2725 1

Et sunt og effektivt øyevippeserum

Skulle du ønske du hadde lange, tykke øyenvipper fra naturens side? Da er du ikke alene. Drømmen om lange øyevipper har de siste årene fått flere, mer eller mindre seriøse firma, til å produsere vippeserum som skal få øyenvippene til å vokse seg lengre og sterkere. Men hva inneholder de egentlig?

Denne uken testet Helsekontrollen på TV2 flere av de mest kjente vippeserumene på markedet – og resultatet var for mange både sjokkerende og skremmende.

Testen viste at mange av produktene inneholder prostaglandiner – fettsyrer med en hormonlignende effekt. Disse stoffene finnes naturlig i mennesker og dyr og blir i dag brukt i medisinsk behandling av grønn stær. Økt hårvekst er en bivirkning av denne behandlingen – noe kosmetikkbransjen har plukket opp. Resultatet er at flere vippeserum på markedet i dag inneholder syntetisk produserte prostaglandiner.

Det er blant annet rapportert tilfeller der bruk av dette stoffet har ført til irritasjon og smerte i øynene, tap av øyevipper, blodkar som brister i øyehviten, endring av farge i regnbuehinnen, misfarging av øyelokket og brunfarging/utslett rundt øynene.

Jeg er ikke så fan av røde øyne og utslett – så oppslag som dette får meg til å favne enda sterkere om de naturlige alternativene på markedet. Vi kan jo faktisk få de lange vippene vi ønsker oss – samtidig som vi tar vare på kroppen vår.

Plume Science, som du finner i PureSkin.no sitt sortiment, er et helt naturlig serum – som funker! Det er laget med 100% naturlige ingredienser – helt uten prostaglandiner, parabener, sulfater, hormoner, gluten, parfyme eller andre giftige stoffer.

Istedenfor prostaglandiner brukes økologisk castor oil, ekstrakt fra kinatrær (cinchona succirubra bark extract) og olje fra roten til Coleus Forskohlii (coleus forskohlii root oil).

Castor oil er godt kjent for sin evne til å øke hårvekst – og det er gjort mye forskning på dette. Den er også full av gode fettsyrer og proteiner som er helt avgjørende for å få lange og sterke hårstrå. Cinchona Succirubra Bark Extract er med på å forlenge levetiden på hvert enkelt vippehår. Og i tillegg har produsenten tilsatt Coleus Forskohlii Root Oil – som forsterker effekten av de to andre ingrediensene.

Det er forskjell på hvor fort man vil se resultater, men produsenten opplyser at det normalt vil ta rundt 17 dager. Etter 60-90 dager vil man ha oppnådd det ferdige resultatet. Bildet under er lånt fra Plume Science sin egen nettside – og viser vipper før behandling og resultatet etter 3 ukers bruk.

Plume Science finner du i nettbutikken her – og for flere før og etter bilder og mer informasjon kan du gå inn på hjemmesiden til produsenten her

Anne-Line Erlandsen

Anne-Line er utdannet holistisk helsecoach ved The Institute For Integrative Nutrition, og er gründer av Holistical. Gjennom sosiale medier og personlig coaching inspirerer hun jenter verden over til å ta livet i egne hender, med et positivt tankesett og sunne livsstilsendringer. Ellers fyller hun hverdagen med reising, yoga, meditasjon, naturlige skjønnhetsprodukter, plantebasert mat og en daglig dose latter.

Du liker kanskje også:

Det naturlige redskapet som gir deg glatt og glødende hud

Husker du jeg skrev om den nye rosenkvartsrullen, som jeg omtrent ikke klarer å leve uten? Det er visst ikke bare jeg som ønsker å rulle meg til vakrere hud
Les mer

Såpestykkets renessanse

Da jeg var liten var min største skrekk å komme hjem til noen som hadde et støvete såpestykke liggende på badet istedenfor Lano. Jeg følte meg liksom mer skitten enn
Les mer

Derfor er peeling avgjørende for en vakker hud

Du kan rense, fukte og pleie huden din så mye du vil, men hvis du ikke bruker peeling jevnlig er det vanskelig å få den rene, myke og glødende huden
Les mer

1 Response

Leave a Comment:

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *