435 0

En vegansk sminkehimmel

Veganisme. Et ord jeg tidligere forbandt med slitne haremsbukser, dreadlocks, tofu og protestanter på skumle Grunerløkka i Oslo.

Heldigvis byr tiden på nye erfaringer og skifte i tankesett. Det viste seg at Grunerløkka var langt fra skummelt, at dreads ikke er noe mer enn en frisyre, og at veganisme er en livsstil full av gode verdier.

Vegansk betyr fri for alt av animalske produkter. I dette kostholdet tar du ikke bare avstand fra kjøtt og fisk, men også andre matvarer som ost, egg, melk og gelatin. For mange vil veganisme handle om mer enn bare kosthold og bli en livsstil, hvor visjonen er å avstå fra animalske produkter hundre prosent. Valget tas som regel på bakgrunn av dyrevelferd, miljø og egen helse.

Denne livsstilen er i vinden som aldri før – også når det kommer til hudpleie og sminke. Forbi er de dagene da en veganer ikke hadde annet valg enn å bruke rødbeter som rouge og kakaopulver som solpudder. Merker som INIKA har ikke bare sørget for å gjøre jobben lettere, men gir også det hele den glamorøse looken som gjør meg stolt over å dra produktene opp fra veska.

LES OGSÅ: Makeup så ren at du kan sove med den

Selv omfavner jeg alt med veganske stempler, og når det funker slik som disse gjør – ja da blir det fest på badet. Under ser dere produktene jeg har sikret meg allerede, pluss noen godbiter som står øverst på ønskelisten.

Dette bildet av meg er uredigert, og viser resultatet etter påføring av primer, foundation, mørkere mineralpudder som solpudder & olje som highlighter. Jeg er, som dere sikkert vet nå, veldig opptatt av huden når jeg sminker meg, og ble sjeleglad når jeg fikk det glødende resultatet jeg var ute etter.

Baked Mineral Bronzer. Foto: ladybirdsnest.no

INIKA fører en rekke produkter for resten av sminkelooken også. På brynene kan du for eksempel bruke Brow Pencil, mens øynene kan få gleden av både eyeliner, mascara og denne øyenskyggen i en fin brun høstfarge. Høsten er også perfekt for friske kinn og lepper, som for eksempel kan oppnås med dette lip & cheek produktet.

Og for all del, du trenger ikke være veganer for å falle totalt for disse produktene. De vil garantert gi deg en følelse av luksus!

Lagre

Anne-Line Erlandsen

Anne-Line er utdannet holistisk helsecoach ved The Institute For Integrative Nutrition, og er gründer av Holistical. Gjennom sosiale medier og personlig coaching inspirerer hun jenter verden over til å ta livet i egne hender, med et positivt tankesett og sunne livsstilsendringer. Ellers fyller hun hverdagen med reising, yoga, meditasjon, naturlige skjønnhetsprodukter, plantebasert mat og en daglig dose latter.

Du liker kanskje også:

Finn inspirasjon i de mørke månedene

Selv om jeg elsker jordfargede blader, varm kakao og frisk luft som river i ansiktet, så er ikke den såkalte høstdepresjonen ukjent for meg. Å gå mot mørkere tider kan
Les mer

Aromaterapien jeg alltid har med meg i veska

Jeg digger produkter som gjør det enkelt å finne ro og balanse i en hektisk hverdag. For selv om det går an å fiske opp en flaske eterisk olje av
Les mer

En kveldsrutine – fordi du elsker deg selv + ISUN giveaway!

Jeg føler for å være ganske så dyp idag – så hold dere fast. Ro og harmoni. Tilhørighet. Det var de følelsene jeg satt igjen med etter å ha blitt
Les mer

Leave a Comment:

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *