537 11

Dette er serumet som har “alt”

Jeg har testet et nytt serum som jeg er fullstendig bergtatt av. På den korte tiden jeg har brukt det har huden min blitt både jevnere i hudtonen, glattere og fastere og har fått en utrolig frisk glød. Selv om jeg ikke har mye problemer med huden til vanlig, bortsett fra en og annen rynke og at huden kan være litt sensitiv, ser jeg virkelig forskjell på huden min etter at jeg begynte med dette – jeg synes faktisk den ser bedre ut enn på veldig veldig lenge.

Det er en jungel av gode serum der ute, og det kan være vanskelig å vite hva man skal velge. Jeg mener at Advanced Serum fra ISUN har “alt”, og enda litt til. Så er du på jakt etter det ultimate serum – then this is it!

Hør bare her:

Advanced Serum fra ISUN er proppfull av 100 % raw og ferske ingredienser:

  • Eksklusive stamceller fra planter, her fra appelsin, som både virker regenerende og reparerende og reduserer rynker.
  • Aloe vera-juice med ekstrakter fra gotu kola, life everlasting-blomster, hibiscusblomster, ginko biloba, plantain, grønn te, olivenblad og rosmarin.
  • Peptider fra alger, som stimulerer til produksjon av nytt kollagen i huden og gjenoppbygger hudens fibrer.
  • En rekke antialdrende og forebyggende antioksidanter fra oljer som granateplefrøolje, buritiolje, nypefrøolje og bringebærfrøolje.
  • Terapeutiske eteriske oljer, anerkjent innen naturmedisinen og brukt gjennom tusener av år, med helende, reparerende, beskyttende og nærende egenskaper.

_1180814

Jeg synes serumet føles som flytende gull på huden. Det trekker raskt og dypt inn og huden ser umiddelbart glattere og mer strålende ut, og jeg kjenner at serumet roer ned og balanserer huden min. Jeg rister flasken godt og påfører en liten mengde etter rens, og lar det trekke inn i omtrent ett minutt før jeg smører meg med ansiktsolje.

LES OGSÅ: Dette må du vite om serum

TIPS! Du kan også kombinere Advanced Serum med et annet hudpleieprodukt du bruker, for å tilføre det lille ekstra til huden. Eller du kan kombinere det med Algae Peptide Serum fra ISUN for et enda mer effektivt resultat (da påfører du Algae Peptide Serum før Advanced Serum).

Advanced Serum egner seg til alle hudtyper, uansett om du har normal, fet, tørr eller sensitiv hud, eller hudplager som akne eller rosacea.

Her finner du mer info om Advanced Serum.

 

Lagre

Birgitte Magnussen

Birgitte er PureYou.no's Content Manager og bloggredaktør for the PURE blog. Hun er dessuten forfatter av boken "Renere liv" og er Norges eneste Green Makeup Artist. I tillegg er hun mamma til to gutter. Birgitte har også egen blogg på birgittemagnussen.no>>

Du liker kanskje også:

Dette er multikremen som holder huden din myk hele døgnet

Jeg elsker å bruke oljer i ansiktet og har sverget til det i en årrekke, men fra tid til annen dukker det opp en fantastisk krem som gjør at jeg
Les mer

Tekstur, pleie og glans – her er 3 hårprodukter jeg ikke kan leve uten denne våren

Det er ikke bare huden som trenger ekstra pleie etter en lang vinter – håret har også godt av ekstra fukt og næring nå. Derfor har jeg lagt min elsk
Les mer

Tre smarte bruksområder for sheasmør

Sheasmør er et multiprodukt alle bør ha i skapet. Her er tre gode forslag til hva du kan bruke det til! Fettet fra sheanøtten har vært brukt for å forbedre
Les mer

5 Responses

Leave a Comment:

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *