En kveldsrutine – fordi du elsker deg selv + ISUN giveaway!

Jeg føler for å være ganske så dyp idag – så hold dere fast.

Ro og harmoni. Tilhørighet. Det var de følelsene jeg satt igjen med etter å ha blitt introdusert for ISUN.

Det var lørdag formiddag da jeg åpnet opp pakken med produktene i – og sammen med disse lå en liten bok. En bok som beskrev produktene, men også historien bak hele merket. Mens jeg leste den kunne jeg kjenne meg selv synke lengre og lengre ned i stolen. Den kom på det perfekte tidspunktet.

Det var som om jeg kunne kjenne alt stresset fra de siste ukene forsvinne med hvert utpust, og ordene i denne boken tok over plassen. Jeg begynte å gråte – kanskje mest av lettelse for at den roen jeg hadde savnet faktisk viste seg igjen – men også fordi boken minnet meg på hva som er viktig i livet.

Det var skrevet om naturen, om at vi alle er ett, om at kjærlighet er det viktigste. Om at vi er naturen, og naturen er oss. Om hvor viktig det er å elske oss selv – for vår egen del, men også for hele verden sin skyld.

Bunnie Gulick, som står bak merket, har utviklet det for å minne oss på det lyset som er inni oss. Derfor er ingrediensene sådd og høstet på et angivelig hellig sted i Colorado kalt Shining Mountains, og hver og en av produktene er håndlaget med en intensjon om å videreføre en energi av helbredelse og harmoni. Å vite dette gir meg gang på gang den roen jeg elsker å ha i kroppen. Les mer om Bunnie her.

Selv bruker jeg rensekremen Coco Cucumber Cleanser som virker kjølende og beroligende, samtidig som den skånsomt renser huden.

Rhassoul Exfoliant er en ansiktsskrubb for både tørr, normal og fet hud – men kan også brukes som ansiktsmaske. Den kommer i pulverform og skal egentlig blandes med vann. Selv liker jeg å blande den med kokosolje, slik at den blir fetere på huden. Som ansiktsmaske lar jeg den virke i 20 minutter før jeg skyller av.

Algae Peptide Serum er ladet med negative ioner og gir fuktighet dypt inn i huden. Den bidrar til økt cellefornyelse og reparasjon, samtidig som den roer og lindrer. Jeg smører den på ansikt og hals og lar den virke i ett minutt før jeg påfører ansiktsoljen.

Sapphire Facial Oil inneholder beroligende og balanserende oljer og urter som reduserer rød og irritert hud, samtidig som den gir masse fuktighet.

LES OGSÅ: ISUN – levende hudpleie på sitt beste

For meg har det nå blitt en vane, hver eneste kveld, å bruke dem samtidig som jeg minner meg selv på hva de står for. På toppen av dette innlegget finner du min lille rutine.

GIVE-AWAY!
Nå har du sjansen til å stikke av med en rens fra ISUN! Alt du trenger å gjøre er å legge igjen en kommentar hvor du forteller oss hvilken rens du ønsker deg; Coconut Cucumber, Lavender Sage eller Lemon Balsam. Vi trekker 3 vinnere.

Konkurransen er avsluttet og de heldige vinnerene ble Ine Marie Raa, Marianne Moland og Kari Erlandsen! Gratulerer, vi tar kontakt med dere på mail ? Tusen takk til alle som deltok!

Lagre

Lagre

Lagre

Lagre

Lagre

Anne-Line Erlandsen

Anne-Line er utdannet holistisk helsecoach ved The Institute For Integrative Nutrition, og er gründer av Holistical. Gjennom sosiale medier og personlig coaching inspirerer hun jenter verden over til å ta livet i egne hender, med et positivt tankesett og sunne livsstilsendringer. Ellers fyller hun hverdagen med reising, yoga, meditasjon, naturlige skjønnhetsprodukter, plantebasert mat og en daglig dose latter.

Du liker kanskje også:

energikuler sitron

Energikuler med kokos og sitron

Dette er oppskriften for deg som ofte er på farta eller ofte opplever klokka to-kneika mellom lunsj og middag. Har du noen av disse energikulene på lur er formen reddet.
Les mer

Julegave til din grønne venninne

Jeg blir helt rørt når jeg åpner en julegave og ser at personen jeg fikk den av virkelig har tenkt på meg. I fjor hoppet jeg i taket av flere
Les mer

Kveldsrutine for bedre søvn

“Før det kan bli fred i verden må det være fred i våre egne hjerter. Uløst sinne eller fortvilelse er en mini-krig som foregår inni oss.” Jeg har vært så
Les mer

80 Responses

Leave a Comment:

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *