1215 0

Julegave til din grønne venninne

Jeg blir helt rørt når jeg åpner en julegave og ser at personen jeg fikk den av virkelig har tenkt på meg. I fjor hoppet jeg i taket av flere gaver som inneholdt økologisk sjokolade – siden jeg vet det ligger en ekstra tanke bak en gave som passer meg så midt i blinken.

Til min store glede vokser den naturlige verdenen med stormskritt – og det er ikke lenger uvanlig å ha en grønn venninne. Og da mener jeg ikke grønn som i fargen grønn – men du vet, hun som er litt “alternativ”, økologisk og naturlig. Siden jeg er en av disse, har jeg fått høre at det kan være en utfordring å kjøpe gaver til «sånne som meg». Det skjønner jeg godt, og tenkte derfor å komme med noen små julegavetips – gaver som i alle fall jeg hadde satt utrolig stor pris på.

Bestemor sier det er lurt å starte julegave-shoppingen tidlig, så har du hele desember til å gjøre koselige ting i ro og mak!

Discover Me Set fra Therapie
En liten gavepakke – perfekt for hektiske tider. Jeg bruker mine produkter fra Therapie hver eneste dag – og har, som resultat av det, familiemedlemmer som håper nettopp dette ligger under treet deres i år.

Produktene fra Therapie er virkelig spesielle, og har en egen evne til å få frem roen i meg. Duftene er helt unike, og det hele føles bare veldig luksuriøst. I denne pakken finner du fem prisvinnende produkter. Noen av de er designet for å bidra til ny energi på morgenen, mens andre er helt perfekte for avslapning på kveldstid.

Du finner gavepakken her. [Pass på! Denne uken er det 15% på alle gavesett!]

Weleda Skin Food
Jeg elsker å finne forbruksvarer under treet – om det så er litt mer eksklusivt syltetøy, rå honning eller skjønnhetsprodukter jeg bruker mye av. Denne kremen er intet unntak – og passer for så å si alle.  Det er virkelig noe med den, da den er elsket av alt fra makeupartister og kjendiser til vanlige folk som meg selv. Den kan brukes av folk i alle aldre, ute i vær og vind, på tørre hudpartier, og til og med under hudsminken for et glødende resultat. Du finner den her.

Hårbørste
Har ikke den grønne venninnen din en trebørste så er det garantert at hun vil sette pris på å få en. Trebørster er helt spesielle da de er designet for å massere hodebunnen – noe som gjør børstingen til en avslappende opplevelse samtidig som det øker blodsirkulasjonen rundt hårrøttene. Trepinnene vil i tillegg distribuere hårets egne oljer utover hårstråene, slik at håret blir naturlig sterkere og mykere. Ikke er det et minus at de er miljøvennlige heller! Sjekk ut Hydrea London sine børster.

Det er to ting som gjør førjulstiden litt mer behagelig for meg: meditasjon og nettshopping av julegaver. Det kan gjøres på en søndag, jeg har alt rett foran meg, reviews på produkter kan søkes opp – og alt dette mens jeg sitter i sofaen.

Vil du ha flere tips har PureSkin.no en helt egen juleshop. Der kan du finne fine gaver til både kvinner og menn og selvsagt venninner. Bestemor sier det er lurt å starte julegave-shoppingen tidlig, så har du hele desember til å gjøre koselige ting i ro og mak! Jeg lytter til henne – og sier meg enig.

Klikk deg inn her for å komme til juleshopen.

Anne-Line Erlandsen

Anne-Line er utdannet holistisk helsecoach ved The Institute For Integrative Nutrition, og er gründer av Holistical. Gjennom sosiale medier og personlig coaching inspirerer hun jenter verden over til å ta livet i egne hender, med et positivt tankesett og sunne livsstilsendringer. Ellers fyller hun hverdagen med reising, yoga, meditasjon, naturlige skjønnhetsprodukter, plantebasert mat og en daglig dose latter.

Du liker kanskje også:

En rå dressing for sterke og vakre negler

Jeg sitter på kjøkkenet og ser på snøen som daler ned utenfor vinduet. Det er helt blått ute, og jeg føler jeg kan se hvor kaldt det er. Ah –
Les mer

Morgenrutine for stress-allergikere

Morgentimene setter ofte standarden for resten av dagen. Hvis jeg ønsker at dagen skal være fylt med stress, dårlig selvtillit og lavt energinivå – ja, da hopper jeg ut av
Les mer

Derfor bør du bytte til naturlig deodorant

Deodorant var en av de første tingene jeg byttet ut da jeg gikk over til renere og mer naturlige produkter. Grunnen er at vanlige deodoranter inneholder en rekke stoffer som
Les mer

Leave a Comment:

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *