394 2

Det mest banebrytende renseproduktet akkurat nå

Noe av det kjedeligste jeg vet om er å rense huden. Skulle kanskje ikke tro det siden jeg er såpass opptatt av hud og naturlige hudpleieprodukter, men det er helt sant. For selv om jeg selvsagt vet at det må til for å opprettholde en frisk, sunn og vakker hud, synes jeg det er dørgende kjedelig å fjerne sminke, vaske, rense, fukte og alt som hører med.

Derfor blir jeg så lykkelig når det dukker opp smarte og effektive multiprodukter som gjør jobben enklere.

STAR Micellar Water 02 fra Karmameju er et genialt produkt som tar hele jobben for deg på én gang. Jepp – den fjerner både sminken din, renser huden, toner den og gjør den silkemyk. Perfekt for en travel småbarnsmor (og latsabb?) som meg 😉 Og dessuten kjempesmart å ha med seg på reise!

Den funker til alle hudtyper, og er spesielt godt egnet til deg som har sensitiv hud, tørr hud eller akne. Dessuten er den mild og skånsom på den sarte huden rundt øyepartiet.

Dette gjør STAR Micellar Water 02 så effektiv:

  • STAR Micellar Water 02 inneholder overflateaktive miceller, som er bittesmå oljemolekyler blandet i bløtt vann. Disse tiltrekker seg smuss og olje, og trekker ut urenheter uten å tørke ut huden. Teknologien ble oppfunnet i Frankrike for mange år siden, for at de franske kvinnene skulle slippe å vaske ansiktet med det harde vannet fra springen.
  • Økologisk aloe vera og blomstervann fra bitter appelsin lindrer, toner og bløtgjør huden.
  • Ørkenplanten jerikorose er kjent for sine beskyttende, fuktbevarende og reparerende egenskaper. De aktive ingrediensene etterlater huden glatt og bløt som silke.
Photo @karmameju_official

Hele cluet med micellarvann er at du ikke trenger å vaske det av. STAR Micellar Water 02 fungerer som en skintonic som du lar bli igjen på huden. Produktet påfører du på en bomullspad (eller to eller tre) og bruker den til å fjerne sminken din med. Deretter har du nytt micellarvann på en ren bomullspad og bruker denne til å gå over huden med for å sørge for at all skitt og smuss er fjernet. Har du veldig mye sminke på, kan det være lurt å fjerne en del av denne med litt olje før du bruker micellarvannet. I prinsippet skal du ikke trenge å påføre noe fukt etterpå, men jeg bruker alltid litt ansiktsolje til slutt fordi jeg vil tilføre huden min ekstra næring og pleie – spesielt nå i de kalde vintermånedene.

STAR Micellar Water 02 finnes i både 200 ml og 50 ml reisestørrelse. Her finner du mer info.

Birgitte Magnussen

Birgitte er PureYou.no's Content Manager og bloggredaktør for the PURE blog. Hun er dessuten forfatter av boken "Renere liv" og er Norges eneste Green Makeup Artist. I tillegg er hun mamma til to gutter. Birgitte har også egen blogg på birgittemagnussen.no>>

Du liker kanskje også:

Derfor bør du bruke leiremaske hver uke

De rensende og forskjønnende egenskapene til leire har blitt benyttet av smarte kvinner i tusenvis av år. Allerede på Cleopatra’s tid visste de at det var noe av det beste
Les mer

Rougeguide: Slik velger du rett farge

Under høstens Green Beauty Week var det få produkter det gikk så mye av som Lip2Cheek fra RMS. For det er noe med det å få prøve sminke på huden
Les mer

Lag din egen hårkur med bare to ingredienser

Jeg fortsetter å dele oppskrifter fra boka mi, Naturlig nok (som du får kjøpt her!). Dette er en av de enkleste oppskriftene, men også en av de mest effektive: hårkur!
Les mer

2 Responses

Leave a Comment:

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *