645 2

Det naturlige redskapet som gir deg glatt og glødende hud

Husker du jeg skrev om den nye rosenkvartsrullen, som jeg omtrent ikke klarer å leve uten? Det er visst ikke bare jeg som ønsker å rulle meg til vakrere hud – alle som én ble nemlig revet ut av hyllene våre. Derfor er det så gøy å kunne presentere enda en utrolig spennende nyhet for deg, nemlig ametystrullen. Min rosekvartrulle blir nå pent nødt til å dele badehylla med en lilla bestevenn.

Denne vakre saken er perfekt hvis du ønsker deg ekstra glød og om du har en tendens til at huden blir litt fet utenpå, men samtidig føles tørr inni.

Den er også super hvis du har stresset hud og i blant får urenheter eller småkviser. Har du en hud som påvirkes av hormonelle svingninger og hvor urenhetene kommer i visse perioder, så er også ametystrullen fin til deg.

Den får virkelig fart på blodsirkulasjonen, noe som gir deg en fantastisk glød, samtidig som at huden tilføres ekstra kollagen og elastin, som er det ultimate anti-ageing-boost. Ansiktsrullen sørger for å løse opp i spenninger i ansiktsmusklene og kan på den måten motvirke spenningshodepine. Utrolig deilig etter en lang dag på jobb, særlig hvis du sitter mye foran en skjerm, sånn som meg.

Slik bruker du ametystrullen: Tenk at du skal rulle med lette bevegelser fra midten av ansiktet og utover. Den store enden av rullen bruker du på kinn, panne, kjeve, hals og krageben, mens den lille enden av rullen brukes til bekymringsrynken mellom brynene, langs neseryggen, eller rundt øynene for å fjerne væskeansamlinger, mørke ringer og poser (legg den gjerne i kjøleskapet over natten så er den ekstra kald og effektiv på trøtte og hovne øyne om morgenen). Eller for å stramme opp huden kan du gi deg selv en massasje med kun oppoverbevegelser. Synes du det høres avansert ut, trenger du ikke bekymre deg – det følger med en super bruksanvisning i pakken 😉 Tørk av rullen med en fuktig klut etter bruk (må ikke legges i vann). Vil du fornye ametystems energi kan du legge rullen i en skål og dekke til stenene med himalaya- eller havsalt.

LES OGSÅ: Hvorfor superstjernene sverger til aromaterapi og eteriske oljer

Vanskelig å velge mellom rosenkvarts- og ametystrullen? Begge rullene kan brukes av alle hudtyper, likevel har de egenskaper som gjør at de egner seg spesielt godt til visse hudtyper og hudplager. Ametystruller er som nevnt best til en kombinasjonshud, en stresset og uren hud og en hud med hormonelle utbrudd, mens en rosenkvartsrulle er spesielt god til deg med en mer sart og sensitiv hudtype med tendes til å bli rød eller tørr. Den er også god til moden hud med fine linjer og rynker.

Alle ametystruller er unike i utseendet, da de er håndlaget av ekte naturlig krystall, og bør derfor behandles skånsomt. Passer du godt på den har du den hele livet og du kan til og med gi den videre til neste generasjon.

Her kan du lese mer om ametystrullen og lære mer om ametystkrystallens egenskaper.

Birgitte Magnussen

Birgitte er PureYou.no's Content Manager og bloggredaktør for the PURE blog. Hun er dessuten forfatter av boken "Renere liv" og er Norges eneste Green Makeup Artist. I tillegg er hun mamma til to gutter. Birgitte har også egen blogg på birgittemagnussen.no>>

Du liker kanskje også:

Aromatica k-beauty

Økologisk k-beauty

Foto: Kristine Almerud K-beauty, hvor K-en står for Korea. Koreansk skjønnhetspleie har blitt svært populært langt utenfor Koreas landegrenser. Koreanerne er kjent for sin plettfrie porselenshud og sine sjustegs renserutiner.
Les mer

Dette er multikremen som holder huden din myk hele døgnet

Jeg elsker å bruke oljer i ansiktet og har sverget til det i en årrekke, men fra tid til annen dukker det opp en fantastisk krem som gjør at jeg
Les mer

Miniguide til tørrbørsting

Jeg simpelthen elsker tørrbørsting – aller mest fordi den gir et skikkelig energikick i hele kroppen. I tillegg gir det babymyk hud, stimulerer lymfesystemet og setter fart på blodsirkulasjonen. Men
Les mer

1 Response

Leave a Comment:

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *