349 0

Luksusbarbering og ren hudpleie for grønne typer

Vi jenter kommer lettere unna det når det gjelder giftfri barbering – litt mild såpe og vann gjør susen. Men for gutta føles det kanskje værre å kutte ut barberskummet de har brukt siden de begynte å barbere seg? Heldigvis finnes det naturlige og rene alternativer for kjærester, brødre, fedre og kompiser også, enten de har et veltrimmet hipsterskjegg eller er glattbarbert.

Og godt er det, for barbering gjør nemlig huden ekstra sensitiv for giftstoffene i barberskummet, og når det i tillegg er varmt vann involvert (som åpner porene), trekker kjemikaliene ekstra godt inn i huden og videre inn i blodbanen. Mannefavoritten Gillette scorer høyt både på hormonforstyrrende parabener, kreftfremkallende fargestoffer og giftige parfymestoffer. Så her skal du få tips til effektive og trygge produkter som vil gjøre barberingen til en trygg affære, som beskytter og mykgjør huden og som får mannen til å lukte godt helt uten giftstoffer:

Alluvian er en eksklusiv serie med håndlagede herreprodukter fra Illinois i USA, som oser av kvalitet, stil og maskulinitet. Produktene har vakker, retro emballasje, og er helt frie for plast. Utvalget består av hud-, hår- og skjeggpleie, som deilige barbersåper, serum, oljer og voks med dufter – alle inspirert av naturens elementer. Alger, tang, urter og eksklusive eteriske oljer er de gjennomgående byggestenene i serien, som allerede har begeistrede fans over hele verden.

Akkurat nå får du 25 % rabatt på alle produktene fra Alluvian. Klikk her for å se hele utvalget.

En god barbering handler i stor grad om forberedelsen, spesielt for de med sensitiv hud. Alluvian Pre-Shave & Beard Oil mykner og pleier skjegget, samtidig som den gir fuktighet og pleie til sensitiv hud.
Våtbarbering krever konsentrasjon og tilstedeværelse. En komplett barberingsrutine, med varmt og aromatisk skum, skal få deg til å føle deg fokusert og klar for en ny dag. Alluvian barbersåper er laget med rike plantebaserte ingredienser som kokumsmør, avokadoolje, irish moss (en rød atlanterhavstang) og eksotiske eteriske oljer som pleier huden og gir en fantastisk barberingsopplevelse.
Manitou Scrub – Aquatic Botanical Bar Soap har en behagelig duft av lavendel og sitrus. Såpen er laget med flak av tang og grønn leire fra Frankrike som ble brukt av grekerne, romerne og egypterne for de hudpleiende egenskapene. Den renser og eksfolierer skånsomt samtidig som den reduserer størrelsen på porene.
Hold orden på skjegget og beskytt ansiktet med denne balmen for hud og hår. Mandelolje, merinolanolin, bivoks og kokumsmør pleier og beskytter huden, og balmen dufter deilig av mose, honning og piñon-furu. Perfekt i kaldt vær.

Se hele utvalget av Alluvian her.

Birgitte Magnussen

Birgitte er PureYou.no's Content Manager og bloggredaktør for the PURE blog. Hun er dessuten forfatter av boken "Renere liv" og er Norges eneste Green Makeup Artist. I tillegg er hun mamma til to gutter. Birgitte har også egen blogg på birgittemagnussen.no>>

Du liker kanskje også:

Den eneste bodylotion du trenger i sommer

Jeg har sverget til kroppsoljer så lenge jeg kan huske – jeg tror nesten ikke jeg har eid en bodylotion siden starten av 2000-tallet (og da var det ikke en
Les mer

Lag din egen hårkur med bare to ingredienser

Jeg fortsetter å dele oppskrifter fra boka mi, Naturlig nok (som du får kjøpt her!). Dette er en av de enkleste oppskriftene, men også en av de mest effektive: hårkur!
Les mer

Slik tar du vare på sminkekostene dine

Med rett pleie får du sminkekostene dine til å vare i årevis. Gode sminkekoster er et must for et fint makeupresultat. Og etter å ha jobbet som makeup artist i
Les mer

Leave a Comment:

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *