2375 197

Mirakelhud på krukke + ISUN give-away!

Da jeg ble introdusert for ISUN for noen måneder siden visste jeg egentlig lite om dette merket. Men så var jeg så heldig å få møte Bunnie, grunnleggeren av ISUN, og skjønte straks at her lå det en helt unik kunnskap og et engasjement utenom det vanlige bak produktene. Jeg forsto også raskt at folk virkelig elsker – nærmest tilber – dette merket. De er rett og slett ISUN-frelste.

Og vet du, jeg tror jammen at jeg begynner å bli litt frelst jeg også 😉

Det produktet som har gjort størst inntrykk på meg så langt, er Miracle Night Balm. Jeg har jo testet utallige oljer, serum, kremer og masker opp gjennom årene, og mye av det har vært veldig bra. Men det er sjelden jeg prøver et produkt med så umiddelbar effekt som det denne balmen gir.

Med én gang jeg smører den på kan jeg kjenne at huden fuktes og beroliges i dybden. Huden blir fullstendig mettet med næring og den blir umiddelbart silkemyk og strålende. Balmen smelter lett inn i huden og er veldig drøy i bruk.

Miracle Night Balm virker reparerende og gir hudcellene næring og fukt mens du sover, så du kan våkne opp med myk, glødende og balansert hud om morgenen. Den inneholder blant annet ekstrakter av aloe vera, grønn te, gotu kola, calendula, life everlasting-blomst, olivenblad, neem og rose, som gjør at den både smører, heler, kjøler og reparerer selv den sarteste ansiktshud. De kjølende og reparende egenskapene gjør den også enestående til bruk som en aftersun.

Balmen er egnet for alle hudtyper, og er spesielt gunstig for deg med sensitiv hud og hypersensitive hudtilstander. Perfekt for solbrent hud for å lindre smerte, forebygge flassing og fremme rask helbredelse.

Jeg påfører Miracle Night Balm på nyrenset hud om kvelden – gjerne etter at jeg sprayet huden med Ormus Myst. I blant bruker jeg den om dagen også, særlig etter en lang dag i sola, eller når huden rett og slett trenger litt ekstra pleie og glød (den er super under makeup også!). Du kan også bruke balmen som en maske ved å påføre et tykt lag på ren hud og la den sitte på i minimum 20 minutter, før du skyller av eller tørker av det som huden ikke har trukket til seg. Fantastisk for tørst sommerhud!

Her kan du lese mer om Miracle Night Balm.


ISUN GIVE-AWAY!

To andre av mine favoritter fra ISUN er Ormus Myst, en deilig og oppfriskende ansikts- og kroppsmist, og Rose Quartz Oil, som er en kroppsolje med en helt fantastisk duft og som gjør huden utrolig myk og glødende.

Nå har du sjansen til å vinne en Ormus Myst og en Rose Quartz Oil!
Konkurransen er avsluttet og den heldige vinneren ble Tonje Flataukan! 

Grattis, Tonje 🙂 Vi tar kontakt med deg på mail.

Tusen takk til alle som deltok i give away’en!

_1180551

Birgitte Magnussen

Birgitte er PureYou.no's Content Manager og bloggredaktør for the PURE blog. Hun er dessuten forfatter av boken "Renere liv" og er Norges eneste Green Makeup Artist. I tillegg er hun mamma til to gutter. Birgitte har også egen blogg på birgittemagnussen.no>>

Du liker kanskje også:

Slik gjorde jeg mitt tørre hår friskt igjen

Naturbørste fra Hydrea London. Foto: Kristine Almerud Jeg har alltid hatt veldig tynt, flatt, typisk nordisk hår – som ikke akkurat ble bedre etter tre ryggsekkturer i Sørøst-Asia. Sol, billig
Les mer

7 grunner til at du bør begynne med sheasmør nå

Sheasmør er en av de tingene jeg alltid har tilgjengelig hjemme, og det var en av de aller første ingrediensene jeg begynte å eksperimentere med da jeg gikk over til
Les mer

Hvorfor buriti er den ultimate oljen for huden din i sommer

Jeg elsker å oppdage nye oljer og min nyeste obsession er buritiolje, som er presset fra nøttene til det brasilianske morichepalmetreet. I tillegg til at den beskytter og mykgjør huden
Les mer

189 Responses

Leave a Comment:

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *