig skal den bleke vinterhuden vår ut og kjenne på deilige solstråler igjen. Det kan nesten komme som et lite sjokk,
Les mer

Steg for steg: Sommerens fineste sminke-look

Jeg synes det er ekstra gøy å sminke meg om sommeren, kanskje fordi jeg benytter sesongen til å eksperimenterere utenfor fra min vanlige, bleke maske. Likevel, det skal være enkelt,
Les mer

Luksusbarbering og ren hudpleie for grønne typer

Vi jenter kommer lettere unna det når det gjelder giftfri barbering – litt mild såpe og vann gjør susen. Men for gutta føles det kanskje værre å kutte ut barberskummet
Les mer

Leave a Comment:

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *