Morgen med Maja

Jeg elsker å se på morgenrutinevideoer på Youtube; kikke inn i folks liv, hva de spiser til frokost, hvilke produkter de griper etter hver dag. Egentlig en litt klein sjanger, men jeg bare elsker det. Enda mer overraskende er det at jeg også elska å lage min egen. Håper du liker den!

Her er en gjennomgang av produktene jeg bruker i videoen:

Josh Rosebrook Nutrient Day Cream SPF 30: For litt siden gjorde de om formulaen på favorittsolkremen min, og den nye funka dessverre ikke for meg. Denne dagkremen fra Josh Rosebrook kom derfor inn i livet mitt på et perfekt tidspunk. Den gir både nok fukt og pleie til at jeg kan bruke den alene (iallefall nå på sommeren!), og har fysisk solfilter med faktor 30, noe jeg synes er akkurat passe. Dessuten gir den en god, halvmatt base for sminke, og ser pen ut gjennom dagen. Ikke verst.

Inika Loose Mineral Foundation: Jeg har sverget til mineralpudder store deler av mitt sminkede liv, og har lenge brukt Glo Minerals pressed base. I det siste har jeg derimot testa det løse mineralpudderet fra Inika, som er hakket renere (ganske mye renere faktisk). Fargen Grace passer bra til meg, som har lys olivenhud med gule undertoner (står feil i videoen, Cream er feil, Grace riktig, hehe). Jeg synes det gir et vel så bra resultat, som er jevnt, ikke for uttørrende og dekker godt etter ett lag. (Børsten jeg bruker er fra Real Techniques, men kan egentlig ikke anbefales.)

Josh Rosebrook Hydrating Accelerator: Perfekt for å gi en enda mer naturlig look på sminken. Den er aloe vera-basert, hater ikke aloe vera.

Nuori Lip Treat: En skikkelig digg leppepomade som gjør leppene myke og litt glossy. Denne blandes fersk hver 12 uke og er datomerket. Det er betryggende, og viktig når man bruker naturlige produkter uten konserveringsmiddel.

Kjær Weiss Bronzer Dazzeling: Elsker å bruke den som øyeskygge nå som jeg har litt farge. Det ser naturlig ut men gir litt dyp. Alt jeg trenger til hverdags (trenger forsåvidt ingenting, men føler meg hakket finere).

Natural Deodorant Co Gentle deodorant cream: Min favorittdeodorant for øyeblikket. Den er uten natron, noe som gjør den veldig skånsom, men fungerer likevel som et skudd. I sommer har jeg flere ganger gått to dager uten å påføre på nytt på litt slække hytteturer, og jeg har ikke lukta vondt i det hele tatt! Magisk. Den inneholder honning, noe som gjør den ekstra myk i konsistensen.

Lagre

Lagre

Lagre

Lagre

Lagre

Lagre

Lagre

Lagre

Lagre

Lagre

Lagre

Lagre

Lagre

Lagre

Lagre

Lagre

Lagre

Lagre

Lagre

Maja Hattvang

Maja er utdannet tekstforfatter og har blogget i ti år. Hun elsker å eksperimentere med skjønnhetsprodukter, vet hva hun liker, og ga høsten 2017 ut boken «Naturlig nok» som handler om hjemmelaget hudpleie.

Du liker kanskje også:

solbeskyttelse

Fukt og solbeskyttelse for høstlige dager

Selv om sommeren er på hell og sola ikke steker lenger, er det fortsatt viktig å beskytte huden mot skadelige UVA og UVB-stråler. Når temperaturen faller opplever også mange å
Les mer

Rougeguide: Slik velger du rett farge

Under høstens Green Beauty Week var det få produkter det gikk så mye av som Lip2Cheek fra RMS. For det er noe med det å få prøve sminke på huden
Les mer

Miniguide til peeling

Som småbarnsmor blir det ikke like mye tid til egenpleie som før, og ofte glemmer jeg hvor fantastisk peeling er for huden. Men hver eneste gang jeg kommer på å
Les mer

Leave a Comment:

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *