Skånsom fjerning av ansiktshår

Hvis jeg ikke tar helt feil har vi alle litt hår i ansiktet – eller pusepels som jeg liker å kalle det. Enten det er litt uønsket hår mellom øyenbrynene, over leppen eller andre steder.

Personlig synes jeg egentlig ikke det gjør noe, og liker å la øyenbrynene mine leve sitt eget liv. Likevel føles det fint å ta en liten vårrengjøring fra tid til annen. Spesielt over leppene og mellom brynene, da jeg har lagt merke til at foundation og pudder lett kan sette seg her og gjøre hårene litt mer synlig enn jeg ønsker.

Med tiden har jeg merket at jeg har ganske sensitiv hud. Napping, voksing og hard skrubbing kan lett gjør den rød og irritert. Fjerning av ansiktshår har derfor vært en liten utfordring – frem til nå!

LES OGSÅ: De beste produktene for deg med sensitiv hud

Cold Wax Hair Removal Strips fra Acorelle har gjort ting litt enklere for meg. Det tar maks fem minutter å få det unnagjort, og resultatet vil vare opptil fire uker. Personlig blir jeg litt rød rett etter voksingen, men det går over etter 1-2 timer.

Vil anbefale å bruke dette på kvelden før du legger deg, da det er lurt å la huden hvile og ikke utsette den for sminke med en gang.

Voksen på stripsene er laget med økologisk bivoks og aloe vera, og er helt uten parfyme, harpiks og parabener. I tillegg følger det med en etterbehandlingspleie med mandelolje, ment for å fjerne voksrester og mykgjøre huden etter voksing. Denne lukter så godt!

I videoen viser jeg dere hvordan jeg bruker disse på meg selv. Husk å fjerne alt av sminke og rengjøre huden godt før behandlingen.

Happy hair removal!

Lagre

Lagre

Lagre

Lagre

Lagre

Lagre

Anne-Line Erlandsen

Anne-Line er utdannet holistisk helsecoach ved The Institute For Integrative Nutrition, og er gründer av Holistical. Gjennom sosiale medier og personlig coaching inspirerer hun jenter verden over til å ta livet i egne hender, med et positivt tankesett og sunne livsstilsendringer. Ellers fyller hun hverdagen med reising, yoga, meditasjon, naturlige skjønnhetsprodukter, plantebasert mat og en daglig dose latter.

Du liker kanskje også:

Oljen jeg smører magen med i graviditeten

Det er mye kroppen vår skal igjennom når vi er gravide. Ikke nok med kvalme, tretthet, vann i kroppen, smerter og oppblåsthet – huden går også gjennom forandringer, og det
Les mer

Hvor latterlig mye har du i skuffen din?

For noen år siden fant jeg noe sånt som 15 forskjellige kremer, 10 maskaraer, 50 små øyenskygger og ørten tørre lipgloss i en av skuffene mine på badet. De fleste
Les mer

Slik gjorde jeg mitt tørre hår friskt igjen

Naturbørste fra Hydrea London. Foto: Kristine Almerud Jeg har alltid hatt veldig tynt, flatt, typisk nordisk hår – som ikke akkurat ble bedre etter tre ryggsekkturer i Sørøst-Asia. Sol, billig
Les mer

Leave a Comment:

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *