600 0

Solkremsticken jeg sverger til denne våren

Jeg har både mann og barn som hater solkrem (åååh, det er så klissete, æææsj…), så da blir jeg overlykkelig når jeg kommer over produkter som gjør jobben med å holde familien trygg i sola enklere. Og jeg må jo innrømme at jeg liker det kjapt og enkelt selv også…

De nye solkremstick’ene fra COOLA er spesielt laget for å gjøre det enkelt å påføre solkrem på null komma niks. Helt supre å ha med seg både i veska og i ryggsekken på påskefjellet. Null kliss, null klaging 😉

Jeg har lagt min elsk på Mineral Tinted SPF 50 Sunscreen Stick, som gir en veldig fin og naturlig glød og som holder huden min silkemyk. Den har bredspektret UVA/UVB-beskyttelse med sinkoksid uten nanopartikler, har 80 minutters vannfasthet, og så er den er beriket med reparerende havtangekstrakt, mykgjørende kokosolje og avokadoolje, og antioksidantrik vitamin E. Formulaen har dessuten over 70% økologiske ingredienser. Vil du heller ha en uten farge velger du enkelt Mineral Sport SPF 50 Sunscreen Stick, som inneholder de samme pleiende, beskyttende og effektive ingrediensene.

Til de minste bruker jeg Mineral Baby SPF 50 Sunscreen Stick, som er laget for den mest sarte og delikate babyhud, og som har så rene ingredienser som går an med over 70% sertifisert økologiske ingredienser og bredspektret beskyttelse, fri for nanopartikler. Tamanuolje og kamilleekstrakt nærer og pleier, mens blandingen av shea- og kakaosmør, avokado og kokosolje bevarer barnas hud silkemyk. Den er dessuten vannfast og parfymefri.

Her kan du lese mer om de superpraktiske solkremene fra COOLA.

Birgitte Magnussen

Birgitte er PureYou.no's Content Manager og bloggredaktør for the PURE blog. Hun er dessuten forfatter av boken "Renere liv" og er Norges eneste Green Makeup Artist. I tillegg er hun mamma til to gutter. Birgitte har også egen blogg på birgittemagnussen.no>>

Du liker kanskje også:

Juks deg til gyllen vårglød på 1-2-3

Lengter du også etter vår og varmere dager? Bare legger, joggesko, tørr asfalt og grønne blader på trærne?  Ah… Jeg tror jeg aldri har vært så klar for vår noen
Les mer

PureSkin blir PureYou

Dette har vi gledet oss utrolig mye til å dele med deg! Gjennom fem år har vi lært å kjenne deg som kunde godt. Nå vet vi enda mer om
Les mer

Morgen med Maja

Jeg elsker å se på morgenrutinevideoer på Youtube; kikke inn i folks liv, hva de spiser til frokost, hvilke produkter de griper etter hver dag. Egentlig en litt klein sjanger,
Les mer

Leave a Comment:

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *