221 5

Trine tester: Odacité

Jeg føler meg privilegert som får teste så mange gode økologiske produkter. Huden min har aldri vært så rolig og fin som den er nå, og det er tydelig at en kombinasjon av oljer og serum er rette medisin for meg. Det siste produktet jeg har testet, og som absolutt er prikken over i’en i min hudpleiesamling er serum fra Odacité.

Odacité sine serum er laget med utgangspunkt i gammel medisinplantekunnskap, og er fremstilt av kun økologiske og friske ingredienser. Jeg bruker Odacité Ca+C serum som er for sensitiv hud. Serumet består av kamille og camelinaolje som begge jobber aktivt for å roe ned og pleie irritert hud. Camelinaolje har en svært anti-inflammatorisk virkning, og er kjent for å behandle bl.a. eksem, mens kamille brukes innen aromaterapi og er kjent for å virke beroligende på nervesystemet.

En flaske med serum fra Odacité holder i en måned som er syklus for fornying av hudceller. Hver dråpe inneholder en konsentrert dose vitaminer, antioksidanter og anti-inflammatoriske ingredienser som er viktige for regenerasjon og avgiftning.

IMG_9780Jeg bruker 3 dråper hver morgen og smører serumet lett på huden etter rens. Serumet føles varmt på huden i det du smører det på, og selv om 3 dråper ikke høres så veldig mye ut, er det mer enn nok for å pleie hele ansiktet. Serumet absorberes innen kort tid, og huden ser strålende ut. I tillegg er huden myk og fuktet hele dagen. Jeg bruker ikke annen fukt på dagtid, men du kan fint tilsette dråpene i en fuktighetskrem, men alene gir serumet en sterkere virkning.

Jeg er nå på den andre flasken, og det blir garantert ikke den siste. Denne enkle, men allikevel så utfyllende hudpleien er bare helt fantastisk og bør oppleves. Det er mange forskjellige typer serum, og med et bredt utvalg finnes det garantert noe for ethvert behov.

Tenk at så «enkel» hudpleie gir så mye pleie. Det enkle er jo oftest det beste, og det stemmer i hvert fall her 🙂

Trine Hetland

Trine har et brennende engasjement for helse og livsstil, og elsker å skrive og ta bilder. Hun har alltid hatt stor interesse for det sunne, rene og naturlige, men ikke alltid hatt tid og overskudd til å gå «all in». Da hun vinteren 2015 fikk kreft, ga det henne det ultimate sparket bak for å ta tak i eget liv og gjøre nødvendige endringer.

Du liker kanskje også:

Miniguide til ansiktsoljer

Foto: Anne Valeur En god ansiktsolje er gull verdt nå som det blir enda kaldere ute. Ikke bare gir det pleie til tørr hud, oljene beskytter også mot ytre påvirkning
Les mer

Slik gjorde jeg mitt tørre hår friskt igjen

Naturbørste fra Hydrea London. Foto: Kristine Almerud Jeg har alltid hatt veldig tynt, flatt, typisk nordisk hår – som ikke akkurat ble bedre etter tre ryggsekkturer i Sørøst-Asia. Sol, billig
Les mer

Dette er kroppspleien som både gir myk hud og ro i sjelen

Jeg har lenge vært nysgjerrig på merket Therapie, og ble veldig glad da Lene bestemte seg for å ta det inn i nettbutikken. For en småsliten småbarnsmor er dette nemlig
Les mer

Leave a Comment:

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *