603 2

Tre smarte bruksområder for sheasmør

Sheasmør er et multiprodukt alle bør ha i skapet. Her er tre gode forslag til hva du kan bruke det til!

Fettet fra sheanøtten har vært brukt for å forbedre hår og hud i århundrer. Det er rikt på vitamin A, E og F, og inneholder masse gode fettsyrer. Sheasmøret fra ISUN er uraffinert, hvilket betyr at det ikke er prosessert på noen måte. Det betyr at fettsyrene og vitaminene beholdes inntakte, så du får best mulig utbytte når du smører det på huden. I tillegg er det beriket med calendula, lavendel og kamille. Det er altså ikke et rent sheasmør, men det kan brukes på samme måte.

  • Alene funker sheasmør supert både som leppepomade og på tørre neglebånd, på insektsbitt, småsår og forkjølelsesneser. Ha litt i en liten boks som du alltid har i veska, så er du klar for enhver tørrhetskrise. Er du ekstra hardcore (og har ekstra tørr hud), kan du også påføre det rent i ansiktet, og sove med det om natta. Vær dog forsiktig med det om du har lett for å få kviser.
  • Lag deilig, kremete bodybutter ved å piske sammen sheasmør, kokosolje og aprikoskjerneolje. Fremgangsmåte finner du i boka mi, Naturlig nok, som kan kjøpes her hos PureSkin.no nå! Gøy.
  • Det finnes studier som tilsier at sheasmør forbedrer kollagenproduksjonen, noe som gjør det egnet for å behandle arr. Fordi ISUN sitt sheasmør også inneholder reparerende calendula kan det ha ekstra god effekt!

LES OGSÅ: Derfor er kollagen det hotteste tilskuddet akkurat nå

Lagre

Lagre

Lagre

Lagre

Lagre

Lagre

Maja Hattvang

Maja er utdannet tekstforfatter og har blogget i ti år. Hun elsker å eksperimentere med skjønnhetsprodukter, vet hva hun liker, og ga høsten 2017 ut boken «Naturlig nok» som handler om hjemmelaget hudpleie.

Du liker kanskje også:

Derfor bør du bytte til “5-free” neglelakk

Vi jenter elsker neglelakk! Det er få ting som frisker opp mer på en grå dag enn nylakkerte negler. Men visste du at neglelakk er et av de produktene vi
Les mer

Lag din egen sommermaske med agurk og aloe vera

Huden har godt av litt ektra pleie i sola, men du trenger ikke kjøpe dyre produkter av den grunn. Du kan lage din egen avkjølende, lindrende og fuktgivende ansiktsmaske av
Les mer

PureSkin blir PureYou

Dette har vi gledet oss utrolig mye til å dele med deg! Gjennom fem år har vi lært å kjenne deg som kunde godt. Nå vet vi enda mer om
Les mer

2 Responses

Leave a Comment:

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *