2864 3

Fuktserumet huden din trenger i høst

Sesongskifte og kaldere luft betyr tørr hud og fare for gustenhet. Da er det én ting som gjelder, og det er å legge til rette for å gi huden mest mulig fukt. Det kan man gjøre ved å bytte ut renseskummet med en balm eller olje (for eksempel denne), eksfoliere jevnlig for at huden skal ta opp produktene best mulig, og så mette huden med fuktgivende produkter. Det er på tide å la dagkremen få selskap av et fuktserum.

Evolve er i ferd med å bli ett av mine favorittmerker; de lager elegante produkter med ingredienser av høy kvalitet, som i stor grad er naturlige og økologiske. Ingen fyllstoffer, ingen unødvendige tilsetninger. Dessuten er de veldig behagelige i bruk, med deilig duft og konsistens, og gir strålende resultater. Skrubbemasken med kakao er én favoritt. Hyaluron serum 200 har blitt en annen.

LES OGSÅ: Derfor bør du tørrbørste ansiktet ditt

Hyaluronsyre er en av de beste ingrediensene for å gi fukt til huden, fordi det kan binde opp til 1000 ganger sin egen vekt i vann. Jo lavere molekylvekt hyaluronsyren har, jo dypere trenger det inn i huden. Det tyktflytende serumet fra Evolve inneholder 200 mg hyaluronsyre med lav molekylvekt per flaske, hvilket fukter huden i dybden. Syren fyller ut huden fra undersiden, så den ser plump ut og fine linjer blir mindre synlige. Det inneholder også granatepleekstrakt som regulerer cellefornyelsen og begrenser fukttap i huden, aloe vera (naturens fuktbombe) og rosevann som gir en behagelig duft.

Alt i alt er det et behagelig og effektivt serum som føles luksuriøst på huden. Med en gang man påfører det blir huden lett klissete, så jeg venter noen minutter før jeg fortsetter med dagkrem og mineralpudder. Jeg opplever at huden ser jevn og fin ut, uten tørre partier som pudderet kan feste seg i. Høsten er reddet!

Lagre

Lagre

Lagre

Lagre

Maja Hattvang

Maja er utdannet tekstforfatter og har blogget i ti år. Hun elsker å eksperimentere med skjønnhetsprodukter, vet hva hun liker, og ga høsten 2017 ut boken «Naturlig nok» som handler om hjemmelaget hudpleie.

Du liker kanskje også:

Hårsprayen som er så ren at du kan drikke den

Jeg husker da jeg begynte å jobbe som makeup-artist og hvor grusomt jeg syntes det var å puste inn all hårsprayen som ble brukt på fotoshoots. Det verste var backstage
Les mer

Slik får du sterkere, sunnere og vakrere negler på 1-2-3

Du kan selvsagt velge å spise deg til vakre og sterke negler med mat som havre, bønner, erter, solsikkefrø, linfrø og grønne bladgrønnsaker. Men er du like utålmodig som meg,
Les mer

Den mest innovative ansiktsmasken jeg har prøvd

Jeg elsker å mikse mine egne ansiktsmasker med naturlige ingredienser fra kjøkkenskapet. Men da jeg kom over denne splitter nye masken fra Odacité måtte jeg bare bønnfalle Lene om å
Les mer

3 Responses

Leave a Comment:

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *