322 0

Her er oljen som gir et perfekt sminkeresultat – hver gang

Det er ingenting som gir et verre resultat enn å legge makeup på knusktørr hud. Men med et lag av Kjær Weis sin nyhet “The Beautiful Oil” før primer og foundation, så blir resultatet perfekt hver gang. Den vekker nemlig hudens naturlige glød, og får den til å se duggfrisk ut.

Kjær Weis har nettopp sluppet sitt første hudpleieprodukt: en luksuriøs ansiktsolje som ikke bare hydrerer og fukter huden, men som reagerer på hudens behov på et intuitivt nivå. Lyder for godt til å være sant?

Denne oljen er sertifisert økologisk. Det er en vakker blanding av økologiske oljer av høy kvalitet, og det som virkelig skiller den fra de øvrige på markedet, er bruken av roten Dioscorea Batatas, som de har klart å blande inn i oljen. Dioscorea Batatas har blitt brukt til medisinske formål i gamle kulturer fra Kina til det antikke Hellas, og ble opprinnelig oppdaget i begynnelsen av det 20. århundre av Rudolf Steiner. Kjær Weis sin produsent i Italia fant en måte å trekke ut rotens essens på, og det ble så infundert i oljen som har til hensikt å aktivere denne indre vitaliteten og vekke hudens naturlige glød. Dette er så kombinert med en nærende blanding av nypefrøolje, søt mandelfrøolje, olivenolje og jojobafrøolje.

LES OGSÅ: Derfor bør du tørrbørste ansiktet ditt

The Beautiful Oil benyttes morgen og kveld for å tilføre fuktighet til huden (istedenfor en ansiktskrem). Den er også en perfekte match og primer til Kjær Weis’ Cream Foundation. Den gjør påføringen av foundation til en lek, og samtidig reduserer den tørre flekker slik at resultatet blir en duggfrisk, plettfri hud.

Oljen er velegnet for alle, – alle hudtyper og alle aldre. Etter jevnlig bruk vil man kunne se de ekstraordinære effektene denne oljen har på huden. Det er nesten som den intuitivt vet hvor den skal fokusere sine helbredende egenskaper. Enten det er på tørr, solskadet, eller betent hud, – den vet intuitivt hvor den skal gå inn og helbrede.

Slik bruker du den:

  • Varm opp 5 eller 6 dråper i hånden din.
  • Påfør morgen eller kveld på ansikt, hals og bryst, vær forsiktig med å få olje inn i øynene.
  • Ved bruk før Kjær Weis Cream Foundation eller Cream Blush, vent 3-4 minutter til oljen har absorbert inn i huden før du påfører makeup.

Sjekk også ut denne how-to videoen fra Kjær Weis:

Og du, Kirsten Kjær Weis, damen bak denne unike makeupserien, anbefaler selv Blush Brush for å dekke større områder av ansiktet med Cream Foundation – den kan du lese mer om her.

Lagre

Lagre

Lagre

Lagre

Lagre

Lagre

Lagre

Lagre

Lagre

Lagre

Lagre

Lagre

Lagre

Lagre

Lagre

Lagre

Lagre

Lagre

Lagre

Lagre

Lagre

Lagre

Lagre

Lagre

Lagre

Lene Jahren

Lene er trebarnsmor og lidenskaplig opptatt av "green beauty". Ideen til PureYou.no ble til da hun gikk gravid med sitt første barn. Hun ble da oppmerksom på hvor mange skadelige stoffer man egentlig utsetter kroppen sin for i løpet av en dag. Hun ønsket å tilgjengeliggjøre trygge og sunne produkter for voksne og barn, gravide og ammende. Med denne bloggen ønsker hun å inspirere til en renere livsstil.

Du liker kanskje også:

Natronfri deodorant for deg med sensitiv hud

Hvis du har du sensitiv hud under armene, kan du oppleve å reagere på natron (baking soda) i naturlige deodoranter. Og da hjelper det lite om deodoranten er aldri så
Les mer

7 grunner til at du bør begynne med sheasmør nå

Sheasmør er en av de tingene jeg alltid har tilgjengelig hjemme, og det var en av de aller første ingrediensene jeg begynte å eksperimentere med da jeg gikk over til
Les mer

Dette er oljen alle vil ha nå

I put that on at night, and I wake up glowing. – Miranda Kerr. Glem argan- og kokosolje. Nå er det nemlig nypefrøolje som gjelder. Etter at Victoria’s Secret-modell Miranda
Les mer

Leave a Comment:

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *