Møt vår nye bidragsyter: Pia Meliane

Jeg heter Pia Meliane, er utdannet hud og kroppsterapeut, holistisk detoxcoach, yogalærer og yogafilosofi-formidler. Jeg har mange års studier bak meg hos guruer fra foten av Himalaya. Der studerte jeg de Vediske skriftene også kaldt Advaita Vedanta, som de fleste østlige spirituelle tradisjonene bygger på.

Jeg har startet mitt eget retreatsenter, Mariagården i Sverige, som jeg har drevet de siste 7 årene, og har holdt til sammen over 50 detox- og yogaretreater det siste tiåret. Jeg er også gründeren bak Pink Garden i Oslo som holdt dørene åpne i over 4 år. En økologisk skjønnhetssalong hvor man jobbet etter helhetlige og naturlige prinsipper.

Jeg har nå lagt min elsk på globale boutique-reiseopplevelser, og har nylig grunnlagt retreatbyrået Helenika Travels som arrangerer transformerende detox og yogareiser til spennende og eksotiske reisemål verden over. Jeg er bosatt på Bali og i Hellas og imellom retreater coacher jeg klienter på Skype til bedre helse og vitalitet gjennom skreddersydde detoxprogrammer og matplaner.

Pia kommer til å skrive innlegg her hos oss 1 gang i måneden, og vil blant annet skrive om temaer som velvære, supermat, detox og stressmestring – vi gleder oss!

Pia Meliane

Pia er utdannet hud- og kroppsterapeut, holistisk detoxcoach, yogalærer og yogafilosofi-formidler. Hun er damen bak retreatsenteret Mariagården i Sverige og den økologiske skjønnhetssalongen Pink Garden i Oslo, og har nylig grunnlagt retreatbyrået Helenika Travels, som arrangerer detox- og yoga reiser til eksotiske reisemål.

Du liker kanskje også:

3 tips som gir deg mer tid i hverdagen

Er du en av dem som føler dagene ikke helt strekker til? Sliter du med å finne en god balanse mellom alt du skal “rekke” og på toppen av dette
Les mer

Krystallflaskene alle vil drikke av nå

Det er ikke noe tvil om at krystaller er det hotteste innen både hudpleie og velvære for øyeblikket. Både krystallrullene og gua sha-ene har flydd ut av hyllene her hos
Les mer

Hvorfor superstjernene sverger til aromaterapi og eteriske oljer

Eteriske oljer og aromaterapi er ikke lenger forbundet med noe svevende, alternativt og helsekostaktig – det er rett og slett blitt superhot, og superstjerner som Miranda Kerr, Gwyneth Paltrow, Gisele
Les mer

Leave a Comment:

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *