486 1

Vi lanserer PureYou Beauty Box!

Dette har vi jobbet med i kulissene i lang tid og endelig kan vi dele med deg at vi nå lanserer vår helt egen beauty box!

PureYou Beauty Box er en håndplukket limited edition beauty box som utelukkende består av våre favoritter. Hver boks har et aktuelt tema og er nøye kuratert av oss for å gi deg et eksklusivt og spennende utvalg av våre mest populære og anerkjente produkter – produkter som vi selv sverger til og som vi er sikre på at du også vil elske.

Her får du muligheten til å prøve ut produktene i mindre størrelser før du kjøper dine nye favoritter i full size (noen får du i full size i boksen).

Vår aller første beauty box handler om glød. For selv om vakker glød starter innenfra, er det lov å jukse litt med noen naturlige og effektive produkter.

Den ultimate glød for oss er en ren, naturlig og duggfrisk hud – du vet, sånn som huden ser ut etter en god natts søvn, et friskt morgenbad eller en deilig yogaøkt. For å oppnå det har vi håndplukket noen av våre go-to produkter, som vi selv sverger til for å få frem gløden. For litt juks må jo til i en hektisk hverdag med små barn og fulle timeplaner.

I denne limited edition-boksen får du en lekker samling av noen av våre mest populære og anerkjente produkter. Nøye satt sammen av oss for å sikre deg en glødende, frisk og vakker hud på no time. Du vil få to forskjellige og unike ansiktsmasker, et fantastisk serum, en deilig, mildt eksfolierende konjacsvamp, en eksklusiv rouge og et av våre aller beste kosttilskudd for vakker, strålende hud.

Glow, Girl! – boksen inneholder følgende produkter i følgende størrelser:

Karmameju Green Tea Konjac Sponge – full size

Aromatica Rose Absolute First Serum – 20 ml

Kjær Weis Cream Blush i fargen Blossoming  – deluxe sample

Ren MSM-pulver – 20 gram

Aromatica Sea Daffodil Sheet Mask – full size

NUORI Supreme Moisture Mask – 5 ml

Boksen lages i 60 eksklusive eksemplarer, så være rask med å sikre deg din! Bestill her>>

Tusen takk for kjemperespons på vår første box! Den ble utsolgt på 2 dager, men neste box kommer i august! Da lover vi å lage enda flere! 🙂

Lene Jahren

Lene er trebarnsmor og lidenskaplig opptatt av "green beauty". Ideen til PureYou.no ble til da hun gikk gravid med sitt første barn. Hun ble da oppmerksom på hvor mange skadelige stoffer man egentlig utsetter kroppen sin for i løpet av en dag. Hun ønsket å tilgjengeliggjøre trygge og sunne produkter for voksne og barn, gravide og ammende. Med denne bloggen ønsker hun å inspirere til en renere livsstil.

Du liker kanskje også:

Den beste ansiktsoljen for oss over 30

Jeg har laget mine egne ansiktsoljer i en årrekke – først og fremst fordi da har jeg fått akkurat det huden min har hatt behov for der og da, og
Les mer

Skjem bort huden med en økologisk sheet mask

K-beauty har tatt det norske markedet med storm, og mest hype har kanskje såkalte sheet masks fått: tekstilmasker formet etter ansiktets konturer, dynket i pleiende kliss. Meningen er at ingrediensene
Les mer

Den perfekte øyekremen

Jeg har aldri vært noen storforbruker av øyekrem og har egentlig vært fornøyd med å bare bruke ansiktsolje rundt øynene også. Oljer gir jo god fukt og er milde for
Les mer

1 Response

Leave a Comment:

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *