2082 0

Hjemmespakveldens hellige gral

Disse novemberdagene vil jeg helst synke ned i en myk stol med en god ansiktsmaske og vente på bedre tider. For humøret, huden kan jeg fikse.

Vinteren kryper stadig nærmere, det er allerede snø i marka og kveldene mørkner fort. Hva skal man ta seg til? Jo, ha hjemmespa. Tenn noen lys. Sett på litt chill musikk. Dere vet hvordan det skal gjøres. Har man tid kan man jo begynne med en deilig, varm dusj, tørrbørste hele kroppen og legge ny lakk på tåneglene, men jeg prioriterer helst en god ansiktsmaske. Resten av kroppen skal man uansett gjemme under fem lag klær de kommende månedene, men ansiktet må fremdeles blottlegges, bart og forsvarsløst. For å hjelpe huden å stå i mot kulde og snø pøser jeg på med ansiktsmasker som 1. gir masse fukt og 2. beskytter.

LES OGSÅ: Spray deg til glødende vinterhud på 1-2-3

Supreme Moisture Mask fra Nuori oppfyller briefen. Den er pakka med hyaluronsyre og vitamin B3 (også kjent som niacinamide), som gir fukt og motvirker fukttap, og squalan og betain som styrker hudens barriære, og dermed gjør den bedre rustet til å titte ut fra de ellers inntullede skikkelsene våre. Fordi den er ganske lett i konsistensen og absorberes raskt (synes jo ikke på bildet en gang, men jeg har faktisk smørt tykt på) er den veldig anvendelig; du kan legge et godt lag på hjemmespakvelden, men også bruke den som en nattkrem og sove med den. Noen ganger liker jeg å skylle den av, andre ganger bare masserer jeg inn overflødige rester og beholder den på. Uansett bidrar den til at jeg har noe presentabelt å vise fram mellom lua og skjerfet de kommende månedene.

 

Lagre

Lagre

Maja Hattvang

Maja er utdannet tekstforfatter og har blogget i ti år. Hun elsker å eksperimentere med skjønnhetsprodukter, vet hva hun liker, og ga høsten 2017 ut boken «Naturlig nok» som handler om hjemmelaget hudpleie.

Du liker kanskje også:

Lag din egen hårkur med bare to ingredienser

Jeg fortsetter å dele oppskrifter fra boka mi, Naturlig nok (som du får kjøpt her!). Dette er en av de enkleste oppskriftene, men også en av de mest effektive: hårkur!
Les mer

Tekstur, pleie og glans – her er 3 hårprodukter jeg ikke kan leve uten denne våren

Det er ikke bare huden som trenger ekstra pleie etter en lang vinter – håret har også godt av ekstra fukt og næring nå. Derfor har jeg lagt min elsk
Les mer

Mirakelhud på krukke + ISUN give-away!

Da jeg ble introdusert for ISUN for noen måneder siden visste jeg egentlig lite om dette merket. Men så var jeg så heldig å få møte Bunnie, grunnleggeren av ISUN,
Les mer

Leave a Comment:

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *