787 0

Hårmasken jeg ikke kan leve uten i sommer

For meg som er en oljefrik er det ingenting som er bedre enn å gi hår og hodebunn pleie og næring med rene, naturlige oljer.  Hello Hair Hydrating Mask Botanic Edition dufter helt fantastisk av hvit grapefrukt, søt appelsin, patchouli, ylang ylang og geranium og gjør håret mitt mykere enn det jeg trodde gikk an. Det blir også mye mer glansfullt og ser mye sunnere ut, og hodebunnen blir frisk og balansert. Perfekt for sommerhår som trenger ekstra pleie! 

Det jeg digger mest med denne masken, i tillegg til at den gir silkemykt hår såklart, er at den er så enkel å bruke. Bare påfør den i tørt hår, surr et håndkle rundt og så kan du bare la de fantastiske oljene gjøre jobben, mens du bruker tiden på noe helt annet enn å stå i dusjen og vente på at masken skal virke. Og jo lenger den får sitte, jo bedre blir resultatet (men selv 30 minutter med denne, én gang i uka, gjør underverker).

Hello Hair Hydrating Mask Botanic Edition er fullpakket med planteoljer med fantastiske egenskaper for hår og hodebunn:

  • Lavendelolje: Regulerer oljeproduksjonen i hodebunnen (perfekt for både tørr og fet hodebunn), pleier og nærer håret og motvirker tørr hodebunn og flass med sine antimikrobielle egenskaper.
  • Rosmarinolje: Stimulerer hårsekkene og fremmer hårveksten. Også kjent for å bremse tidlig håravfall og grått hår.
  • Aprikoskjerneolje: Rik på gamma linolensyre (GLA), og har en lett konsistens som trekker raskt inn i hår og hodebunn og gir fukt og pleie uten å virke for fet.
  • Kokosolje: Gir nytt liv til tørt og skadet hår og gjør det skinnende og silkemykt. Motvirker flisete tupper og knekte hårstrå og hjelper på den måten håret til å vokse seg langt og sterkt.
  • Olivenolje: Glatter ut skjellaget på håret, roer ned flisete hårtupper, reduserer elektrisk hår, motvirker flass og gir pleie og næring til hårsekkene.
  • Arganolje: Gir masse fukt og er nydelig til skadet og tørt hår. Også veldig rik på E-vitamin og antioksidanter som håret elsker.
  • Olivenbladekstrakt: Veldig rikt på protein, vitaminer og mineraler, som reparerer, styrker, fukter og beskytter håret. Olivenbladekstrakt har dessuten sterke antimikrobielle og antibakterielle egenskaper.
  • Castorolje: En god kilde til omega-9-fettsyrer, som gir både hodebunn og hårrøtter masse næring og pleie og motvirker uttørking av håret. Resultatet er et sterkt hår som vokser raskere.

Hello Hair Hydrating Mask Botanic Edition er vegansk, er ikke testet på dyr og er trygg å bruke for nøtteallergikere. Her kan du lese mer om den>>

 

Birgitte Magnussen

Birgitte er PureYou.no's Content Manager og bloggredaktør for the PURE blog. Hun er dessuten forfatter av boken "Renere liv" og er Norges eneste Green Makeup Artist. I tillegg er hun mamma til to gutter. Birgitte har også egen blogg på birgittemagnussen.no>>

Du liker kanskje også:

Oljen jeg smører magen med i graviditeten

Det er mye kroppen vår skal igjennom når vi er gravide. Ikke nok med kvalme, tretthet, vann i kroppen, smerter og oppblåsthet – huden går også gjennom forandringer, og det
Les mer

Havsalt for alt

Få ting slår å kaste seg ut i det salte havet om sommeren; det er frihetsfølelse, avkjøling og hudpleie i ett. Huden min er aldri så myk som etter et
Les mer

Den beste måten å fjerne sminken

Du vet antakeligvis godt hvor viktig det er å fjerne sminken og rense ansiktet på kvelden før du legger deg, men er du en av dem som helst bare vil
Les mer

Leave a Comment:

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *