3103 10

Derfor er kollagen det hotteste tilskuddet akkurat nå

Visste du at kollagen er det proteinet vi har mest av i kroppen? Ikke bare skal det holde huden vår elastisk og fin, det finnes også mengder av det i både bein, blodårer, tenner, bindevev, muskler, sener og mye mer, hvor det fungerer som viktige byggestener. Dessverre avtar kollagensyntesen når vi blir eldre, noe som blant annet resulterer i slappere hud og rynker.

Studier på kollagenets anti age-effekt har vist at tilskudd av kollagen har en betydelig påvirkning på hudens elastisitet, fuktnivå, tørrhet og ruhet. Kollagen skal også kunne bidra til å redusere utseendet på cellulitter og strekkmerker.

Sukker, røyking og soling er det som reduserer kollagenproduksjonen mest. Du kan øke den naturlige kollagenproduksjonen i huden gjennom å for eksempel spise mer blåbær, kål, brokkoli, paprika, nøtter og appelsiner – men vil du har virkelig effekt av kollagen for huden din, bør du ta det som tilskudd. Som den første i Norge har nå PureSkin.no tatt inn det prisbelønnede kollagentilskuddet Rejuvenated Collagen Shots.

98229__Collagen_Shots_1Rejuvenated Collagen Shots består av hudoppstrammende og aktive anti-aldrende ingredienser. Collagen Shots styrker kollagennivåene og bidrar til å reparere og fornye huden ved å gjenopprette hudens smidighet og tykkelse, og motvirke slapp, dehydrert hud og rynker. Rejuvenated Collagen Shots inneholder 10.000 mg marint kollagen (fra ferskvannsfisk), hyaluronsyre, acaibær, kombinert med vitamin B3, B5, C, sink og kobber. Kollagenshot’en booster nivåene av peptidrike aminosyrer og forbedrer hudens tone og tekstur.

Kunder som har brukt Collagen Shots forteller om mykere, glattere og fastere hud, og at slapp hud, mørke ringer og fine linjer har blitt redusert på kort tid. Klikk her for å lese om flere erfaringer.

Og så er det utrolig enkelt å ta; Bare bland pulveret i et glass med 200–250 ml vann eller annen drikke, rør med en gaffel, gi kollagenet et minutt til å løse seg ordentlig opp, rør på nytt og drikk. Du kan også bruke en shaker eller blender til å mikse det. For best resultat anbefales det at du tar det en halvtime før du legger deg om kvelden, på tom mage om morgenen eller før et måltid i løpet av dagen.

Her kan du lese mer om Rejuvenated Collagen Shots.

03032_Rejuvenated_Ltd_Veggiecol__1Hvis du ikke spiser fisk er Rejuvenated Veggiecol kollagentilskuddet for deg. Dette er nemlig det første naturlige kollagentilskuddet som tilbyr et ovo-vegetarisk alternativ (inneholder kollagen fra egg) til det marine-baserte Collagen Shots. Veggiecol benytter et unikt patentert ekstrakt som kombinerer kollagen fra egg, hyaluronsyre, acai, vitamin C, vitamin B (niacin), kobber og sink. Vegetarisk kollagen og hyaluronsyre med vitamin C fremmer en mykere og glattere hud. Denne spesialblandingen bidrar til å ivareta DNA’et, beskytte mot oksidativt stress og bidrar til normal hudpigmentering.

Veggiecol får du som tabletter, og du tar 2 tabletter daglig med et glass vann. Lett som en plett!

Her finner du mer info om Rejuvenated Veggiecol.

 

Lagre

Lagre

Birgitte Magnussen

Birgitte er PureYou.no's Content Manager og bloggredaktør for the PURE blog. Hun er dessuten forfatter av boken "Renere liv" og er Norges eneste Green Makeup Artist. I tillegg er hun mamma til to gutter. Birgitte har også egen blogg på birgittemagnussen.no>>

Du liker kanskje også:

Spis deg vakker med sjokolade

Nei, vi snakker ikke om snickers og kvikk lunsj, men om sjokolade av økologisk, rå kakao. Og du, det er faktisk kjempeenkelt og morsomt å lage helt selv! Derfor er
Les mer
beroligende kveldste

Slik sover du bedre

Sliter du med å få sove om kvelden? Eller sover du veldig lett? Det er ikke så mye som skal til for å forbedre søvnkvaliteten. Det første du bør gjøre
Les mer

Beautysmoothie med blåbær og spinat

Dette er en fantastisk deilig og forskjønnende smoothie proppet full med antioksidanter, vitaminer, fiber og sunt fett. Du kan servere den som den er i et høyt glass, eller i
Les mer

5 Responses

Leave a Comment:

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *