347 22

Trine tester: RMS og Kjær Weis

Jeg har vært så heldig å få teste ut Tinted un powder fra RMS Beauty og Cream Blush fra Kjær Weis og er helt hekta. Endelig har jeg funnet en kvalitetssminke som er økologisk og fri for skumle tilsetningsstoffer, og som pleier huden i stedet for å irritere. Jeg har alltid vært glad i å bruke sminke og i perioder kanskje litt vel mye, men i årenes løp har jeg blitt mer avslappet til eget utseende og begynt å sette pris på en sunn og mest mulig usminket hud. Kanskje er det nettopp derfor jeg liker disse produktene så godt.

RMS Beauty har som fokus å støtte opp om en naturlig hud som skal vare lenge. I steden for å sminke fram en glød med lagvis av kjemikalier, mener RMS Beauty at vi kommer mye lenger ved å hente fram den naturlige, ungdommelige gløden. For å få til dette må vi bruke ingredienser som jobber på lag med huden. Produktene er fri for skadelige kjemikalier, syntetiske tilsetningsstoffer, syntetiske vitaminer og GMO. I stedet er produktene fulle av enzymer, vitaminer og antioksidanter med healende næringsstoffer som jobber i synergi med huden, og er i harmoni med naturen og miljøet. Produktene testes heller ikke på dyr.

RMS tinted «un» powder

Dette pudderet skal primært brukes i T-sonen for å absorbere olje og gi en matt finish. I tillegg reduserer den synlige porer. Den har en diskret dekningsgrad og smelter inn i huden. For et mer dekkende resultat kan blant annet RMS Beauty Un cover up brukes først.

Jeg har for det meste brukt pudderet alene uten foundation, men jeg har også brukt foundation først for så å avslutte med pudderet, og resultater er det samme. T- sonen blir matt og fin og huden føles kjempemyk, nesten som silke. Konsistensen er så lett at den smelter inn i huden og ser helt naturlig ut. Pudderet er drøyt i bruk, og du trenger ikke bruke mye for å nå ønsket resultat. Det følger også med en liten pudderpute som gjør det enkelt å klappe pudderet på huden.

IMG_9486 (1)

Når huden er matt og fin mangler jeg ofte det lille ekstra, nemlig glød. Hvem ønsker vel ikke å se ut som om de akkurat har gått en lang fjelltur, alltid. Den friske fargen er det endelig mulig å oppnå med et lite triks. Nemlig litt blush fra Kjær Weis.

Kjær Weis er et økologisk sertifisert make- up merke som i likhet med RMS Beauty er utviklet for å pleie og spille på lag med huden. Vi er kanskje ikke alltid like oppmerksomme på hvor mange kjemikalier vi utsetter kroppen vår for hver dag. Med tanke på at huden er det største organet vi har, er det viktig å vite hva vi bruker. Kjær Weis sin filosofi er å fjerne usikkerheten vi måtte ha på dette området og kun tilby produkter som er fri for «skumle» stoffer. Produktene er naturlig og økologisk sertifisert og skal pleie og jobbe sammen med huden, ikke mot. Produktene inneholder ikke parabener, silikon eller syntetisk duft og testes heller ikke på dyr.

Kjær Weis Cream Blush

Jeg har tidligere «klønet» en del med blush i løspudder og det blir ofte en del søl, enten på ansikt, klær eller i sminkevesken. Jeg har vært veldig nysgjerrig på cream blush, men siden huden min fort reagerer på sminke med «kremet» konsistens har jeg kviet meg fra å prøve dette. Kjær Weis har dog produsert et produkt som min sensitive hud ikke reagerer på, og jeg er helt frelst.

Først må jeg trekke frem den usedvanlige flotte beholderen blushen kommer i. Den lever virkelig opp til ønsket som Kjær Weis har om at produktene ikke skal gå på kompromiss med luksus eller design. Blushen har en lett konsistens som smelter inn i huden ved påføring. Den gir mye farge og det er derfor viktig å begynne litt forsiktig. Legg farge på ønsket område og klapp kremen lett inn i huden. Den blander seg godt og legger seg som en naturlig nyanse i kinnene. Enkelte dager klapper jeg bare litt farge i kinnene og vips så har jeg et friskt utseende, med eller uten noe mer sminke. Veldig praktisk og enkelt. Blushen kan også brukes på leppene og på øyelokkene og kommer i mange nyanser. Jeg bruker fargen lovely som gir en naturlig rosa farge som passer godt til vinterblek hud.

IMG_9441-1

Disse produktene er kommet for å bli i min sminkesamling! Jeg kommer garantert til å prøve flere produkter fra både RMS Beauty og Kjær Weis, da jeg er overbevist om at dette er gode produkter. Det bekrefter nemlig huden min. I tillegg til at produktene er brukervennlige og kjempegode er det også en ekstra god følelse å vite at dette er økologiske produkter produsert med omtanke for kropp og miljø.

Tenk så heldige vi er som får mulighet til å ta bevisste valg som skjermer kropp og helse for mest mulig unødvendig bruk av kjemikalier 🙂

Trine Hetland

Trine har et brennende engasjement for helse og livsstil, og elsker å skrive og ta bilder. Hun har alltid hatt stor interesse for det sunne, rene og naturlige, men ikke alltid hatt tid og overskudd til å gå «all in». Da hun vinteren 2015 fikk kreft, ga det henne det ultimate sparket bak for å ta tak i eget liv og gjøre nødvendige endringer.

Du liker kanskje også:

Les dette før du bruker hårmaske igjen

Jeg bruker mye tid og energi på å holde huden min frisk, ren og sunn. Men jeg må innrømme at jeg veldig ofte glemmer at håret også trenger ekstra fukt
Les mer

Dette er kultkremen stjernene sverger til

Både stjerner som Rihanna, Alexa Chung og Victoria Beckham, og makeup-artister verden over (meg selv inkludert), sverger til denne klassikeren. Stjernenes hemmelige skjønnhetsvåpen heter Skin Food, og er designet for
Les mer

Den eneste neglelakken som er helt trygg for de minste

Som mamma til to gutter skulle man kanskje tro at dette med neglelakk ikke var et stort tema. Men hver eneste gang jeg har lakket neglene mine kommer størstemann på
Les mer

Leave a Comment:

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *