253 5

Trine tester: Odacité

Jeg føler meg privilegert som får teste så mange gode økologiske produkter. Huden min har aldri vært så rolig og fin som den er nå, og det er tydelig at en kombinasjon av oljer og serum er rette medisin for meg. Det siste produktet jeg har testet, og som absolutt er prikken over i’en i min hudpleiesamling er serum fra Odacité.

Odacité sine serum er laget med utgangspunkt i gammel medisinplantekunnskap, og er fremstilt av kun økologiske og friske ingredienser. Jeg bruker Odacité Ca+C serum som er for sensitiv hud. Serumet består av kamille og camelinaolje som begge jobber aktivt for å roe ned og pleie irritert hud. Camelinaolje har en svært anti-inflammatorisk virkning, og er kjent for å behandle bl.a. eksem, mens kamille brukes innen aromaterapi og er kjent for å virke beroligende på nervesystemet.

En flaske med serum fra Odacité holder i en måned som er syklus for fornying av hudceller. Hver dråpe inneholder en konsentrert dose vitaminer, antioksidanter og anti-inflammatoriske ingredienser som er viktige for regenerasjon og avgiftning.

IMG_9780Jeg bruker 3 dråper hver morgen og smører serumet lett på huden etter rens. Serumet føles varmt på huden i det du smører det på, og selv om 3 dråper ikke høres så veldig mye ut, er det mer enn nok for å pleie hele ansiktet. Serumet absorberes innen kort tid, og huden ser strålende ut. I tillegg er huden myk og fuktet hele dagen. Jeg bruker ikke annen fukt på dagtid, men du kan fint tilsette dråpene i en fuktighetskrem, men alene gir serumet en sterkere virkning.

Jeg er nå på den andre flasken, og det blir garantert ikke den siste. Denne enkle, men allikevel så utfyllende hudpleien er bare helt fantastisk og bør oppleves. Det er mange forskjellige typer serum, og med et bredt utvalg finnes det garantert noe for ethvert behov.

Tenk at så «enkel» hudpleie gir så mye pleie. Det enkle er jo oftest det beste, og det stemmer i hvert fall her 🙂

Trine Hetland

Trine har et brennende engasjement for helse og livsstil, og elsker å skrive og ta bilder. Hun har alltid hatt stor interesse for det sunne, rene og naturlige, men ikke alltid hatt tid og overskudd til å gå «all in». Da hun vinteren 2015 fikk kreft, ga det henne det ultimate sparket bak for å ta tak i eget liv og gjøre nødvendige endringer.

Du liker kanskje også:

Hårsprayen som er så ren at du kan drikke den

Jeg husker da jeg begynte å jobbe som makeup-artist og hvor grusomt jeg syntes det var å puste inn all hårsprayen som ble brukt på fotoshoots. Det verste var backstage
Les mer

Hårmasken jeg ikke kan leve uten i sommer

For meg som er en oljefrik er det ingenting som er bedre enn å gi hår og hodebunn pleie og næring med rene, naturlige oljer.  Hello Hair Hydrating Mask Botanic
Les mer

Derfor bør du bytte til økologisk hudpleie

Mange av dagens hudpleieprodukter består av ulike blandinger av syntetisk fremstilte kjemikalier, som har en variabel evne til å trenge gjennom huden. Mens noen produkter absorberes i svært små mengder,
Les mer

Leave a Comment:

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *