325 0

Redningen for blek og gusten vinterhud

Nå som tykke klær skal av etter en lang vinter, liker jeg å jukse litt med fargen. Selvbrunere har vært på markedet i mange år nå, og min favoritt er de som gir deg en gradvis farge. Natural Self Tanner fra Suntegrity gir en naturlig og fin brunfarge, uten å etterlate skjolder. Den benytter Vegetan®, en økologisk sertifisert DHA utvunnet fra sukkerbeter. Den er mild og passer alle hudtyper.

Økologisk søt mandelolje, shea smør, kokosnøttolje og mangofrøsmør sørger for å fukte, nære og gjør huden myk, mens økologisk nypefrøolje bidrar til å regenerere og klarne huden, slik at den blir glatt og fast. Fukt, pleie og naturlig gyllen hud – helt uten gufne giftstoffer og vond lukt. Dette er min lifesaver for blek vinterhud!

SLIK BRUKER DU NATURAL SELF TANNER:

  • For best resultat bør huden først eksfolieres, og deretter fuktes eventuelle tørre områder (albuer, håndledd, knær, ankler, føtter) med fuktighetskrem før påføring.
  • Påfør kremen jevnt over hele kroppen.
  • La kremen tørke i flere minutter før du kler på deg.
  • For å unngå misfarging av håndflater, vask hendene med såpe og vann umiddelbart etter bruk. Dersom du får krem på et sted du ikke ønsker det, kan du bruke sitronjuice i et par minutter for å starte en peelingprosess, eller du kan bruke et eksfolierende produkt.
  • Vent minst 8 timer før du dusjer, barberer eller svetter for å sikre at brunfargen utvikles fullt ut.
  • For å opprettholde fargen, sørg for å smøre deg inn med fuktighetskrem og eksfoliere regelmessig, og gjenta 1-2 ganger i uken.

LES OGSÅ: Miniguide til tørrbørsting

Selv om det ser ut til at våren lar vente på seg i år, er vårsolen likevel like sterk. Det er lett å glemme at også leppene trenger solbeskyttelse. Kanskje det hjelper med Suntegrity LIP C.P.R., som er leppestifter med SPF30? Her kan du velge mellom 7 lekre farger – min favoritt er Sable Shade, som er en nude bruntone som passer perfekt når man har fått litt farge i ansiktet. Suntegrity LIP C.P.R virker pleiende på leppene og inneholder en filler basert på konjakrot, som gjør rynker og fine linjer mindre synlig.

Her finner du mer info om Suntegrity LIP C.P.R, og også små videosnutter som viser fargene på modeller.

_MG_8489 (1)
Fra bunnen og opp: Sunrise Peach, Sunny Blush, Solar Rose, Fuchsia Flare, Sunburst Pink, Sable Shade, Plum Eclipse

Lagre

Lagre

Lagre

Lagre

Lagre

Lagre

Lagre

Lagre

Lagre

Lagre

Lagre

Lene Jahren

Lene er trebarnsmor og lidenskaplig opptatt av "green beauty". Ideen til PureYou.no ble til da hun gikk gravid med sitt første barn. Hun ble da oppmerksom på hvor mange skadelige stoffer man egentlig utsetter kroppen sin for i løpet av en dag. Hun ønsket å tilgjengeliggjøre trygge og sunne produkter for voksne og barn, gravide og ammende. Med denne bloggen ønsker hun å inspirere til en renere livsstil.

Du liker kanskje også:

3 tips for lengre og sterkere negler

Neglene er for meg en morsom måte å fullføre stilen min på, eller sette den lille ekstra touchen på et antrekk. Det er mye forskjellig man kan gjøre med dem,
Les mer

Her er den perfekte oljen etter en lang sommer

Jeg har brukt nypefrøolje som ansiktsolje i hele ferien, og jeg tror aldri huden min har holdt seg så fin gjennom en hel sommer noen gang. Den gir akkurat passe
Les mer

Tre hjemmelagde ansiktsmasker som sikrer julegløden

Litt gusten i vinterkulda? Her er tre ansiktsmasker du enkelt lager selv som både gir ny glød og gir litt julestemning underveis. Kanel kan brukes til mer enn grøten! For
Les mer

Leave a Comment:

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *