437 0

Juks deg til gyllen vårglød på 1-2-3

Lengter du også etter vår og varmere dager? Bare legger, joggesko, tørr asfalt og grønne blader på trærne?  Ah… Jeg tror jeg aldri har vært så klar for vår noen gang. Hvis du vil fremskynde vårfølelsen litt har jeg et tips til deg: Gi deg selv en runde med selvbruning, og du kommer til å føle deg SÅ mye freshere!

Begynn først med en god runde med tørrbørsting eller peeling for å fjerne døde hudceller og gjøre huden klar for selvbruningen. Dette er kjempeviktig for å få et godt resultat. Dessuten vil det gjøre at det ser penere ut når selvbruneren begynner å gå bort. På albuer, knær, håndledd, i hårfestet og på tørre partier du ikke greier å skrubbe myke kan du påføre en lett lotion før påføring av selvbruner. Vask hendene godt etter påføring og vent 8 timer etter påføring før du dusjer eller bader.

Mine absolutte favoritter er de økologiske selbruningsproduktene fra Eco by Sonya. Spesielt Cacao Firming Mousse synes jeg er helt suveren. Utrolig enkel å påføre og gir et jevnt og fint resultat på bare 1 time. Husk bare å skrubbe huden 24–48 timer før påføring. Her finner du mer info om den.

LES OGSÅ: Miniguide til tørrbørsting

Face Tan Water er også supert – det kan brukes av alle hudtyper og er dessuten ideell for fet hud og akne. Det tilfører huden fukt uten å tette porene, og gir en frisk og naturlig glød. Her kan du lese mer.

Winter Skin er en næringsrik selvbruningslotion som gir gradvis farge – til både ansikt og kropp. Denne passer best for deg med lys og medium hud, og kan gjerne brukes daglig for å få en gradvis gyllen brunfarge. Den trekker raskt inn og bygger opp en vakker honningfarge etter noen påføringer. Her finner du mer info om den.

Invisible Tan er en selvbruningskrem som kan brukes til både ansikt og kropp og er best til deg med medium brun til olivenfarget hud. Denne gir deg en vakker og naturlig solbrun glød etter 6–8 timer (du kan faktisk sove med Invisible Tan og våkne opp med fresh brunfarge!). Her kan du lese mer om den og hvordan du bruker den for best resultat.

Alle selvbrunerne fra Eco by Sonya er økologiske, 100% naturlige og helt uten kjemiske tilsetningsstoffer. De gir ikke flekker på klær eller sengetøy og har heller ikke den karakteristiske selvbrunerlukten.

Birgitte Magnussen

Birgitte er PureYou.no's Content Manager og bloggredaktør for the PURE blog. Hun er dessuten forfatter av boken "Renere liv" og er Norges eneste Green Makeup Artist. I tillegg er hun mamma til to gutter. Birgitte har også egen blogg på birgittemagnussen.no>>

Du liker kanskje også:

Oljeserumet som gir deg gløden du drømmer om

Jeg er sikkert ikke alene om å føle meg litt blek og gusten nå midt på vinteren? Noe av det jeg vanligvis savner mest på denne tiden av året er
Les mer

Best of 2016 – Birgittes topp 5 beautyfavoritter

2016 har vært et fantastisk år hvor jeg har testet og prøvd ut så utrolig mange gode naturlige produkter. Jeg har funnet masse nye favoritter som kommer til å ha
Les mer

Den hotteste skjønnhetstrenden akkurat nå

Gua sha har blitt ekstremt populært internasjonalt, og brukes gjerne i ansiktsbehandlinger av holistiske hudpleiere. Gua sha er en tradisjonell asiatisk teknikk som løser opp i muskelspenninger og virker avgiftende
Les mer

Leave a Comment:

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *