674 2

Tre smarte bruksområder for sheasmør

Sheasmør er et multiprodukt alle bør ha i skapet. Her er tre gode forslag til hva du kan bruke det til!

Fettet fra sheanøtten har vært brukt for å forbedre hår og hud i århundrer. Det er rikt på vitamin A, E og F, og inneholder masse gode fettsyrer. Sheasmøret fra ISUN er uraffinert, hvilket betyr at det ikke er prosessert på noen måte. Det betyr at fettsyrene og vitaminene beholdes inntakte, så du får best mulig utbytte når du smører det på huden. I tillegg er det beriket med calendula, lavendel og kamille. Det er altså ikke et rent sheasmør, men det kan brukes på samme måte.

  • Alene funker sheasmør supert både som leppepomade og på tørre neglebånd, på insektsbitt, småsår og forkjølelsesneser. Ha litt i en liten boks som du alltid har i veska, så er du klar for enhver tørrhetskrise. Er du ekstra hardcore (og har ekstra tørr hud), kan du også påføre det rent i ansiktet, og sove med det om natta. Vær dog forsiktig med det om du har lett for å få kviser.
  • Lag deilig, kremete bodybutter ved å piske sammen sheasmør, kokosolje og aprikoskjerneolje. Fremgangsmåte finner du i boka mi, Naturlig nok, som kan kjøpes her hos PureSkin.no nå! Gøy.
  • Det finnes studier som tilsier at sheasmør forbedrer kollagenproduksjonen, noe som gjør det egnet for å behandle arr. Fordi ISUN sitt sheasmør også inneholder reparerende calendula kan det ha ekstra god effekt!

LES OGSÅ: Derfor er kollagen det hotteste tilskuddet akkurat nå

Lagre

Lagre

Lagre

Lagre

Lagre

Lagre

Maja Hattvang

Maja er utdannet tekstforfatter og har blogget i ti år. Hun elsker å eksperimentere med skjønnhetsprodukter, vet hva hun liker, og ga høsten 2017 ut boken «Naturlig nok» som handler om hjemmelaget hudpleie.

Du liker kanskje også:

Miniguide til ansiktsoljer

Foto: Anne Valeur En god ansiktsolje er gull verdt nå som det blir enda kaldere ute. Ikke bare gir det pleie til tørr hud, oljene beskytter også mot ytre påvirkning
Les mer

Oljen jeg smører magen med i graviditeten

Det er mye kroppen vår skal igjennom når vi er gravide. Ikke nok med kvalme, tretthet, vann i kroppen, smerter og oppblåsthet – huden går også gjennom forandringer, og det
Les mer

Derfor bør du bruke leiremaske hver uke

De rensende og forskjønnende egenskapene til leire har blitt benyttet av smarte kvinner i tusenvis av år. Allerede på Cleopatra’s tid visste de at det var noe av det beste
Les mer

2 Responses

Leave a Comment:

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *