605 3

Makeup så ren at du kan sove med den

Jeg er en av dem som føler meg “naken” uten mineralpudder eller foundation, og føler at huden lett ser blank ut uten pudder.

Men å finne den perfekte foundation har ikke vært noen enkel oppgave. Den skal passe min hudtype, matche hudtonen perfekt, se naturlig ut, ikke tørke ut huden, være lett å påføre og å tone ut, og viktigst av alt: ikke inneholde masse giftstoffer.

Dessuten, det aller viktigste for meg når jeg velger en foundation, er at basen skal se naturlig ut. Et usynlig resultat er hva jeg vil ha. Basen skal ikke føles tørr, glatt eller sitte som en kake i ansiktet. Også skal den være enkel å påføre. Helst bør den være lett reflekterende, noe som gir glans, og være akkurat passe dekkende.

Derfor er jeg overlykkelig over å ha fått inn INIKA Organic fra Australia. Hele serien er sertifisert økologisk, vegansk og aldri testet på dyr. De har et stort utvalg av 100% naturlig og vegansk mineralsk kosmetikk. Og, de har noen av de beste foundations jeg noen gang har testet! Som ikke gjør huden min tørr, og ikke gir urenheter. Yeay!

_DSC4122
Du kan velge mellom flytende, kompakt eller pudder foundation. Min absolutte favoritt for tiden er deres sertifisert økologiske flytende foundation. Den visker ut linjen mellom foundation og dagkrem, og virker fuktighetsgivende samtidig som den gir en jevn og god dekkevne. INIKA Liquid Foundation with Hyaluronic Acid gir pleie og glød hele dagen takket være økologiske antioksidanter, vitaminer og mineraler.

Slik får du perfekt resultat med INIKA Liquid Foundation with Hyaluronic Acid:

  • Rist godt og påfør en liten mengde på baksiden av hånden din.
  • Bruk INIKA Vegan Foundation Brush eller fingertuppene for å påføre foundation i ansiktet.
  • Bruk «klappende» bevegelser, start med to på pannen, to på hvert kinn, et på nesen og et på haken din, også jobber du produktet inn i huden inntil ansiktet er jevnt dekket.
  • Tilslutt, sørg for at du klapper lett ut i overgangsområder som hakeparti, hårlinje og rundt ørene for å unngå skiller.

På grunn av produktets fuktegenskaper, vil påføring i seksjoner sikre at dekningen blir duggfrisk, glødende og vare hele dagen. Ikke vær redd for å bruke fingertuppene ved påføring, ettersom produktet reagerer godt på hudens oljer og varme.

TIPS: Less is more! Du kan alltids påføre mer for å skjule problemområder ytterligere og oppnå en ekstra feilfri dekning.

INIKA Liquid Foundation with Hyaluronic Acid kommer i 6 fargetoner:

Porcelain: Denne fargen er perfekt for lys hud med en rosa undertone, en hudtype som er lys hele året.
Cream: For lyse hudtoner, gjerne med en anelse fregner, men som holder seg lys hele året.
Nude: Passer perfekt til de fleste lyse og medium hudtoner, til de som får litt farge i solen.
Beige: Passer til de fleste medium hudtoner, har en anelse gyllen undertone.
Honey: Passer til medium og mørk beige hudtoner. Perfekt for lett solbrun hud.
Tan: For medium til mørk beige hudtoner. Perfekt til solbrun og olivenfarget
hud.

Selv sensitiv hud kan ha fordel av å bruke INIKAs foundations. Har du derimot supersensitiv hud skal du lese innholdsfortegnelsen for å identifisere potensielle stoffer som huden tidligere har reagert på. INIKA er velegnet for alle hudtyper, og kan også forbedre rosacea og akne.

Her kan du lese mer om INIKA og finne din nye foundation-favoritt 🙂 Pass også på å sjekke ut øvrige sminkeprodukter i samme serie.

_DSC3927

Lagre

Lagre

Lagre

Lagre

Lagre

Lagre

Lagre

Lagre

Lagre

Lagre

Lagre

Lagre

Lagre

Lagre

Lene Jahren

Lene er trebarnsmor og lidenskaplig opptatt av "green beauty". Ideen til PureYou.no ble til da hun gikk gravid med sitt første barn. Hun ble da oppmerksom på hvor mange skadelige stoffer man egentlig utsetter kroppen sin for i løpet av en dag. Hun ønsket å tilgjengeliggjøre trygge og sunne produkter for voksne og barn, gravide og ammende. Med denne bloggen ønsker hun å inspirere til en renere livsstil.

Du liker kanskje også:

Dette skjer om du bruker sheet-maske hver dag

Jeg må innrømme at det å bruke ansiktsmasker er det jeg er dårligst på å gjøre jevnlig for huden min. Som travel småbarnsmor strekker ikke egentiden til dessverre. Derfor er
Les mer

Neglelakken jeg sverger til akkurat nå

Jeg har falt pladask for neglelakkene fra Zao, hvor freshe farger og fint design møter bærekraft og etisk fremstilling. I tillegg til de fine fargene som sitter godt, er dette
Les mer

Her er superfood-masken som gir deg den vakreste vinterhuden

Jeg må innrømme at jeg ikke er så veldig flink til å bruke ansiktsmasker. Men er det én ting jeg skal unne meg nå i førjulsstresset så er det nettopp
Les mer

3 Responses

Leave a Comment:

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *