Dette er kroppspleien som både gir myk hud og ro i sjelen

Jeg har lenge vært nysgjerrig på merket Therapie, og ble veldig glad da Lene bestemte seg for å ta det inn i nettbutikken. For en småsliten småbarnsmor er dette nemlig – som navnet tilsier – ren terapi.

Den anerkjente aromaterapeuten Michelle Roques-O’Neil har over 30 års praktisk erfaring med banebrytende innovative behandlinger, og utvikling av anerkjente produkter. Hun er dessuten kåret av Vogue til en av de 10 beste aromaterapeutene i verden. Therapie er formulert med det ypperste innen aromaterapi og urteingredienser for å gjenoprette et energinivå i ubalanse, lindre stress, gi følelsesmessig velvære, eller rett og slett gi deg en god natts søvn.

Det første som slo meg med produktene fra Therapie er hvor milde og skånsomme de oppleves. Nesten sånn at jeg lurte på om de kunne ha noen effekt i det hele tatt. Men her lot jeg meg lure.

Det første jeg testet var Awaken Skin Rehab Scrub, som har en utrolig spennende og effektiv kombinasjon av ingredienser:

  • Frysetørket ananas og melkesyre som løser opp døde hudceller,
  • zeolite-leire som trekker ut og absorberer giftstoffer,
  • eteriske oljer av sandeltre og rose som beroliger og mykgjør huden,
  • lotusfrø som har en unik anti-aldrende og reparerende effekt,
  • perlemor som har en skrubbende effekt
  • og grønn bambus som er en rik kilde til mykgjørende silisiumdioksid.

Dette er perfekt pleie for tørr og gusten vinterhud og når energinivået ikke er på topp. Huden blir myk som silke og du kjenner virkelig at blodsirkulasjonen kommer i gang. Dessuten synes jeg den har en oppkvikkende effekt som varer lenge. Awaken Skin Rehab Scrub blandes med litt vann til en paste, eller du kan blande den med en dusjgel eller såpe for en mildere skrubb. Jeg synes det enkleste faktisk er å bare ha litt og litt pulver på fuktig hud, istedenfor å lage en paste. Skrubben føles veldig mild på huden og den er drøy i bruk. Den er enkel å bruke og lett å skylle av. Denne blir i allefall fast følgesvenn hos meg gjennom resten av vinteren!

Her kan du lese mer om Awaken Skin Rehab Scrub.

Therapie Discovery Kit
Therapie Discovery Kit

Sjekk også ut Therapie’s Discover Me Set, som lar deg utforske et knippe av de mest populære Therapie-produktene. Dessuten perfekt som venninnegave!

Det andre produktet jeg har lagt min elsk på er Equilibrium Bath and Shower EssenceHer får du kombinasjonen av effektiv aromaterapi og mykgjørende oljer som virker beroligende og balanserende:

  • Equilibrium Bath and Shower Essence er spesielt utviklet for å løse opp i spenninger og roe ned stressede nerver.
  • Enten du er stresset, litt deppa eller sliten, gir denne behandlingen indre ro og balanse.
  • Eterisk olje av persisk rose gir en følelse av velbehag, mens neroli, bitterappelsin, og blodappelsin virker beroligende på nervesystemet.
  • Duften av jasmin virker oppløftende, fragonia, frankincense og lavendel gir ro og styrke, mens sandeltre virker styrkende på sinnet og trekker deg “ned på jorda”.

Jeg har jo brukt mye eteriske oljer opp gjennom årene, mest for å tilsette duft på hjemmelagede oljeblandinger. Men det er ikke tvil om at disse oljene også har en terapeutisk effekt på kropp og sinn. Nettopp derfor digger jeg Equilibrium Bath and Shower Essence – her vet jeg at jeg får det ypperste av aromaterapi i én flaske, spesialdesignet av en av verdens beste aromaterapeuter. Jeg synes Equilibrium Bath and Shower Essence virkelig holder hva den lover. Den milde duften roer godt ned og det føles skikkelig ut som en dyp behandling. Dessuten blir huden utrolig myk og glatt, takket være den lette aprikoskjerneoljen som de eteriske oljene er blandet i. Du kan bruke Equilibrium Bath and Shower Essence både som badeolje og rett på huden i dusjen.

Her finner du mer info om Equilibrium Bath and Shower Essence.

Kombinasjonen av Awaken Skin Rehab Scrub og Equilibrium Bath and Shower Essence er uslåelig for meg. Skrubben virker oppkvikkende og utrensende og oljeblandingen roer ned og gir balanse. Resultatet er et beroliget sinn i en oppkvikket kropp – en sjelden følelse etter en lang og hektisk vinter!

Lagre

Lagre

Lagre

Lagre

Birgitte Magnussen

Birgitte er PureYou.no's Content Manager og bloggredaktør for the PURE blog. Hun er dessuten forfatter av boken "Renere liv" og er Norges eneste Green Makeup Artist. I tillegg er hun mamma til to gutter. Birgitte har også egen blogg på birgittemagnussen.no>>

Du liker kanskje også:

Få høstens mykeste lepper

Plutselig har det blitt kaldt i luften – og jeg ønsker nå min favorittårstid velkommen. Det er noe med klisjeen rundt myke skjerf, store kaffekopper og varme chiligryter som får
Les mer

Steg for steg: Sommerens fineste sminke-look

Jeg synes det er ekstra gøy å sminke meg om sommeren, kanskje fordi jeg benytter sesongen til å eksperimenterere utenfor fra min vanlige, bleke maske. Likevel, det skal være enkelt,
Les mer

La huden gløde fra innsiden med meditasjon

Ah, julen nærmer seg med stormskritt – og gjett om jeg gleder meg! Det er mye jeg elsker med julen, men best har jeg det når jeg befinner meg i
Les mer

4 Responses

Leave a Comment:

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *