631 67

Hvorfor Trine Berge sverger til ISUN

Denne uken er vi stolte over å ha med oss Trine Berge som gjesteblogger her på the PURE blog. Trine er supermatguru nr. 1, damen bak Supernature og forfatter av flere bøker, blant annet bestselgeren “Supermat”. Hun er dessuten rawfood-kokk, kundaliniyoga-lærer og wellness coach. Her vil Trine dele sine absolutte favoritter fra ISUN med deg:

Huden min og jeg elsker ISUN-serien. Så når jeg leser Birgittes blogginnlegg som hun skrev forrige uke, så er jeg helt klart en av de frelste og har vært det helt siden jeg prøvde serien for første gang for ca. 8 år siden. Og jeg har heller aldri hatt behov for å skifte hudpleieserie etter at jeg startet med ISUN, som jo er velkjent for oss kvinner at man burde gjøre en gang i mellom. Neida, ISUN blir huden min aldri lei, tvert i mot. Det er som å gi meg og huden min omsorg, pleie og den gode følelsen vi kvinner burde unne oss. Og som jeg ikke finner i andre serier.

Det er noe helt spesielt med ISUN på så mange måter, og jeg er så enig med alt det Birgitte skriver i sitt innlegg, at jeg vil heller dele litt mer om min erfaring og anbefalinger på selve produktene.

Foruten at ISUN virkelig ikke sparer på de beste og mest dyrebare aktive ingrediensene i produktene og at de er både raw og levende som blir skånsomt behandlet og enten økologisk eller villdyrket – så må jeg trekke frem at de virkelig er aktive og forebygger aldring av huden. Du får en egen glød i huden og denne gode velværefølelsen som jeg aldri har opplevd med andre merker. Og det er vel dette som gjør at man blir så bergtatt og fornøyd med produktene. De gir mer enn de lover i motsetning til hva hudpleie og skjønnhetsbransjen er kjent for! Og har du møtt Bunnie som står bak så skjønner man at dette er ekte dedikasjon og en unik kunnskap som både forener og har stor respekt for naturen og oss som bruker produktene.

Du får en egen glød i huden og denne gode velværefølelsen som jeg aldri har opplevd med andre merker.

Jeg har en filosofi om at hvis man først skal gjøre noe, så gjør det så bra som mulig og med gode intensjoner som er som en gave til verden – og uten å skade verden! Det er i alle fall noe å strekke seg i mot, og at vi alle gjør så godt som vi kan. Og ikke bare lage noe uten sjel, kjærlighet og bevissthet. Og det gjør Bunnie og ISUN!

_M1A9702 kopier
Foto: Hilde Brevig /www.fotografhilde.no

Jeg har en normal hud vil jeg si, men siden jeg nærmer meg 45 nå så liker jeg produktene som er litt ekstra nærende og for normal til tørr hudtype. Jeg har aldri hatt problem med at oljene ikke trekker inn da de er av så god kvalitet.

RENS
Hver morgen og kveld bruker jeg Lemon Balsam Cleanser, denne synes jeg rengjør huden min godt, tar vekk sminken min (jeg bruker ikke vannfast mascara) og pleier samtidig. Huden føles bare veldig ren og myk etterpå. Så dette er min favoritt! Jeg har også gode erfaringer med Coconut Cucumber Cleanser, denne er mer kjølende og fin sommerstid og i de perioder du soler huden din.

SERUM
Algae Peptide Serum bruker jeg etter rensen og jeg synes den er oppfriskende og roende for huden min. Den trekker fort inn og jeg kjenner den har lindrende og beroligende egenskaper.

ANSIKTSOLJE
Jeg har aldri vært noe særlig glad i ansiktsoljer før jeg fant ISUN, jeg syntes ofte de kunne være for fete og trekke for dårlig inn i huden. Og jeg har tidligere hatt blandingshud som fort kunne virke litt glinsende. Men med ISUN så trekker oljene så lett inn i huden og tetter selvfølgelig ikke porene. Og den gir en fin glød! Jeg føler den virkelig nærer og beskytter ansiktet mitt og jeg kan også kjenne at den har aktive ingredienser. I starten kunne jeg føle at det prikket litt når jeg tok den på – på en god måte!  Jeg bruker å veksle litt på Ruby Facial Oil og Sapphire Facial oil, men holder en liten knapp på Ruby da jeg ikke har så sensitiv en hud, merkelig nok høysensetiv som jeg er…

Jeg må også nevne 4 favoritter til!

ANSIKTSMASKE
Har du fortsatt godt igjen av andre hudpleieprodukter som du trenger å bruke opp før du investerer og prøver ut ISUN, må du bare prøve ut Chlorella Alge-masken! Den gir utrolig myk hud med GLØD. Den tørker ikke ut så jeg kan gjerne gå i timesvis med denne på om jeg har tid. Men den virker også på kort tid. Så er jeg enten litt trøtt og trenger litt omsorg og glød eller jeg trenger det litt ekstra fordi jeg skal på fest eller foto shoot er det alltid denne jeg bruker. Jeg lar den stå i kjøleskapet mitt så den har en god oppfriskende effekt på et trøtt «morratryne»! Denne løfter også huden og er mitt beste tips for å gi litt ekstra hjelp for å holde huden ung! Kan også fint brukes av de med mer sensitiv hud.

EKSTRA PLEIE OM NATTEN
Miracle Night Balm bruker jeg ikke hver natt, men når jeg kjenner huden trenger litt ekstra pleie. Siden den er så lindrende er den super å ha på deg etter du har solt huden din. Så denne er fin å investere i nå i sommer og ha på med på ferie!

GODLUKT
Jeg synes ofte at vanlig parfyme blir for sterkt så jeg elsker Celestial Natural Perfume Oil. Den har en god lukt som løfter og som er både behagelig og spennende. Siden dette er ekte eteriske oljer av beste kvalitet, så påvirker denne sansene dine på en helt annen måte enn parfyme. Denne blir jeg rett og slett glad av!

LUKSUSFØLELSEN
Så til slutt på jeg ta med mitt luksusprodukt, Ormus Myst – den lille ekstra jeg bruker som gir meg en følelse av luksus foruten at jeg elsker duften og hvordan den både pleier, forfrisker og fukter. Denne merker jeg spesielt i vinterhalvåret da man lett kan få litt tørr hud av å være for mye inne. Huden føles bare supermyk ut. Denne må bare prøves ut! Super også på reiser og når du bare kjenner at du trenger et lite forfriskende løft. Denne skal du riste litt før du bruker den.

Lagre

Lagre

Lagre

Lagre

Lagre

Lagre

Lagre

Lagre

Lagre

Lagre

Lagre

Trine Berge

Velvære coach, raw food kokk & kundalini yogalærer. Står bak Superdamebloggen. & har skrevet flere bøker, blant annet bestselgeren "Supermat".

Du liker kanskje også:

Rull deg til vakker, fast og glødende hud

Dette er skikkelig fitness for ansiktet. Denne vakre, lille saken gir deg nemlig økt blodsirkulasjon og glød, og den beroliger og løfter huden din ved regelmessig bruk. Selv kan jeg
Les mer

Neglelakken jeg sverger til akkurat nå

Jeg har falt pladask for neglelakkene fra Zao, hvor freshe farger og fint design møter bærekraft og etisk fremstilling. I tillegg til de fine fargene som sitter godt, er dette
Les mer

Mine beste sminketips til en dewy hud

Ingenting er finere enn en glødende og duggfrisk makeup synes jeg, og det er en enkel måte å føle seg litt freshere på etter en lang vinter. Her skal du
Les mer

Leave a Comment:

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *