546 1

Superingrediensen som gir deg spenstig og glatt hud

Skal du investere i ett produkt denne våren som gir deg myk, spenstig og glatt hud, bør du velge et med botanisk hyaluronsyre.

Jeg har virkelig begynt å få øynene opp for denne superingrediensen, og mitt tips er å i allefall inkludere minimum ett hudpleieprodukt som inneholder botanisk hyaluronsyre i hudpleierutinen din.

Hyaluronsyre har nemlig den unike evnen til å tiltrekke seg og holde på 1000 ganger sin egen vekt i fukt – noe som gjør den til en utrolig fuktgivende og pleiende ingrediens for huden din (ett gram hyaluronsyre kan holde på opptil seks liter med vann!). Resultatet er som du sikkert kan gjette: En babymyk, jevn og duggfrisk hud.

Men all hyaluronsyre er ikke skapt på samme måte. Det finnes tre ulike metoder å utvinne den på:

  • Naturlig hyaluronsyre er et polysakkarid som produseres i huden, øynene og bindevevet hos mennesker og dyr, og det er som oftest utvunnet fra hester og fra hanekammer, noe som ikke akkurat gjør det til en dyrevennlig variant.
  • Syntetisk fremstilt hyaluronsyre er billig i produksjon og lages i laboratorium ved fermentering av genmodifiserte bakterier. Ikke heller så fristende å putte på huden, spør du meg.
  • Botanisk hyaluronsyre er etisk fremstilt, utvunnet av planten Alexandrisk Senna, som resulterer i en ren, naturlig og dyrevennlig hyaluronsyre som beskytter huden, effektivt binder vann og fyller inn fine linjer og rynker. Ja, takk!

LES OGSÅ: Solkremsticken jeg sverger til denne våren

Her er tre av mine favoritter som inneholder botanisk hyaluronsyre:

Vital Balm er et supereffektivt fuktighetsprodukt fra Josh Rosebrook, som kombinerer fordelene til en balm med en krem sin gode konsistens og evne til å trekke seg inn. Den inneholder økologisk botanisk hyaluronsyre med lavere molekylvekt som trenger dypere inn og har enda mer effektive fuktighetsgivende egenskaper. Det øker også produksjonen av kollagen. Den botaniske hyaluronsyren og et utvalg av urter virker fuktighetsgivende, glattende, mykgjørende, beskyttende og forebyggende. Vital Balm er perfekt for normal og tørr hud. Her finner du mer info om den.

Advanced Hydration Mask er en innovativ behandling som tilfører rikelig med fuktighet og hjelper huden å holde på den. Masken kan brukes daglig for å forbedre hudens utseende og vitalitet. Den botaniske hyaluronsyren stimulerer hudens evne til å produsere fuktighet, holde på fuktigheten og reparere seg selv. Sammen med aktive urteingredienser sørger denne kombinasjonen for en synlig og varig forbedring av hudens fuktighetsnivå. Den geniale formuleringen gjør at du kan fjerne masken uten vann, noe som også bidrar til at huden holder på fuktigheten. Masken passer til normal, fuktfattig, tørr og sensitiv hud. Her kan du lese mer om masken.

Med H3O Night Repair fra Rejuvenated kan du sove deg til vakker hud. Dette kosstilskuddet inneholder nemlig både hyaluronsyre, astaxanthin, magnesium, kalsium og vitamin C, som fukter og reparere huden din mens du sover, slik at du våkner opp og ser uthvilt ut. Her kan du lese alt om H3O Night Repair.

Birgitte Magnussen

Birgitte er PureYou.no's Content Manager og bloggredaktør for the PURE blog. Hun er dessuten forfatter av boken "Renere liv" og er Norges eneste Green Makeup Artist. I tillegg er hun mamma til to gutter. Birgitte har også egen blogg på birgittemagnussen.no>>

Du liker kanskje også:

Trine tester: RMS og Kjær Weis

Jeg har vært så heldig å få teste ut Tinted un powder fra RMS Beauty og Cream Blush fra Kjær Weis og er helt hekta. Endelig har jeg funnet en
Les mer

Her er den perfekte oljen etter en lang sommer

Jeg har brukt nypefrøolje som ansiktsolje i hele ferien, og jeg tror aldri huden min har holdt seg så fin gjennom en hel sommer noen gang. Den gir akkurat passe
Les mer

Derfor bør du tørrbørste ansiktet ditt

Min nyeste beauty obsession er RENEW Face Brush fra Karmameju. Denne lille vidunderbørsten virker nemlig som en naturlig mini-facelift! Tørrbørsting av kroppen har lenge vært kjent for å stimulere blodomløpet, fjerne
Les mer

1 Response

Leave a Comment:

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *