993 32

Nyperoseoljens fantastiske egenskaper!

Sist jeg satt og ventet på en behandling hos min faste hudpleier overhørte jeg en samtale mellom en annen hudpleier og en klient; «Jeg helbredet mine solflekker og aknearr ved hjelp av nypefrøolje» sa klienten. Må innrømme at jeg tyvlyttet litt, og min interesse ble straks vekket, for å si det mildt… Ingen dyr laserbehandling? Ingen kjemisk peeling? Helbredet av naturen? Dette måtte jeg sjekke ut nærmere!

Nypefrøolje, også kalt nyperoseolje, er hentet fra frøene fra en vill roseplante tilhørende i Chile. Den har blitt brukt av folket i Chile i århundrer, men har først nylig blitt anerkjent i andre deler av verden for sine anti-aldring og hudhelbredende egenskaper. Studier har vist at den effektivt reduser arr, rynker og tørrhet, samt at den bidrar til å reparere ødelagte hudceller og virker revitaliserende. Med andre ord: den er perfekt.

De gunstige virkningene av dette naturlige vidundermiddelet kommer fra dens høye nivå av vitamin C, omega-3 og omega-6 fettsyrer, samt retinsyrer. Vitamin C stimulerer kollagenproduksjonen, og bidrar til å redusere fine linjer og rynker. Essensielle fettsyrer har påvist å redusere arrdannelse og fremme cellenes regenerering. Retinsyre (vitamin A) trenger gjennom huden for å forbedre fuktighetsnivå, hudfarge, tekstur og pigmentering. Nypefrøolje er en “tørr” olje, noe som betyr at den raskt trekker inn i huden, og den etterlater ikke en fet hinne. Den er mer potent, og samtidig billigere enn andre populære ansiktsoljer, inkludert roseolje. Alle kan bruke den, selv de med sensitive hudsykdommer som rosacea og akne.

Nypefrøolje kan anvendes i sin rene form eller innlemmes i en lotion, ansiktsolje eller krem. Du finner «vidundermiddelet» i disse produktene:

 • Soapwalla Resilience Pregnant Belly Oil
  En luksuriøs blanding av ingredienser som gir næring til huden og sansene, samtidig som den oppmuntrer til kollagenproduksjon, lindrer strekkmerker, og beroliger kløe.
 • La Bella Figura Découverte Under Eye Repair Serum
  Dette anti-age serum inneholder vitale helbredende planter og omega 3 fettsyrer for å reparere utseendet på trøtte øyne og mørke ringer, samt for å jevne ut linjer i ansiktet. Nypefrøoljen bidrar til å redusere mørke sirkler og opprettholde en sunn hud.
 • A’kin Pure Radiance Rosehip Oil
  Denne oljen bidrar til å gjenopprette fuktighet og øker hudens smidighet og elastisitet, samt motvirker tørr og matt hud. Dessuten bidrar den til å redusere synligheten av fine linjer og rynker. For alle hudtyper, også den sensitive og følsomme.
 • COOLA MineralFace SPF 30 Matte Tint
  Beskytt og plei huden din hver dag med denne antioksidantholdige, mineralmatte SPF 30 solkrem. Kremen er lett farget, den er uparfymert og gir deg umiddelbar reduksjon av fine linjer i huden. Laget med økologisk nypeolje, rik på vitamin C som bekjemper frie radikaler, og økologiske beroligende nattlys- og linfrøolje.

 

Lagre

Lene Jahren

Lene er trebarnsmor og lidenskaplig opptatt av "green beauty". Ideen til PureYou.no ble til da hun gikk gravid med sitt første barn. Hun ble da oppmerksom på hvor mange skadelige stoffer man egentlig utsetter kroppen sin for i løpet av en dag. Hun ønsket å tilgjengeliggjøre trygge og sunne produkter for voksne og barn, gravide og ammende. Med denne bloggen ønsker hun å inspirere til en renere livsstil.

Du liker kanskje også:

Dette er oljen alle vil ha nå

I put that on at night, and I wake up glowing. – Miranda Kerr. Glem argan- og kokosolje. Nå er det nemlig nypefrøolje som gjelder. Etter at Victoria’s Secret-modell Miranda
Les mer

Steg for steg: Sommerens fineste sminke-look

Jeg synes det er ekstra gøy å sminke meg om sommeren, kanskje fordi jeg benytter sesongen til å eksperimenterere utenfor fra min vanlige, bleke maske. Likevel, det skal være enkelt,
Les mer

Luksusbarbering og ren hudpleie for grønne typer

Vi jenter kommer lettere unna det når det gjelder giftfri barbering – litt mild såpe og vann gjør susen. Men for gutta føles det kanskje værre å kutte ut barberskummet
Les mer

Leave a Comment:

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *