416 8

Her er sommerens hotteste makeup-produkt

Skal du kun kjøpe ett nytt makeup-produkt før sommeren, bør det være dette.

Da jeg jobbet fulltid som makeup-artist ELSKET jeg å bruke multi-produkter, og jeg skulle virkelig ønske at dette produktet fantes da. Særlig fordi jeg ikke er så glad i produkter som glitrer og skimrer for mye, men samtidig digger jeg å tilføre en subtil glød som fanger lyset og gjør at man ser fresh og strålende ut.

 

Master Mixer er et banebrytende produkt innenfor en ny kategori av multitaskende kosmetikk, med evnen til å forvandle et hvilket som helst annet sminkeprodukt og gi det en flatterende tone av roségull. Rett og slett et lite trylleprodukt som alle bør ha i sminkepungen!

 

Med Master Mixer får du mer ut av makeupen du allerede har. Du kan bruke den på alle typer produkter, og på den måten gi sminken din et mer gyllent og glødende resultat; Bruk den på øynskyggen, over rougen, sammen med highlighteren og på lipglossen eller leppestiften din. Du kan selvsagt også bruke den rett på huden som en naturlig og glødende highlighter – for eksempel på kinnben, brynsbenet, over neseryggen og i amorbuen.

dc4eca19-b47f-4c2d-b18c-dc18c2ddbaa088331488-cb0c-4438-8642-740dbfcdf55bf8a16d4e-9bac-431b-90c4-ce6d55cd5a85

Fargetonen på Master Mixer passer absolutt alle hudtoner og er spesielt vakker på sommerhud. Jeg elsker den subtile, men likevel effektive, gløden Master Mixer gir – helt uten glitter eller skimrende partikler.

TIPS! Legg Master Mixer på kragebenet og i fordypningen nederst på halsen – det gir en utrolig vakker effekt.

Dette er et produkt som er utrolig enkelt å bruke – det kan rett og slett ikke gå galt. Bare bruk fingertuppene og klapp produktet på akkurat der du vil ha det. Det har en lett konsistens som legger seg enkelt og smidig på huden.

Ja, takk til sexy sommerglød på krukke! 🙂

Birgitte Magnussen

Birgitte er PureYou.no's Content Manager og bloggredaktør for the PURE blog. Hun er dessuten forfatter av boken "Renere liv" og er Norges eneste Green Makeup Artist. I tillegg er hun mamma til to gutter. Birgitte har også egen blogg på birgittemagnussen.no>>

Du liker kanskje også:

Rull deg til vakker, fast og glødende hud

Noen kaller det for naturlig botox, andre for fitness for ansiktet. Denne vakre, lille saken gir deg nemlig økt blodsirkulasjon og glød, og den beroliger og løfter huden din ved
Les mer

Den beste måten å fjerne sminken

Du vet antakeligvis godt hvor viktig det er å fjerne sminken og rense ansiktet på kvelden før du legger deg, men er du en av dem som helst bare vil
Les mer

Den perfekte øyekremen

Jeg har aldri vært noen storforbruker av øyekrem og har egentlig vært fornøyd med å bare bruke ansiktsolje rundt øynene også. Oljer gir jo god fukt og er milde for
Les mer

6 Responses

    • Klikk på den rosa linken i innlegget så kommer du rett til salgssiden, Ann 🙂

      Birgitte 🙂

    • Nei, du bør ikke bruke det i hele ansiktet, men litt på kinnbena, på leppene og på øynene er superfnt 🙂 La deg gjerne inspirere av videoen 🙂 Noen ganger bruker jeg kun litt på øyelokkene, selv om jeg ikke har noe særlig annen sminke på, det gir en frisk og fin effekt.
      Hilsen Birgitte 🙂

Leave a Comment:

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *