3656 4

Tre velværeprodukter jeg alltid har i vesken

Før la jeg igjen vesken hjemme og bar med meg det jeg trengte i hendene eller jakkelommen. Hadde jeg fortsatt gjort det tror jeg ærlig talt hverdagen min hadde vært litt vanskelig.

Du vet, mobilen har vokst til dobbel størrelse, og i tillegg har jeg blitt avhengig av et par produkter som jeg rett og slett nekter å legge igjen hjemme. Sammen med iPhone og notatbok er det dette som fyller opp den lille vesken min hver dag;

Weleda Skin Food krem
Hver morgen skriver jeg en liste over ting jeg er takknemlig for, siden det gjør meg så glad – og i listen er alltid denne kremen med.

Jeg har blant annet tatt til meg tipset til skjønnheten Anniken Jørgensen, og bruker kremen i ansiktet før jeg påfører foundation. Den er veldig tykk og gjør at sminken bare smelter inn i huden.

Grunnen til at jeg har den med i vesken er at den er blitt min nye favoritt til både leppene og hendene. Leppene får den perfekte duse rosafargen, samtidig som de holder seg myke veldig lenge – og de tørre hendene mine får den fuktigheten de trenger nå når det går mot høst. Du finner den her.

LES OGSÅ: Dette er kultkremen stjernene sverger til

Therapie Protect Bath & Body Oil
Litt rart å bære rundt på en badeolje kanskje – men denne kan like godt smøres på huden. Dette produktet har blitt min største hjelp for stressmestring, noe som er like viktig når man er på farten som når man er hjemme. Stresser man ned får man faktisk gjort ting mer effektivt, og muligheten for å nyte dagen vil være større – da man faktisk er til stede der man er.

Som jeg har nevnt tidligere så lukter oljen helt nydelig. Jeg tar litt på undersiden av håndleddene mine, smører den inn, og tar et dypt åndedrag. Den er stappfull av gode oljer som lavendel og frankincense, og skal være veldig bra nå på høsten da den styrker immunforsvaret.

Den store flasken finnes her, mens jeg har den lille versjonen som fulgte med i dette kittet.

Foundation
Det siste jeg tar med meg er foundation enten fra INIKA eller Aromatica. Jeg liker å ha de tilgjengelig for lange dager som krever litt ekstra oppfriskning.  Ofte påfører jeg litt ekstra rundt nesen eller hake/leppe partiet. Føler jeg meg fin får jeg med ett litt bedre selvtillit, noe som igjen gjør at jeg presterer bedre både i jobb og sosialt!

LES OGSÅ: Makeup så ren at du kan sove med den

Lagre

Lagre

Lagre

Lagre

Lagre

Lagre

Lagre

Anne-Line Erlandsen

Anne-Line er utdannet holistisk helsecoach ved The Institute For Integrative Nutrition, og er gründer av Holistical. Gjennom sosiale medier og personlig coaching inspirerer hun jenter verden over til å ta livet i egne hender, med et positivt tankesett og sunne livsstilsendringer. Ellers fyller hun hverdagen med reising, yoga, meditasjon, naturlige skjønnhetsprodukter, plantebasert mat og en daglig dose latter.

Du liker kanskje også:

Dette er kroppspleien som både gir myk hud og ro i sjelen

Jeg har lenge vært nysgjerrig på merket Therapie, og ble veldig glad da Lene bestemte seg for å ta det inn i nettbutikken. For en småsliten småbarnsmor er dette nemlig
Les mer
pina colada

Tropiske sommertips

Det er kanskje ikke tropesommer her i Norge, men hvorfor ikke drømme seg bort til mer tropiske strøk med både smak og duft av frisk ananas og kokosnøtt? Pina colada
Les mer

En grønn livsstil hjalp meg ut av angsten

For tre år siden satt en 21 år gammel jente inne i en knøttliten leilighet på Bjølsen i fire dager i strekk. Hun kunne ikke sette et bein innenfor trikke-dørene
Les mer

Leave a Comment:

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *