3331 131

Hvorfor kjører vi ikke Black Friday salg?

[OPPDATERT NOVEMBER 2017]

Etter flere henvendelser og et stort forventningspress fra mange hold, føler jeg for å dele noen tanker rundt hvorfor vi er en av de få nettbutikker som ikke har kastet oss på Black Friday-bølgen…

Som de fleste kanskje allerede har fått med seg, består vår produktportefølje av hovedsaklig små, innovative og til dels sårbare produsenter. Disse produsenter lever av å lage kvalitetsprodukter av ypperste klasse, oftest for hånd og i små partier. Hvilket igjen innebærer at produksjonen er tidkrevende og at marginene ikke er de beste, hverken for produsenten eller for oss som forhandler.

I tillegg er råvarene som benyttes i produksjonen av disse produktene dyrket økologisk og bærekraftig, samt av en svært høy kvalitet. Dette betyr igjen at disse små produsentene har liten mulighet til å forhandle på pris, og at de på den andre siden er avhengig av kunder som kan forplikte seg til å støtte dem i kampen mot de store multinasjonale konsernene – en kamp vi i PureSkin.no er stolte av å kunne bidra til!

For meg som står bak PureSkin.no, som brenner for “green beauty” og som ønsker å fremme og tilgjengeliggjøre disse produktene til bevisste, norske forbrukere, innebærer det at heller ikke vi sitter igjen med det helt store på bunnlinjen. Likevel fortsetter jeg å jobbe med dette ettersom det gir så utrolig mye tilbake å jobbe med produsenter som lager produkter med hender, hode og hjerte, – og ikke på samlebånd.

Jeg er såklart like glad i salg og rabatter som alle andre – men ikke for enhver pris! Og ikke når det risikerer å gå utover både bredden og kvaliteten vi ønsker å opprettholde på vårt sortiment, service og evne til å levere raskt.

Når det er sagt så ønsker jeg å gi litt tilbake fordi jeg føler en enorm støtte fra dere kjære kunder! En støtte som ofte kommer i form av gode tips og råd, fine ord og tilbakemeldinger, i tillegg til at dere handler hos oss og kommer tilbake gang på gang. Det er nettopp dere som gjør det mulig for oss å utvikle oss videre. Dere som gjør det mulig å ta inn flere spennende merker, samt øke vår tilstedeværelse og generelle engasjement for naturlige og bærekraftige skjønnhetsprodukter. Denne uken kjører vi derfor fri frakt på alle ordrer (t.o.m. fredag 24. november). Bruk koden “24NOV17” i utsjekken for å få gratis frakt.

Tilslutt vil jeg understreke det som de fleste av dere allerede har forstått, nemlig at GREEN IS THE NEW BLACK!

Foto: Kristine Almerud
Lene Jahren

Lene er trebarnsmor og lidenskaplig opptatt av "green beauty". Ideen til PureYou.no ble til da hun gikk gravid med sitt første barn. Hun ble da oppmerksom på hvor mange skadelige stoffer man egentlig utsetter kroppen sin for i løpet av en dag. Hun ønsket å tilgjengeliggjøre trygge og sunne produkter for voksne og barn, gravide og ammende. Med denne bloggen ønsker hun å inspirere til en renere livsstil.

Du liker kanskje også:

Hvor latterlig mye har du i skuffen din?

For noen år siden fant jeg noe sånt som 15 forskjellige kremer, 10 maskaraer, 50 små øyenskygger og ørten tørre lipgloss i en av skuffene mine på badet. De fleste
Les mer

Julegave til din grønne venninne

Jeg blir helt rørt når jeg åpner en julegave og ser at personen jeg fikk den av virkelig har tenkt på meg. I fjor hoppet jeg i taket av flere
Les mer

Oljen jeg smører magen med i graviditeten

Det er mye kroppen vår skal igjennom når vi er gravide. Ikke nok med kvalme, tretthet, vann i kroppen, smerter og oppblåsthet – huden går også gjennom forandringer, og det
Les mer

Leave a Comment:

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *