531 0

Mine beste sminketips til en dewy hud

Ingenting er finere enn en glødende og duggfrisk makeup synes jeg, og det er en enkel måte å føle seg litt freshere på etter en lang vinter.

Her skal du få mine 5 beste tips til hvordan du oppnår den dewy looken:

1. Start med en god primer som gir fukt og glød, for eksempel BB Cream fra INIKA. Jeg er også stor fan av solkremen Mineral Face SPF20 Tinted Rose fra COOLA som gir en nydelig glødende base.

2. Deretter legger du concealer under øynene, rundt nesevingene og ellers der du trenger å dekke til litt. For en dewy look synes jeg RMS Beauty Un Cover-Up er best.

LES OGSÅ: Slik velger du rett concealer til din hudtone

3. Fortsett med en kremskygge på øyelokkene, for eksempel INIKA’s Certified Organic Cream Eye Shadow, som du enkelt legger med fingrene.

4. Deretter legger du en highlighter på kinnben, langs neseryggen og på amorbuen. Prøv Magic Luminizer fra RMS Beauty eller INIKA Certified Organic Light Reflect Cream.

5. RMS Beauty Lip2Cheek er perfekt på både kinn og lepper for en naturlig, fresh og duggfrisk finish. Finn din favorittfarge her, og se videoen under for tips til hvordan du legger den.

LES OGSÅ: Derfor sverger jeg til kremrouge

EKSTRATIPS: Avslutt med å spraye ansiktet lett med en fuktgivende mist. Det setter makeupen og gir deg en enda mer glødende og frisk look. Min favoritt om dagen er Daily Defence Moisture Mist fra Evolve.

 

Birgitte Magnussen

Birgitte er PureYou.no's Content Manager og bloggredaktør for the PURE blog. Hun er dessuten forfatter av boken "Renere liv" og er Norges eneste Green Makeup Artist. I tillegg er hun mamma til to gutter. Birgitte har også egen blogg på birgittemagnussen.no>>

Du liker kanskje også:

En idiotsikker renserutine

Som bærer av et lag med relativt sensitiv ansiktshud er jeg forsiktig med å eksperimentere. Samtidig elsker jeg å prøve nye produkter og teknikker, og passer på å introdusere ett
Les mer

Nyperoseoljens fantastiske egenskaper!

Sist jeg satt og ventet på en behandling hos min faste hudpleier overhørte jeg en samtale mellom en annen hudpleier og en klient; «Jeg helbredet mine solflekker og aknearr ved
Les mer

Det mest banebrytende renseproduktet akkurat nå

Noe av det kjedeligste jeg vet om er å rense huden. Skulle kanskje ikke tro det siden jeg er såpass opptatt av hud og naturlige hudpleieprodukter, men det er helt
Les mer

Leave a Comment:

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *