343 1

Hvor latterlig mye har du i skuffen din?

For noen år siden fant jeg noe sånt som 15 forskjellige kremer, 10 maskaraer, 50 små øyenskygger og ørten tørre lipgloss i en av skuffene mine på badet. De fleste brukt sånn ca to ganger – altså ikke så veldig fornøyd med noe av det.

Minimalisme. Et ord jeg har forelsket meg mer og mer i. Rett og slett kunsten å leve litt enkelt, og fjerne det som er uviktig. For meg betyr det blant annet å finne produkter som gjør mer enn en jobb.

Jeg bare elsker å ha færre ting å forholde meg til. Ikke bare hjelper det på stressnivået mitt, men hvor digg er det ikke på reise? Jeg kom nettopp hjem fra 2 måneder på Bali, og har aldri vært mer takknemlig for at denne skuffen hadde gjennomgått en skikkelig vårrengjøring.

Istedenfor å fylle sekken med både toner, kvise-krem, forfrisker, ansiktsrens og en lett fuktighetskrem tok jeg med meg en nydelig liten flaske rosevann.

Sheasmør tok glatt over jobben for pleie av både arr, strekkmerker, tørre lepper og flassende hud – samtidig som det funker bra som base for øyenskygge!

Og – hvor utrolig digg er det ikke når den ene kremen du tar med kan brukes både på kroppen og i ansiktet?

Vel, kall meg gjerne døll – men slike ting gjør meg glad.

Siden jeg i tillegg er skikkelig fan av ting som funker, er av bra kvalitet og gir kroppen min kjærlighet kommer det vel ikke som en overraskelse for noen av oss at jeg falt fullstendig pladask for merket S.W. Basics den aller første gangen jeg så det. Når det kommer til hudpleie er de alt jeg ser etter.

Produktene deres har bare de helt nødvendige ingrediensene. Hvert av de inneholder faktisk kun fem ingredienser eller færre, hvorav ingen av dem er billige syntetiske eller eksotiske fyllstoffer. Produktene har også utallige bruksområder. Solgt!

Hvis du er ute etter å redde miljøet, samtidig som du gir kroppen din alt den ønsker seg, ville jeg sjekket ut produktene her. Rosevannet kommer i en handy liten sprayflaske, og sheasmør kan du finne her. Disse tubekremene er også helt fantastiske, og kommer i flere ulike dufter.

Håper du har en strålende sommer, og at skuffen nettopp ble litt lettere å vaske!

Lagre

Anne-Line Erlandsen

Anne-Line er utdannet holistisk helsecoach ved The Institute For Integrative Nutrition, og er gründer av Holistical. Gjennom sosiale medier og personlig coaching inspirerer hun jenter verden over til å ta livet i egne hender, med et positivt tankesett og sunne livsstilsendringer. Ellers fyller hun hverdagen med reising, yoga, meditasjon, naturlige skjønnhetsprodukter, plantebasert mat og en daglig dose latter.

Du liker kanskje også:

Hvorfor kjører vi ikke Black Friday salg?

[OPPDATERT NOVEMBER 2017] Etter flere henvendelser og et stort forventningspress fra mange hold, føler jeg for å dele noen tanker rundt hvorfor vi er en av de få nettbutikker som
Les mer

Slik gjorde jeg mitt tørre hår friskt igjen

Naturbørste fra Hydrea London. Foto: Kristine Almerud Jeg har alltid hatt veldig tynt, flatt, typisk nordisk hår – som ikke akkurat ble bedre etter tre ryggsekkturer i Sørøst-Asia. Sol, billig
Les mer

3 steg til den gløden alle snakker om

Jeg føler meg alltid best når jeg vet at huden min gløder og ser frisk ut. Da kan jeg slenge på meg en hvilken som helst outfit, løpe rett ut
Les mer

Leave a Comment:

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *