Det beste grønne tilskuddet jeg har prøvd

Jeg har ikke tall på hvor mange forskjellige blandinger av greens og superfoods jeg har testet opp gjennom årene. Mye har vært bra, men det meste har smakt skikkelig ugress, selv når det har vært mikset inn i en smoothie eller blandet ut i eplejuice. Men nå har PureSkin.no, som første forhandler i Norge, tatt inn Alchemy Super Blends – en serie med greens og superfoods som både smaker godt og som holder en eksepsjonelt høy kvalitet.

Alchemy Super Blends er utviklet for å gi deg den beste kombinasjonen av verdens mest næringsrike planter. Serien er utviklet av ernæringsekspert Karen Newby, og kombinasjonen av planteproteiner og supermat, som acai, camu camu, baobab og spirulina, er skreddersydd for å gi økt energinivå, vakker hud, sterkere hår og negler, bedre immunforsvar og bedre fordøyelse. De luksuriøse, økologiske ingrediensene er hentet på etisk vis fra hele verden og blandet i unike kombinasjoner, helt uten søtning, smaksstoffer eller konserveringsmidler. Alchemy Super Blends er økologisk sertifisert av Soil Association og sertifisert av Vegan Society og Vegetarian Society.

Min nye morgenrutine med Morning Elixir:

Jeg har hatt en lang periode nå hvor jeg har slurvet med å ta grønne tilskudd, og jeg kjenner virkelig forskjell på energinivået mitt når jeg kommer i gang igjen. Denne gangen var det Morning Elixir fra Alchemy Super Blends som skulle bli redningen etter en lang vinter. Særlig nå som jeg er gravid er det viktig for meg å fylle på med mye næringsstoffer. Derfor har jeg begynt en ny morgenrutine hvor jeg tar 2 toppede teskjeer med Morning Elixir, blandet i litt eplejuice eller i en grønn smoothie. Jeg digger både den nøytrale smaken og den energigivende effekten Morning Elixir har på kroppen.

  • Morning Elixir består av 10 økologiske greens og superfoods: Hamp- og erteprotein, baobab, hvetegress, psyllium husk, chlorella, spirulina, gojibær, camu camu og acai.
  • Med kun 10 gram (ca. 2 toppede teskjeer) av Morning Elixir tilfører du kroppen 100 % av ditt daglige C-vitaminbehov, 20% jern og 15% folat – perfekt for oss gravide eller for deg som går med babyplaner.
  • Morning Elixir er en rik kilde til beskyttende og forskjønnende antioksidanter.
  • Den inneholder hele 35 % planteprotein og 30 % fiber.
Photo: @thestylelane
Photo: @thestylelane

Herlig å vite at man starter dagen med vitaminer, mineraler, protein og fiber som virkelig setter fart på energien og fordøyelsen! Og enklere blir det jo ikke – bland ut i juice, vann eller smoothie, skyll ned og du er good to go.

Her kan du lese mer om Morning Elixir fra Alchemy Super Blends.

 

Lagre

Birgitte Magnussen

Birgitte er PureYou.no's Content Manager og bloggredaktør for the PURE blog. Hun er dessuten forfatter av boken "Renere liv" og er Norges eneste Green Makeup Artist. I tillegg er hun mamma til to gutter. Birgitte har også egen blogg på birgittemagnussen.no>>

Du liker kanskje også:

Oljetilskuddet som gir deg vakker hud innenfra

Jeg synes det er så kult med hudpleiemerker som tenker naturlig skjønnhet både utenfra og innenfra. For det er jo ikke til å legge skjul på at det er kombinasjonen
Les mer
smoothie bowl veggiecol

Smoothiebolle

Smoothiebolle, eller smoothie bowl som det gjerne heter på det store internettet, er ikke akkurat noe nytt lenger. Men denne måten å drikke, eller skal vi si spise, smoothie på
Les mer

Deilig, lett sommerrett fra Katrine

Grønn Frittata fra ‘Best Green Eats Ever’ Til 4-6 personer Vegetarisk og glutenfri Denne retten er perfekt å servere til en sen helgefrokost med venner eller famile, eller et helt
Les mer

3 Responses

Leave a Comment:

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *