Slik masserer du deg til glødende hud

Oljer – kanskje det første jeg ble skikkelig fascinert av når jeg fikk snusen på naturlige skjønnhetsprodukter. Noe så allsidig har jeg vel aldri vært borti.

Jeg bruker oljer både i matlaging, som hårkur, fuktighetskrem, for munnhygiene, mot uren hud, – kun for å nevne noe. Min seneste besettelse er å bruke det i sammenheng med ansiktsmassasje.

Jeg er som kjent stor tilhenger av alt som er avslappende, og tar meg derfor tid til en liten massasje før jeg går til sengs.

Det å massere ansiktet gjør at det kommer mer blod til huden – derfor også mer oksygen og næringsstoffer. Dette kan blant annet hjelpe mot rynker og uren hud, samtidig som det kan gjøre kinnbein og kjeve mer definert. Gratis contouring her altså!

LES OGSÅ: Slik får du konturering til å se helt naturlig ut

Alt dette er ekstra supert når man bruker grønne og naturlige produkter, da de gode ingrediensene får hjelp til å trekke lenger inn i huden og får ennå bedre virkning.

Som med så mye annet tenker jeg at man ikke trenger å være profesjonell for å gi seg selv litt velvære, og har derfor satt sammen en liten massasje-rutine som føles bra for meg.

Jeg finner frem ansiktsoljen min og begynner å massere lett. Hele rutinen min kan du se i videoen over. Lek rundt med det og finn den rutinen som passer best for deg!

Herbal Infusion Oil Fra Josh Rosebrook & Organic Nourishing Treatment Oil fra Dr Alkaitis er gode oljer å bruke til dette.

Lagre

Lagre

Lagre

Lagre

Lagre

Lagre

Lagre

Lagre

Anne-Line Erlandsen

Anne-Line er utdannet holistisk helsecoach ved The Institute For Integrative Nutrition, og er gründer av Holistical. Gjennom sosiale medier og personlig coaching inspirerer hun jenter verden over til å ta livet i egne hender, med et positivt tankesett og sunne livsstilsendringer. Ellers fyller hun hverdagen med reising, yoga, meditasjon, naturlige skjønnhetsprodukter, plantebasert mat og en daglig dose latter.

Du liker kanskje også:

RMS Beauty Lip2Cheek video tutorial

Jeg digger multi-purpose produkter som gir en fresh look på null komma niks! I denne videoen viser jeg deg hvordan du kjapt og enkelt legger Lip2Cheek fra RMS Beauty. Her
Les mer

Lag din egen sommermaske med agurk og aloe vera

Huden har godt av litt ektra pleie i sola, men du trenger ikke kjøpe dyre produkter av den grunn. Du kan lage din egen avkjølende, lindrende og fuktgivende ansiktsmaske av
Les mer

Slik lager du din egen sinksalve

Forrige uke kom boka mi ut! “Naturlig nok” er en samling enkle oppskrifter på såpe og hudpleie, og du kan kjøpe den her hos PureSkin.no. I tillegg til produkter for
Les mer

2 Responses

Leave a Comment:

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *