925 11

Derfor sverger jeg til kremrouge

Jeg har aldri vært noe stor fan av pudderrouge. Selv ikke da jeg jobbet daglig som makeup-artist syntes jeg det var noe stas med pudderversjonen. Jeg synes  rett og slett den pudrede finishen ser for sminket og unaturlig ut, spesielt i dagslys. Kremrouge gir et mye friskere, mer naturlig og mer glødende resultat. Den er enklere å legge og enklere å friske opp i løpet av dagen. Og så er kremrouge perfekt følge i sminkepungen nå som vinteren snart kommer. Tørre vinterkinn har godt av fukten og pleien som en god kremrouge gir, og det ser mye mer naturlig ut i det kalde dagslyset vi har om vinteren, enn det en pudderrouge gjør.

Friske roser i kinnene, som samtidig definerer, gir et løft til ansiktet og gir glød – det er det vi vil ha! Kremrouge passer dessuten alle hudtyper, alle hudtoner og for alle aldre.

En annen grunn til at jeg elsker kremrouge er at det er perfekt for oss som bruker ansiktsoljer. Kremrougen smelter lett inn i den nysmurte huden, og det er null problem om oljen ikke er helt absorbert før du legger rouge på.

_1190744

Slik får du et perfekt resultat med kremrouge:

  • For et mest mulig naturlig resultat kan du bruke “eplekinnteknikken”. Gi deg selv et stort smil i speilet og finn midtpunktet på “eplekinnet” ditt. Jeg liker å ta ugangspunkt i dette, men for å gi ansiktet litt mer løft, påfører jeg gjerne rougen en liten anelse over dette, og toner den bittelitt bakover i retning midten av øret.
  • Påfør litt kremrouge på håndbaken først. Da kan du bruke den som palett og justere hvor mye som kommer på huden.
  • Bruk en fingertupp eller to til å påføre rougen på punktet jeg først nevnte. Klapp rougen forsiktig inn i huden og begynn å jevne den utover med lette bevegelser. Vær nøye med å jevne ut alle overganger slik at resultatet blir så naturlig som mulig.
  • Pass på å aldri tone rougen lenger inn enn to fingerbredder fra nesevingen, og aldri helt ut til kanten av ansiktet (hvis ikke du går for 80-tallslooken, da).

TIPS: Du kan også påføre rougen med Skin2Skin Blush Brush, hvis du foretrekker en kost fremfor å bruke fingertuppene. Denne kosten er laget med high-end, syntetiske fibre og er blitt fagmessig utformet for å etterligne hvordan sminke påføres med fingrene. Her finner du mer info om Skin2Skin Blush Brush.

Min absolutte favorittrouge er Lip2Cheek fra RMS Beauty. Det er den desidert beste jeg prøvd – og jeg har prøvd mange! Det jeg elsker med den er hvordan den smelter inn i huden og gir et utrolig friskt og naturlig resultat, som holder seg i mange timer. Den er rik på pleiende, økologiske oljer som mykgjør og beskytter huden. Og så kommer den i mange fine farger, slik at alle kan finne sin perfekte match. Dessuten er den utrolig enkel å påføre og å friske opp i løpet av dagen. Og så er det jo genialt at den kan brukes både på lepper og kinn, da.

Her viser jeg deg hvordan jeg påfører Lip2Cheek i fargen Beloved:

Hvordan velge riktig farge på kremrougen:

  • Kalde hudtoner bør gå for kalde nyanser, mens varme hudtoner bør velge varmere farger.
  • Lyse hudtoner kler best lyse farger, som fersken, friske bærtoner og lys rosa.
  • Medium hudtone kan bruke en noe mørkere farge. Har du i tillegg en gyllen tone i huden kler du godt rosatoner og aprikos, gjerne med litt skimmer.
  • Olivenfarget hudtone kler godt aprikos og koralltoner.
  • Mørke hudtoner kler litt sterkere farger. Har du en varm undertone i huden, kan du bruke varme rosatoner, bronse, korall og aprikos, mens en kaldere undertone bør gå for kalde og dype rosa- og rødtoner eller plommefargede toner.

Her kan du lese mer om min favorittrouge Lip2Cheek, og finne akkurat den fargen som passer deg best.

TIPS: For en strålende, sexy glød, og for å gi rougefargen en softere finish, kan du påføre Living Luminizer over Lip2Cheek.

Birgitte Magnussen

Birgitte er PureYou.no's Content Manager og bloggredaktør for the PURE blog. Hun er dessuten forfatter av boken "Renere liv" og er Norges eneste Green Makeup Artist. I tillegg er hun mamma til to gutter. Birgitte har også egen blogg på birgittemagnussen.no>>

Du liker kanskje også:

Best of 2016 – Birgittes topp 5 beautyfavoritter

2016 har vært et fantastisk år hvor jeg har testet og prøvd ut så utrolig mange gode naturlige produkter. Jeg har funnet masse nye favoritter som kommer til å ha
Les mer

Mirakelhud på krukke + ISUN give-away!

Da jeg ble introdusert for ISUN for noen måneder siden visste jeg egentlig lite om dette merket. Men så var jeg så heldig å få møte Bunnie, grunnleggeren av ISUN,
Les mer

Dette er multikremen alle bør ha i huset

I mange år har jeg slitt med et håndeksem som kommer når jeg bruker sterke såper og andre produkter som virker irriterende. Huden blir nuppete, rød og klør helt infernalsk,
Les mer

Leave a Comment:

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *