1222 5

Derfor bør du tørrbørste ansiktet ditt

Min nyeste beauty obsession er RENEW Face Brush fra Karmameju. Denne lille vidunderbørsten virker nemlig som en naturlig mini-facelift!

Tørrbørsting av kroppen har lenge vært kjent for å stimulere blodomløpet, fjerne døde hudceller og virke utrensende. Det er rett og slett noe av det aller beste du kan gjøre for huden din – særlig nå om vinteren. Jeg har selv vært fan av tørrbørsting i flere år, men har alltid synes det har vært dumt at man ikke kan bruke tørrbørsten i ansiktet. Men nå har heldigvis Karmameju tatt det hele et skritt videre og skapt en ultramyk og effektiv børste spesielt beregnet på ansiktet, halsen og brystet. Yey!

 • RENEW Face Brush eksfolierer og fjerner døde hudceller og gjør huden din frisk og sunn.
 • Økt blodsirkulasjon setter fart på lymfesystemet og giftstoffer renses ut mer effektivt.
 • Når huden aktiveres og eksfolieres på denne måten trekker hudpleieproduktene dine mye bedre inn.
 • Bindevevet styrkes og fine linjer og rynker blir mindre synlige.
 • Poser under øynene og mørke ringer reduseres.
 • Når du bruker tørrbørsten jevnlig eksfolierer du effektivt vekk døde hudceller og sett fart på produksjonen av nye friske celler. Dette gir deg en vakker glød og en jevnere hudtone, i tillegg til at kollagenproduksjonen økes og huden blir strammere.

Slik bruker du RENEW Face Brush:

 1. De myke børstehårene er veldig skånsomme mot ansiktshuden, men det er lurt å likevel begynne litt forsiktig når du startet med tørrbørsting av ansiktet. For eksempel kan du begynne med 1–2 ganger i uken og så sakte øke til 3–4 ganger.
 2. Bruk børsten på helt tørr hud, helst om morgenen før du renser og fukter huden. Børst med lette sirkelbevegelser.
 3. Jeg er ikke sånn som følger oppskrifter til punkt og prikke, og når det gjelder tørrbørsting har jeg ikke tålmodighet til å gjøre det helt etter “reglene”. Jeg tenker at så lenge man er forsiktig og bruker lette sirkelbevegelser på ansikt, hals og bryst, så er det effektivt og skånsomt nok. Men hvis du vil gjøre det helt etter boka, så har Karmameju laget en smart og oversiktlig 12-trinns guide og et illustrasjonsbilde til deg, som du finner her. Guiden og bildet finner du selvsagt også i den lekre esken som børsten kommer i.
 4. Det er helt normalt at huden rødmer litt når du børster den. Men vær nøye med å ikke børste for hardt og unngå irritert, skadet eller sensitiv hud. Vær ekstra forsiktig rundt føflekker, nye arr og hud som flasser.
 5. Rens børsten etter bruk. Kjør tommelen gjennom børstehårene så alle hudpartikler fjernes og så vasker du børsten med såpe og vann. La børsten tørke uten kontakt med direkte varme, og med hårene vendt nedover.

_1190992-1

TIPS: Ikke glem resten av kroppen! Tørrbørsting fra topp til tå har fantastisk effekt på tørr og slapp vinterhud, og gir både energi, glød og silkemyk hud. Mine favoritter til kroppen er BUFF Natural Body Brush og RECHARGE Ionic Body Brush. For flere tips og triks, les også: Miniguide til tørrbørsting.

Her finner du mer info om RENEW Face Brush fra Karmameju.

 

Lagre

Lagre

Lagre

Birgitte Magnussen

Birgitte er PureYou.no's Content Manager og bloggredaktør for the PURE blog. Hun er dessuten forfatter av boken "Renere liv" og er Norges eneste Green Makeup Artist. I tillegg er hun mamma til to gutter. Birgitte har også egen blogg på birgittemagnussen.no>>

Du liker kanskje også:

Beautydrikken som «plumper» cellene fra innsiden

Hvor mange ganger har du ikke lest «drikk nok vann» når folk deler sine beautytips i magasiner og på blogger? Joda, vann må vi ha, gjerne ekstra mye nå om
Les mer

DIY for trøtte øyne

Det er jo ikke til å komme bort fra at man ser litt ekstra trøtt ut om dagen. Det er mørkt. Det er kaldt. Man vil helst bare gjemme seg
Les mer

Den naturlige produktserien som krøllene dine vil elske

Da jeg var yngre hatet jeg krøllene mine – akkurat som de med rett hår ønsker seg krøller, drømte jeg selvsagt bare om å ha pinnerett hår. Dette var på
Les mer

4 Responses

Leave a Comment:

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *