2991 2

Derfor bør du rense huden din med spirulina

Mammaperm har vært fantastisk, men det er utrolig gøy å ta fatt på 2018 med ny jobb som PureSkin.no’s egen Content Manager, i tillegg til at jeg fortsetter som bloggredaktør og skribent her 🙂 Og nå klør jeg etter å fortelle deg om alle de nydelige produktene som har reddet det trøtte fjeset mitt gjennom høsten og vinteren.

Først ut er rensen som virkelig har fått huden min til å gløde igjen etter måneder med ekstremt lite søvn, trilleturer i kaldt vintervær og mangel på tid til egenpleie. Jeg digger særegne produkter med litt spesielle ingredienser, og Green Ceremony Cleanser fra Odacité er intet unntak. For er det én ting du bør teste å pleie huden din med så er det spirulina, som denne inneholder.

Spirulina begynner å bli velkjent som grønn supermat. Men denne blågrønnalgen har også noen helt eksepsjonelle anti-aging og anti-inflammatoriske egenskaper som huden din vil elske.

Spirulinaens skyhøye innhold av antioksidanter er nemlig perfekt i kampen mot frie radikaler som forårsaker fine linjer og rynker, slapp hud og ujevn hudtone. Den har dessuten anti-inflammatoriske og antibakterielle egenskaper som er din venn i nøden hvis du sliter med acne og urenheter.

I tillegg til spirulina inneholder Green Ceremony Cleanser matcha, som er en annen av mine favorittingredienser til huden. Denne antioksidantbomben virker rensende, den kan beskytte huden mot skader forårsaket av UV-stråler, bekjemper acne og urenheter og fremmer cellefornyelsen. Dessuten har den, akkurat som spirulinaen, anti-aging og betennelseshemmende egenskaper, som kan hjelpe til med å redusere fine linjer, slapp hud og rynker.

Green Ceremony Cleanser inneholder også aloe vera og honning. Begge er kjent for å ha helbredende og næringsrike egenskaper.

LES OGSÅ: Det beste grønne tilskuddet jeg har prøvd

Som navnet tilsier er Green Ceremony Cleanser inspirert av japanske te-seremonier, og det gir virkelig en seremoniell følelse når du bruke rensen.

SLIK BRUKER DU ODACITÉ GREEN CEREMONY CLEANSER:

  • Du begynner med å helle én skje av Green Ceremony Cleanser i håndflaten, og så aktiverer du pulveret ved å tilsette noen dråper vann.
  • Massér det deilige, tykke skummet inn i huden og la det sitte et par minutter for å rense vekk urenheter.
  • Bruk den effektive musselinkluten som følger med og vask rensen bort med varmt vann.
  • Avslutt med å vaske ansiktet igjen, denne gangen med musselinkluten vætet i kaldt vann.
  • Green Ceremony Cleanser brukes 3 ganger i uka ved normal til tørr hud og annenhver dag ved fet hud og acne.

Det er lenge siden jeg har hatt så silkemyk og skinnende hud som etter jeg begynte med denne rensen. Den har nemlig en lett peelende effekt som fjerner tørr hud og stimulerer huden så den blir ultramyk og glatt. Utrolig deilig på tørr og gusten vinterhud som trenger en boost av glød og vitalitet.

Her kan du lese mer om Green Ceremony Cleanser fra Odacité.

 

 

Birgitte Magnussen

Birgitte er PureYou.no's Content Manager og bloggredaktør for the PURE blog. Hun er dessuten forfatter av boken "Renere liv" og er Norges eneste Green Makeup Artist. I tillegg er hun mamma til to gutter. Birgitte har også egen blogg på birgittemagnussen.no>>

Du liker kanskje også:

Det mest banebrytende renseproduktet akkurat nå

Noe av det kjedeligste jeg vet om er å rense huden. Skulle kanskje ikke tro det siden jeg er såpass opptatt av hud og naturlige hudpleieprodukter, men det er helt
Les mer

Rougeguide: Slik velger du rett farge

Under høstens Green Beauty Week var det få produkter det gikk så mye av som Lip2Cheek fra RMS. For det er noe med det å få prøve sminke på huden
Les mer

Den beste måten å fjerne sminken

Du vet antakeligvis godt hvor viktig det er å fjerne sminken og rense ansiktet på kvelden før du legger deg, men er du en av dem som helst bare vil
Les mer

2 Responses

Leave a Comment:

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *