676 0

Mine beste sminketips til en dewy hud

Ingenting er finere enn en glødende og duggfrisk makeup synes jeg, og det er en enkel måte å føle seg litt freshere på etter en lang vinter.

Her skal du få mine 5 beste tips til hvordan du oppnår den dewy looken:

1. Start med en god primer som gir fukt og glød, for eksempel BB Cream fra INIKA. Jeg er også stor fan av solkremen Mineral Face SPF20 Tinted Rose fra COOLA som gir en nydelig glødende base.

2. Deretter legger du concealer under øynene, rundt nesevingene og ellers der du trenger å dekke til litt. For en dewy look synes jeg RMS Beauty Un Cover-Up er best.

LES OGSÅ: Slik velger du rett concealer til din hudtone

3. Fortsett med en kremskygge på øyelokkene, for eksempel INIKA’s Certified Organic Cream Eye Shadow, som du enkelt legger med fingrene.

4. Deretter legger du en highlighter på kinnben, langs neseryggen og på amorbuen. Prøv Magic Luminizer fra RMS Beauty eller INIKA Certified Organic Light Reflect Cream.

5. RMS Beauty Lip2Cheek er perfekt på både kinn og lepper for en naturlig, fresh og duggfrisk finish. Finn din favorittfarge her, og se videoen under for tips til hvordan du legger den.

LES OGSÅ: Derfor sverger jeg til kremrouge

EKSTRATIPS: Avslutt med å spraye ansiktet lett med en fuktgivende mist. Det setter makeupen og gir deg en enda mer glødende og frisk look. Min favoritt om dagen er Daily Defence Moisture Mist fra Evolve.

 

Birgitte Magnussen

Birgitte er PureYou.no's Content Manager og bloggredaktør for the PURE blog. Hun er dessuten forfatter av boken "Renere liv" og er Norges eneste Green Makeup Artist. I tillegg er hun mamma til to gutter. Birgitte har også egen blogg på birgittemagnussen.no>>

Du liker kanskje også:

Hårsprayen som er så ren at du kan drikke den

Jeg husker da jeg begynte å jobbe som makeup-artist og hvor grusomt jeg syntes det var å puste inn all hårsprayen som ble brukt på fotoshoots. Det verste var backstage
Les mer

Neglelakken jeg sverger til akkurat nå

Jeg har falt pladask for neglelakkene fra Zao, hvor freshe farger og fint design møter bærekraft og etisk fremstilling. I tillegg til de fine fargene som sitter godt, er dette
Les mer

Fuktserumet huden din trenger i høst

Sesongskifte og kaldere luft betyr tørr hud og fare for gustenhet. Da er det én ting som gjelder, og det er å legge til rette for å gi huden mest
Les mer

Leave a Comment:

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *