404 1

Her er superfood-masken som gir deg den vakreste vinterhuden

Jeg må innrømme at jeg ikke er så veldig flink til å bruke ansiktsmasker. Men er det én ting jeg skal unne meg nå i førjulsstresset så er det nettopp det. For midt i jobbinnspurten før jul, gaveshopping, pynting, matlaging og diverse fester og selskaper, så er det lett å glemme seg selv litt. Og stresset i julestria gjør ikke akkurat underverker for huden – og det gjør ikke den tørre innelufta eller den kalde vinterlufta ute heller.

Min hemmelighet til en vakker og balansert hud akkurat nå er Chlorella Algae Mask fra ISUN.

Altså, folkens, denne her – den er bare helt ubeskrivelig god. Uansett om du har tørr, normal, sensitiv, fet eller uren hud, eller du sliter med hudplager som rosacea, så er dette den perfekte førjulsgaven å gi seg selv. Eller du kan sette den øverst på ønskelista selvsagt 😉

Chlorella Algae Mask er en gel-maske med chlorella, algeekstrakter og aloe vera, som beroliger, gir næring, lindrer og strammer opp huden:

 • Chlorella øker produksjonen av kollagen og elastin, og stimulerer mikrosirkulasjonen og lymfesystemet. Den virker også utrensende og beskyttende og gjør huden fastere.
 • De andre algeekstraktene i masken virker anti-inflammatoriske, fuktgivende og nærende og gjør at huden føles beroliget og gjennomfuktet.
 • Masken inneholder også aloe vera, som virker antimikrobiell, anti-inflammatorisk og fuktgivende. Aloe vera stimulerer dessuten produksjonen av nye, friske celler og pleier og reparerer skadet og betent hud.

_1200061-1

Med en gang du tar den på huden kjenner du en kjølende og beroligende effekt. Selv om masken selvsagt tørker inn etter en liten stund, synes jeg ikke den virker så stram og tørr som andre masker kan føles. Det som slår meg mest er hvor fast huden føles etter at jeg har brukt den. Huden føles silkeglatt og jeg synes også hudtonen min ser mye jevnere ut. Dessuten føles det ut som om huden virkelig er blitt stimulert og jeg kan nesten kjenne at de aktive ingrediensene fortsatt jobber dypt nede i huden min etter at masken er vasket av.

Slik bruker du Chlorella Algae mask:

 • Påfør et rikelig lag med maske i ansiktet og eventuelt på halsen.
 • La masken virke i minst 20 minutter før du skyller den av.
 • Masken kan brukes så ofte du vil og anbefales minimum 1-3 ganger i uken.

Du kan også kombinere masken på ulike måter for å tilpasse den enda bedre til din hudtype og dine behov. Sjekk for eksempel ut disse tipsene:

5 smarte beauty-tips med Chlorella Algae Mask:

 1. For å holde masken fuktig på huden kan du spraye den med en mist, f.eks deilige Ormus Myst fra ISUN.
 2. For hypersensitiv hud og akne: Bland Chlorella Algae Mask med yoghurt naturell (50/50).
 3. For tørr hud: Bland Chlorella Algae Mask med honning (50/50) for enda dypere fukt og pleie.
 4. For en eksfolierende maske: Miks ¼ teskje ISUN Rhassoul Exfoliant sammen med masken før påføring. La den virke i 15 minutter, tilsett vann og skrubb forsiktig masken av.
 5. For en enda mer kjølende effekt: Oppbevar masken i kjøleskapet (men ikke putt den i fryseren!). Dette gjør den enda mer effektiv til å dempe hovenhet i ansiktet og poser under øynene.

Her kan du lese mer om Chlorella Algae Mask fra ISUN.

Lagre

Lagre

Birgitte Magnussen

Birgitte er PureYou.no's Content Manager og bloggredaktør for the PURE blog. Hun er dessuten forfatter av boken "Renere liv" og er Norges eneste Green Makeup Artist. I tillegg er hun mamma til to gutter. Birgitte har også egen blogg på birgittemagnussen.no>>

Du liker kanskje også:

Tre smarte bruksområder for sheasmør

Sheasmør er et multiprodukt alle bør ha i skapet. Her er tre gode forslag til hva du kan bruke det til! Fettet fra sheanøtten har vært brukt for å forbedre
Les mer

Dette er serumet som har “alt”

Jeg har testet et nytt serum som jeg er fullstendig bergtatt av. På den korte tiden jeg har brukt det har huden min blitt både jevnere i hudtonen, glattere og
Les mer

Hvorfor Trine Berge sverger til ISUN

Denne uken er vi stolte over å ha med oss Trine Berge som gjesteblogger her på the PURE blog. Trine er supermatguru nr. 1, damen bak Supernature og forfatter av
Les mer

1 Response

Leave a Comment:

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *