196 7

Trine tester: Josh Rosebrook Styling Cream

Hårstyling! Her er jeg ganske lite bevandret. Det var først når jeg fikk kort, vilt og uregjerlig hår at jeg innså at jeg trengte litt hjelp.

Jeg vet hva jeg ikke liker. Nemlig styling som tynger ned håret og som gir en klissete og matt finish. Det jeg liker er lette produkter som ikke kjennes begrensende på håret, men heller styrkende. Produkter som gir vitalitet og fremmer naturlig glans og livlighet. Alt dette, og litt til gjør stylingkremen fra Josh Rosebrook som jeg akkurat har testet!

Alle planteingrediensene i hår og hudpleieproduktene fra Josh Rosebrook er 100% økologisk sertifisert og/eller villhøstede. Produktene inneholder aktive urte- og planteekstrakter som tilfører et høyt nivå av næringsstoffer til hud og hår, med helende og fornyende egenskaper. Disse viktige næringsstoffene tilbyr anti-inflammatorisk, antibakteriell og antimikrobielle egenskaper, samt er proppfulle av antioksidanter, fettsyrer, aminosyrer, vitaminer, mineraler og fytokjemikalier.  Rett og slett en skikkelig næringsbombe!

13116846_613113178843230_823811543_n

Det jeg liker godt med dette produktet er akkurat det at håret ser og følesmykt og pleiet ut, samtidig som det får struktur. Jeg kan legge meg på kvelden uten å føle at jeg må vaske håret. Stylingen kan nemlig også brukes som en leave-in balsam for å bevare fuktighet i hårstråene. Den fjerner også krus i håret, noe som jeg har hatt litt problemer med den siste tiden – og gir glans glans glans!

Jeg påfører stylingkremen i enten håndkletørket eller helt tørt hår. Den er drøy i bruk, og det skal derfor lite til for å forme og kontrollere håret. Den fungerer også som varmebeskyttelse, og jeg bruker den før føning eller retting. Virkelig et multiprodukt.

Så, er du som meg, som egentlig ikke liker å bruke stylingsprodukter, men som ønsker å style og gi ekstra pleie til håret, vil nok dette produktet falle i smak.

Den dufter i tillegg herlig frisk sitrus. Perfekt til sol og sommer 🙂

Trine Hetland

Trine har et brennende engasjement for helse og livsstil, og elsker å skrive og ta bilder. Hun har alltid hatt stor interesse for det sunne, rene og naturlige, men ikke alltid hatt tid og overskudd til å gå «all in». Da hun vinteren 2015 fikk kreft, ga det henne det ultimate sparket bak for å ta tak i eget liv og gjøre nødvendige endringer.

Du liker kanskje også:

Dette er multikremen alle bør ha i huset

I mange år har jeg slitt med et håndeksem som kommer når jeg bruker sterke såper og andre produkter som virker irriterende. Huden blir nuppete, rød og klør helt infernalsk,
Les mer

Derfor sverger jeg til kremrouge

Jeg har aldri vært noe stor fan av pudderrouge. Selv ikke da jeg jobbet daglig som makeup-artist syntes jeg det var noe stas med pudderversjonen. Jeg synes  rett og slett
Les mer

Makeup så ren at du kan sove med den

Jeg er en av dem som føler meg “naken” uten mineralpudder eller foundation, og føler at huden lett ser blank ut uten pudder. Men å finne den perfekte foundation har
Les mer

Leave a Comment:

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *