683 17

Dette er kultkremen stjernene sverger til

Både stjerner som Rihanna, Alexa Chung og Victoria Beckham, og makeup-artister verden over (meg selv inkludert), sverger til denne klassikeren.

Stjernenes hemmelige skjønnhetsvåpen heter Skin Food, og er designet for å gi fukt og pleie ut av en annen verden. Selv om den er veldig tykk i konsistensen trekker den godt inn i huden og etterlater den eksepsjonelt myk, beroliget og balansert.

Dette er en universalkrem som du kan bruke over hele kroppen, både i ansiktet, på leppene, på tørre albuer og knær, på hendene og neglbåndene, på føttene osv. Du kan bruke den som en rik og nærende nattkrem eller som mykgjørende og beskyttende dagkrem i vinterværet. Uansett hvor du bruker den vil den pleie tørr og sprukken hud og etterlate den babymyk og strålende.

Dessuten er den helt super å bruke under makeup, og det er en av grunnen til jeg alltid hadde en tube med Skin Food i kofferten da jeg jobbet aktivt som makeup-artist. Det er ingenting som gir et verre resultat enn å legge makeup på knusktørr vinterhud. Men med et lag med Skin Food før primer og foundation, så ble resultatet perfekt hver gang. Du kan dessuten legge litt på kinnben, brynsben, skuldre og krageben som en subtil highlighter.

Photo @m2cm8
Photo @m2cm8

Det er blandingen av solsikkeolje, mandelolje, rosmarinbladekstrakt og blomsterekstrakt av stemorsblomst, kamille og ringblomst, som gjør denne kremen til det vidunderproduktet det er, og som gjør at den passer til alle hudtyper:

  • Salisylsyren i stemorsblomstekstrakt virker beroligende på betent og fet hud med annlegg for akne.
  • Solsikkeoljen er rik på vitamin-E som er fantastisk for tørr hud.
  • Rosmarin stimulerer til økt sirkulasjon og gir en fastere hud og ungdommelig glød.
  • Bivoks mykgjør og gir en beskyttende barriere mot vær og vind.
  • Kun naturlige ingredienser – kan trygt brukes av både liten og stor.

Perfekt som julegave til en du unner silkemyk hud. Eller sett den øverst på din egen ønskeliste – huden din vil elske deg for det!

Photo @roof_talks
Photo @roof_talks

Her kan du lese mer om Skin Food fra Weleda.

 

 

Lagre

Birgitte Magnussen

Birgitte er PureYou.no's Content Manager og bloggredaktør for the PURE blog. Hun er dessuten forfatter av boken "Renere liv" og er Norges eneste Green Makeup Artist. I tillegg er hun mamma til to gutter. Birgitte har også egen blogg på birgittemagnussen.no>>

Du liker kanskje også:

DIY for trøtte øyne

Det er jo ikke til å komme bort fra at man ser litt ekstra trøtt ut om dagen. Det er mørkt. Det er kaldt. Man vil helst bare gjemme seg
Les mer

PureSkin blir PureYou

Dette har vi gledet oss utrolig mye til å dele med deg! Gjennom fem år har vi lært å kjenne deg som kunde godt. Nå vet vi enda mer om
Les mer

Spør Birgitte: Økologisk hårfjerning?

Vi får mange gode spørsmål av dere og i tiden fremover kommer Birgitte til å svare på noen av dem i denne nye spalten. Har du et spørsmål til vår
Les mer

3 Responses

Leave a Comment:

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *