2645 0

Et sunt og effektivt øyevippeserum

Skulle du ønske du hadde lange, tykke øyenvipper fra naturens side? Da er du ikke alene. Drømmen om lange øyevipper har de siste årene fått flere, mer eller mindre seriøse firma, til å produsere vippeserum som skal få øyenvippene til å vokse seg lengre og sterkere. Men hva inneholder de egentlig?

Denne uken testet Helsekontrollen på TV2 flere av de mest kjente vippeserumene på markedet – og resultatet var for mange både sjokkerende og skremmende.

Testen viste at mange av produktene inneholder prostaglandiner – fettsyrer med en hormonlignende effekt. Disse stoffene finnes naturlig i mennesker og dyr og blir i dag brukt i medisinsk behandling av grønn stær. Økt hårvekst er en bivirkning av denne behandlingen – noe kosmetikkbransjen har plukket opp. Resultatet er at flere vippeserum på markedet i dag inneholder syntetisk produserte prostaglandiner.

Det er blant annet rapportert tilfeller der bruk av dette stoffet har ført til irritasjon og smerte i øynene, tap av øyevipper, blodkar som brister i øyehviten, endring av farge i regnbuehinnen, misfarging av øyelokket og brunfarging/utslett rundt øynene.

Jeg er ikke så fan av røde øyne og utslett – så oppslag som dette får meg til å favne enda sterkere om de naturlige alternativene på markedet. Vi kan jo faktisk få de lange vippene vi ønsker oss – samtidig som vi tar vare på kroppen vår.

Plume Science, som du finner i PureSkin.no sitt sortiment, er et helt naturlig serum – som funker! Det er laget med 100% naturlige ingredienser – helt uten prostaglandiner, parabener, sulfater, hormoner, gluten, parfyme eller andre giftige stoffer.

Istedenfor prostaglandiner brukes økologisk castor oil, ekstrakt fra kinatrær (cinchona succirubra bark extract) og olje fra roten til Coleus Forskohlii (coleus forskohlii root oil).

Castor oil er godt kjent for sin evne til å øke hårvekst – og det er gjort mye forskning på dette. Den er også full av gode fettsyrer og proteiner som er helt avgjørende for å få lange og sterke hårstrå. Cinchona Succirubra Bark Extract er med på å forlenge levetiden på hvert enkelt vippehår. Og i tillegg har produsenten tilsatt Coleus Forskohlii Root Oil – som forsterker effekten av de to andre ingrediensene.

Det er forskjell på hvor fort man vil se resultater, men produsenten opplyser at det normalt vil ta rundt 17 dager. Etter 60-90 dager vil man ha oppnådd det ferdige resultatet. Bildet under er lånt fra Plume Science sin egen nettside – og viser vipper før behandling og resultatet etter 3 ukers bruk.

Plume Science finner du i nettbutikken her – og for flere før og etter bilder og mer informasjon kan du gå inn på hjemmesiden til produsenten her

Anne-Line Erlandsen

Anne-Line er utdannet holistisk helsecoach ved The Institute For Integrative Nutrition, og er gründer av Holistical. Gjennom sosiale medier og personlig coaching inspirerer hun jenter verden over til å ta livet i egne hender, med et positivt tankesett og sunne livsstilsendringer. Ellers fyller hun hverdagen med reising, yoga, meditasjon, naturlige skjønnhetsprodukter, plantebasert mat og en daglig dose latter.

Du liker kanskje også:

Nyperoseoljens fantastiske egenskaper!

Sist jeg satt og ventet på en behandling hos min faste hudpleier overhørte jeg en samtale mellom en annen hudpleier og en klient; «Jeg helbredet mine solflekker og aknearr ved
Les mer

Den naturlige produktserien som krøllene dine vil elske

Da jeg var yngre hatet jeg krøllene mine – akkurat som de med rett hår ønsker seg krøller, drømte jeg selvsagt bare om å ha pinnerett hår. Dette var på
Les mer

Det mest banebrytende renseproduktet akkurat nå

Noe av det kjedeligste jeg vet om er å rense huden. Skulle kanskje ikke tro det siden jeg er såpass opptatt av hud og naturlige hudpleieprodukter, men det er helt
Les mer

Leave a Comment:

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *