385 0

Neglelakken jeg sverger til akkurat nå

Jeg har falt pladask for neglelakkene fra Zao, hvor freshe farger og fint design møter bærekraft og etisk fremstilling.

I tillegg til de fine fargene som sitter godt, er dette er noen av de tryggeste lakkene jeg har kommet over. De er fri for skadelige stoffer som ofte finnes i neglelakker, som dibutylftalat, toluen, formaldehyd, xylen, kolofonium og syntetisk kamfer, og er også beriket med silika fra bambusolje som styrker neglene dine. Og så har de fine og bærekraftige beholdere med kork av bambus.

LES OGSÅ: Les dette før du lakker neglene dine igjen

Og bærekraft er et gjennomgående tema i Zao. Respekt for mennesker og dyr er nemlig garantert på alle produksjonsstadier. Cruelty Free- og Leaping Bunny-sertifiseringen forsikrer at ingen dyretesting er benyttet i noen fase av produktutviklingen, av hverken selskapet, laboratoriene de bruker eller leverandørene deres. Dessuten er neglelakkene garantert glutenfrie og veganske.

Med andre ord: Fine negler med skikkelig god samvittighet!

Jeg har lagt min elsk på fargen Nude og den matte top-coaten som gir hvilken som helst av fargene en matt drømmefinish. Du får selvsagt også klassisk blank top coat hvis du liker det bedre. Fargene French White, French Beige og French Pink er en nydelig trio for deg som sverger til fransk manikyr, mens Carmin Red eller Coral er for deg som liker det fargesterkt. Du får også de sensuelle mørke Black Cherry og Plum, i tillegg til den nydelige duse rosatonen Antic Pink og den skimrende fargen Pink Champagne.

I tillegg til de fine fargene har Zao laget en neglforsterker som styrker neglene med silika. Den kan brukes som behandling for skjøre negler og er også ideell å bruke som en base før påføring av neglelakk. 

Jeg er også stor fan av den sertifiserte økologiske neglelakkfjerneren fra Zao, som er fri for skadelige og uttørkende løsemidler som acetone og ethyl acetate. Den er laget av 100% naturlige råvarer og fjerner skånsomt neglelakk uten å tørke ut eller skade neglene. Dessuten er neglelakkfjerneren beriket med bambusekstrakt som er naturlig rik på silika som styrker neglene.

Her kan du se alle fargene og finne din egen Zao-favoritt!

 

Birgitte Magnussen

Birgitte er PureYou.no's Content Manager og bloggredaktør for the PURE blog. Hun er dessuten forfatter av boken "Renere liv" og er Norges eneste Green Makeup Artist. I tillegg er hun mamma til to gutter. Birgitte har også egen blogg på birgittemagnussen.no>>

Du liker kanskje også:

Slik gjorde jeg mitt tørre hår friskt igjen

Naturbørste fra Hydrea London. Foto: Kristine Almerud Jeg har alltid hatt veldig tynt, flatt, typisk nordisk hår – som ikke akkurat ble bedre etter tre ryggsekkturer i Sørøst-Asia. Sol, billig
Les mer

RMS Beauty Lip2Cheek video tutorial

Jeg digger multi-purpose produkter som gir en fresh look på null komma niks! I denne videoen viser jeg deg hvordan du kjapt og enkelt legger Lip2Cheek fra RMS Beauty. Her
Les mer

Dette er hemmeligheten bak Randis glødende hud

Denne uken er vi så heldige å ha med oss Randi Nestaker, dama bak den fine bloggen Ladybirds Nest, som gjesteblogger. Her kan du sjekke ut Randis inspirerende blogg!
Les mer

Leave a Comment:

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *