336 5

Tekstur, pleie og glans – her er 3 hårprodukter jeg ikke kan leve uten denne våren

Det er ikke bare huden som trenger ekstra pleie etter en lang vinter – håret har også godt av ekstra fukt og næring nå. Derfor har jeg lagt min elsk på den unike hårserien REVERIE. Den består av håndlagede, supernærende og ultrafreshe produkter til hår og hodebunn. Hårproduktene er produsert i California med det ypperste av naturlige ingredienser, bærekraftig hentet fra hele verden, og PureSkin.no er eneste norske forhandler av REVERIE. Alle produktene jeg har testet fra REVERIE dufter helt fantastisk, og så synes jeg de mørke og stilrene glassflaskene tar seg innmari godt ut på badehylla.

EVER Recovery Hair Oil er en lett, men dypt pleiende hårolje som jeg bruker i håndkletørt hår. Det skal ikke mange dråpene til for å gjøre håret silkemykt, glatt og medgjørlig. Og så beskytter dessuten EVER mot slitasje og skader fra hårføning, krølltang og rettetang, og sørger for at håret gjenoppbygges og slitte tupper reduseres. Det er alltid litt spennende å putte olje i håret, det kan fort bli for mye og se fett ut. Men konsistensen på EVER er såpass lett at dette aldri blir noe problem. Jeg har tykt, halvlangt hår med mye fall og bruker ca. 3 dråper, så det sier seg selv at dette er et produkt du ikke bruker opp med det første. EVER Recovery Hair Oil består av marulaolje, bærekraftig utvunnet squalane, og ikke minst en veldig spennende olje jeg aldri har testet før – den eksotiske Crambe Abyssinica-oljen, som er en fantastisk olje for håret med sin silkeaktige konsistens. EVER har en dyp og deilig duft av blant annet bergamot, vanilje, salvie og vetiver. Du kan bruke oljen i både vått og tørt hår og den passer for alle hårtyper. Du kan også bruke den som en dyp behandling over natten, eller tilsette noen dråper av den i sjampoen din for å gi ekstra fukt.

Her finner du mer info om EVER Recovery Hair Oil.

Når håret mitt er tørt, går jeg over det med MILK Anti-Frizz Leave-In Nourishing Treatment. Dette er en leave-in behandling som roer ned frizzy lokker, samtidig som den beskytter og fukter uten å tynge håret ned. MILK er proppfull av nærende ingredienser fra kokosnøtter, oliven og mandler, og kremen har en lett og deilig konsistens som raskt trekker inn i håret og etterlater det silkemykt og skinnende. Og så inneholder MILK hele 16 forskjellige eteriske oljer som gir håret en uimotståelig duft. MILK passer til alle hårtyper og er også velegnet til farget hår. Du kan bruke den i både vått og tørt hår, og den er perfekt som beskyttende stylingkrem før føning og annen varmebehandling. Ikke så rart at MILK vant tittelen “Most Versatile Styling Product” i Refinery29’s Beauty Innovator Awards 2015!

Her kan du lese mer om MILK Anti-Frizz Leave-In Nourishing Treatment.

Kombinasjonen av EVER og MILK er helt uslåelig, spør du meg. Det er lenge siden noen hårprodukter har gitt meg en såpass “rett fra salongen”-følelse som disse gjør. Håret mitt ser utrolig mye friskere ut, og når jeg kombinerer disse med føning får jeg masse volum, glans og lett hold som varer i flere dager. Men jeg har enda et hot hårtips til deg:

_MG_8528

For å friske opp håret mellom hårvaskene og gi økt volum og tekstur bruker jeg MARE Mediterranean Sea Mist. Endelig en saltvannsspray som presterer maksimalt, og som selvsagt er fri for kjipe kjemikalier og nanopartikler, slik tradisjonelle saltvannssprayer og tørrsjampoer kan inneholde. Dette er en saltvannsspray utenom det vanlige, og det er ikke uten grunn at den er blitt en storfavoritt blant bevisste skjønnhetsredaktører verden over. MARE er laget med kjerneekstrakt av ris som gir tonnevis med volum og styrker håret, algeekstrakt som gjør det tykkere, gir økt glans og beskytter lokkene mot miljøskader, og havsalt fra Middelhavet som pleier og og gir tekstur, uten å gjøre håret tørt eller stivt. Den digge duften av vanilje, bergamot, sitron og mandel sender deg rett til kysten av Sør-Italia. Du kan selvsagt bruke den for en typisk beach babe-look, men jeg vil anbefale deg å prøve den ved hårrøttene før føning for volum av en annen verden.

Her finner du mer info om MARE Mediterranean Sea Mist fra REVERIE.

Alle produktene fra REVERIE er laget med etisk fremstilte, veganske og mest mulig økologiske ingredienser og er ikke testet på dyr.

 

Birgitte Magnussen

Birgitte er PureYou.no's Content Manager og bloggredaktør for the PURE blog. Hun er dessuten forfatter av boken "Renere liv" og er Norges eneste Green Makeup Artist. I tillegg er hun mamma til to gutter. Birgitte har også egen blogg på birgittemagnussen.no>>

Du liker kanskje også:

Hårmasken jeg ikke kan leve uten i vinter

Jeg har fått en ny hårmaskefavoritt! Den dufter helt fantastisk av hvit grapefrukt, søt appelsin, patchouli, ylang ylang og geranium og gjør håret mitt mykere enn det jeg trodde gikk
Les mer

Highlight-triksene som fremhever sommergløden

Jeg synes highlight er et must året rundt, men særlig om sommeren er det genialt for å fremheve gløden i huden. Når du er brun kan du dessuten bruke enda
Les mer

Luksusbarbering og ren hudpleie for grønne typer

Vi jenter kommer lettere unna det når det gjelder giftfri barbering – litt mild såpe og vann gjør susen. Men for gutta føles det kanskje værre å kutte ut barberskummet
Les mer

3 Responses

Leave a Comment:

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *