1188 6

Dette er det beste serumet for å bekjempe aldringstegn

Algepeptider er noe av det mest innovative innen hudpleie. Det er nemlig et av de mest effektive våpnene du kan finne mot linjer, rynker, slapp og betent hud.

Huden vår består for det meste av kollagen. Når dette proteinet brytes ned dannes det peptider, som fungerer som et signal til huden om danne nytt kollagen. Etter hvert som vi blir eldre produseres mindre og mindre kollagen, og huden blir tynnere og mer rynkete.

Men det som er så smart er at vi kan “lure” huden til å tro at den nettopp har tapt kollagen og må lage mer! Dette kan vi gjøre ved å tilføre algepeptider.

Disse små molekylene har nemlig evnen til å penetrere dypt ned i huden, hvor det kommuniserer direkte med hudcellene og får dem til å produsere mer kollagen. Algepeptider er veldig rikt på en sjelden aminosyre som heter hydroxyproline. Denne finnes stort sett kun i hudens kollagen. Når algepeptider trekker inn i huden skjer det geniale: Fordi huden tilføres fritt hydroxyproline tror den at kollagenet er brutt ned og setter dermed i gang med å produsere nytt kollagen. Og når hydroxyproline allerede er tilstede får huden en skikkelig kickstart i kollagenproduksjonen.

LES OGSÅ: Derfor er kollagen det hotteste tilskuddet akkurat nå

Jevnlig bruk av algepeptider gir raske og synlige resutater i hudens utseende. Algepeptider virker skikkelig oppstrammende og fuktgivende, det jevner ut rynker og får huden til å se jevnere og yngre ut.

Det viktigste du kan gi huden din for å bekjempe aldringstegnene, er foruten en god rens og bruk av spf hver dag, å investere i en krem eller et serum som inneholder peptider. Etter å ha testet ut Isun Algae Peptide Serum mener jeg at det har hva som trengs. Hør bare her:

Dette er bare noen av de fantastiske ingrediensene i Algae Peptide Serum:

 • Blå algeekstrakt gir økt energi til huden og dermed øker cellefornyelsen.
 • Edelweissekstrakt bevarer kollagen, elastin og bindevev som bidrar til en mer hydrert, fastere, sterkere og elastisk hud.
 • Hyaluronsyre hjelper til med å transportere næringsstoffer og oksygen inn i cellene, og dermed gir et generelt forbedret utseende, fuktighetsnivå og glød til huden.
 • Buddlejaekstrakt bekjemper skader og for tidlig aldring fra sollys. Bidrar også til å forhindre solbrenthet.

WEB-ISUN-Algae-Peptide-Serum-50ml

Algae Peptide Serum påfører du på nyrenset hud. La absorbere i omtrent ett minutt før du påfører ansiktsolje eller annen fuktighet. Kan benyttes morgen og kveld.

TIPS! Algepeptider finner du også i den fantastiske næringsrike øyekremen fra ISUN som vi tidligere har blogget om. Her kan du lese mer om den.

Lagre

Lagre

Lagre

Lagre

Lene Jahren

Lene er trebarnsmor og lidenskaplig opptatt av "green beauty". Ideen til PureYou.no ble til da hun gikk gravid med sitt første barn. Hun ble da oppmerksom på hvor mange skadelige stoffer man egentlig utsetter kroppen sin for i løpet av en dag. Hun ønsket å tilgjengeliggjøre trygge og sunne produkter for voksne og barn, gravide og ammende. Med denne bloggen ønsker hun å inspirere til en renere livsstil.

Du liker kanskje også:

Best of 2016 – Birgittes topp 5 beautyfavoritter

2016 har vært et fantastisk år hvor jeg har testet og prøvd ut så utrolig mange gode naturlige produkter. Jeg har funnet masse nye favoritter som kommer til å ha
Les mer

RMS Beauty Lip2Cheek video tutorial

Jeg digger multi-purpose produkter som gir en fresh look på null komma niks! I denne videoen viser jeg deg hvordan du kjapt og enkelt legger Lip2Cheek fra RMS Beauty. Her
Les mer

Her er superfood-masken som gir deg den vakreste vinterhuden

Jeg må innrømme at jeg ikke er så veldig flink til å bruke ansiktsmasker. Men er det én ting jeg skal unne meg nå i førjulsstresset så er det nettopp
Les mer

6 Responses

  • Hei Fride! Dersom du er duftsensitiv så vil du nok reagere på ISUN-produktene, ja. De lukter en del i dét de blir påført. De er imidlertid milde og velegnet for rosacea-hud.

 • Fride: isun miracle night balm vil du nok ikke plages av. Den lukter mildt og veldig godt. Serumene/oljene lukter sterkere.

 • Kan dette serumet brukes av meg på 30 år? Har begynt å få en del linjer i ansiktet og spesielt i pannen..

 • Isun Algae peptide serumet ser ut til å virke bra på min ansikts hud. Er 51 år og tåler dårlig kremer med inngoldsstoffer som ikke er naturlige.
  Er derfor glad for at jeg tåler dette serumet som inneholder naturlige ingredienser og som sørger for at kollagen nivået mitt øker, akkurat det jeg trenger. Har ikke brukt det så lenge, så spent på utviklingen videre.
  Bruker ikke olje eller annen krem uten om serumet, da serumet også sørger for økt fuktighet. Renser huden morgen og kveld før jeg tar på serumet.
  Hilsen, fornøyd så langt.

Leave a Comment:

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *