338 0

Juks deg til gyllen vårglød på 1-2-3

Lengter du også etter vår og varmere dager? Bare legger, joggesko, tørr asfalt og grønne blader på trærne?  Ah… Jeg tror jeg aldri har vært så klar for vår noen gang. Hvis du vil fremskynde vårfølelsen litt har jeg et tips til deg: Gi deg selv en runde med selvbruning, og du kommer til å føle deg SÅ mye freshere!

Begynn først med en god runde med tørrbørsting eller peeling for å fjerne døde hudceller og gjøre huden klar for selvbruningen. Dette er kjempeviktig for å få et godt resultat. Dessuten vil det gjøre at det ser penere ut når selvbruneren begynner å gå bort. På albuer, knær, håndledd, i hårfestet og på tørre partier du ikke greier å skrubbe myke kan du påføre en lett lotion før påføring av selvbruner. Vask hendene godt etter påføring og vent 8 timer etter påføring før du dusjer eller bader.

Mine absolutte favoritter er de økologiske selbruningsproduktene fra Eco by Sonya. Spesielt Cacao Firming Mousse synes jeg er helt suveren. Utrolig enkel å påføre og gir et jevnt og fint resultat på bare 1 time. Husk bare å skrubbe huden 24–48 timer før påføring. Her finner du mer info om den.

LES OGSÅ: Miniguide til tørrbørsting

Face Tan Water er også supert – det kan brukes av alle hudtyper og er dessuten ideell for fet hud og akne. Det tilfører huden fukt uten å tette porene, og gir en frisk og naturlig glød. Her kan du lese mer.

Winter Skin er en næringsrik selvbruningslotion som gir gradvis farge – til både ansikt og kropp. Denne passer best for deg med lys og medium hud, og kan gjerne brukes daglig for å få en gradvis gyllen brunfarge. Den trekker raskt inn og bygger opp en vakker honningfarge etter noen påføringer. Her finner du mer info om den.

Invisible Tan er en selvbruningskrem som kan brukes til både ansikt og kropp og er best til deg med medium brun til olivenfarget hud. Denne gir deg en vakker og naturlig solbrun glød etter 6–8 timer (du kan faktisk sove med Invisible Tan og våkne opp med fresh brunfarge!). Her kan du lese mer om den og hvordan du bruker den for best resultat.

Alle selvbrunerne fra Eco by Sonya er økologiske, 100% naturlige og helt uten kjemiske tilsetningsstoffer. De gir ikke flekker på klær eller sengetøy og har heller ikke den karakteristiske selvbrunerlukten.

Birgitte Magnussen

Birgitte er PureYou.no's Content Manager og bloggredaktør for the PURE blog. Hun er dessuten forfatter av boken "Renere liv" og er Norges eneste Green Makeup Artist. I tillegg er hun mamma til to gutter. Birgitte har også egen blogg på birgittemagnussen.no>>

Du liker kanskje også:

Slik får du konturering til å se helt naturlig ut

Tenker du også på Kim Kardashian og oversminkede selfies på Instagram når du hører ordet “konturering”? Spør du meg, passer den type konturering kun på foto og ser virkelig ikke
Les mer

Lag din egen sommermaske med agurk og aloe vera

Huden har godt av litt ektra pleie i sola, men du trenger ikke kjøpe dyre produkter av den grunn. Du kan lage din egen avkjølende, lindrende og fuktgivende ansiktsmaske av
Les mer

Slik gjorde jeg mitt tørre hår friskt igjen

Naturbørste fra Hydrea London. Foto: Kristine Almerud Jeg har alltid hatt veldig tynt, flatt, typisk nordisk hår – som ikke akkurat ble bedre etter tre ryggsekkturer i Sørøst-Asia. Sol, billig
Les mer

Leave a Comment:

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *