353 0

Redningen for blek og gusten vinterhud

Nå som tykke klær skal av etter en lang vinter, liker jeg å jukse litt med fargen. Selvbrunere har vært på markedet i mange år nå, og min favoritt er de som gir deg en gradvis farge. Natural Self Tanner fra Suntegrity gir en naturlig og fin brunfarge, uten å etterlate skjolder. Den benytter Vegetan®, en økologisk sertifisert DHA utvunnet fra sukkerbeter. Den er mild og passer alle hudtyper.

Økologisk søt mandelolje, shea smør, kokosnøttolje og mangofrøsmør sørger for å fukte, nære og gjør huden myk, mens økologisk nypefrøolje bidrar til å regenerere og klarne huden, slik at den blir glatt og fast. Fukt, pleie og naturlig gyllen hud – helt uten gufne giftstoffer og vond lukt. Dette er min lifesaver for blek vinterhud!

SLIK BRUKER DU NATURAL SELF TANNER:

  • For best resultat bør huden først eksfolieres, og deretter fuktes eventuelle tørre områder (albuer, håndledd, knær, ankler, føtter) med fuktighetskrem før påføring.
  • Påfør kremen jevnt over hele kroppen.
  • La kremen tørke i flere minutter før du kler på deg.
  • For å unngå misfarging av håndflater, vask hendene med såpe og vann umiddelbart etter bruk. Dersom du får krem på et sted du ikke ønsker det, kan du bruke sitronjuice i et par minutter for å starte en peelingprosess, eller du kan bruke et eksfolierende produkt.
  • Vent minst 8 timer før du dusjer, barberer eller svetter for å sikre at brunfargen utvikles fullt ut.
  • For å opprettholde fargen, sørg for å smøre deg inn med fuktighetskrem og eksfoliere regelmessig, og gjenta 1-2 ganger i uken.

LES OGSÅ: Miniguide til tørrbørsting

Selv om det ser ut til at våren lar vente på seg i år, er vårsolen likevel like sterk. Det er lett å glemme at også leppene trenger solbeskyttelse. Kanskje det hjelper med Suntegrity LIP C.P.R., som er leppestifter med SPF30? Her kan du velge mellom 7 lekre farger – min favoritt er Sable Shade, som er en nude bruntone som passer perfekt når man har fått litt farge i ansiktet. Suntegrity LIP C.P.R virker pleiende på leppene og inneholder en filler basert på konjakrot, som gjør rynker og fine linjer mindre synlig.

Her finner du mer info om Suntegrity LIP C.P.R, og også små videosnutter som viser fargene på modeller.

_MG_8489 (1)
Fra bunnen og opp: Sunrise Peach, Sunny Blush, Solar Rose, Fuchsia Flare, Sunburst Pink, Sable Shade, Plum Eclipse

Lagre

Lagre

Lagre

Lagre

Lagre

Lagre

Lagre

Lagre

Lagre

Lagre

Lagre

Lene Jahren

Lene er trebarnsmor og lidenskaplig opptatt av "green beauty". Ideen til PureYou.no ble til da hun gikk gravid med sitt første barn. Hun ble da oppmerksom på hvor mange skadelige stoffer man egentlig utsetter kroppen sin for i løpet av en dag. Hun ønsket å tilgjengeliggjøre trygge og sunne produkter for voksne og barn, gravide og ammende. Med denne bloggen ønsker hun å inspirere til en renere livsstil.

Du liker kanskje også:

Den beste dyprensen for deg med uren hud

I blant får vi inn produkter som vi bare må ta en liten happy dance rundt på kontoret for, og dette er en av disse. Så utrolig mange har nemlig
Les mer

Slik ble jeg kvitt kroppsakne

Kroppsakne er ubehagelig, men ganske vanlig. Jeg fikk mine første tegn til akne på ryggen da jeg var på sydentur som 13-åring, og det ble starten på noen lange tenår
Les mer

The most beautiful eco-friendly makeup brand in my bag

Vi er superglade og stolte over å ha fått med oss Kate Murphy som fast bidragsyter på bloggen. Kate er entrepenør, naturlig skjønnhet- og wellness-influencer, i tillegg til å være
Les mer

Leave a Comment:

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *