Den ultimate frokosten

chia

Nå som det er juletid blir det ofte en del fete måltider. Da er det helt perfekt med en lett og frisk, men samtidig mettende frokost. Da er en chiapudding den ultimate frokosten, spør du meg.

Denne rosa chiapuddingen inneholder rødbetjuice, mandelmelk og bringebær. I tillegg er den tilsatt litt Alchemy Beauty Elixir, som gjør denne superfrokosten ekstra næringsrik. Beauty Elixir er sammensatt av de antioksidantrike superbærene goji, acai og Camu Camu som er ekstremt rike på naturlig C-vitamin. C-Vitamin er essentielt for den naturlige kollagenproduksjon i huden. Blandingen inneholder også baobab, erteprotein og hvetegtress som beskytter kroppen og får hud, hår og negler tilbake i balanse.

Topp chiapuddingen med det du liker best. Jeg foretrekker friske bringebær, banan og en dæsj nøttesmør. Du kan også bruke hakkede nøtter, ristede frø og kjerner eller annen type frukt eller bær.

Les også: Spray deg til glødende vinterhud på 1-2-3

Denne oppskriften gir to store porsjoner, eller fire små.

Ingredienser:
-100 g bringebær
-2 dl rødbetjuice*
-2 dl mandelmelk
-1 ss agavesirup
-4 ss chiafrø
-4 ts Alchemy Beauty Elixir

*Har du ikke rødbetjuice kan du også bruke for eksempel blåbærjuice i denne oppskriften

Topping:
-1 banan
-1 håndfull bringebær
-2 ss nøttesmør

Fremgangsmåte:
1. Start med å mose bringebær med en gaffel i en bakebolle.

2. Juice et par rødbeter, eller bruk ferdigkjøpt rødbetjuice. Du kan også bruke annen type juice, for eksempel blåbær.

3. Ha juicen, mandelmelk og agavesirup sammen med bringebærene og visp sammen. Tilsett chiafrø og Alchemy Beauty Elixir og visp det godt sammen. La blandingen stå i romtemperatur i 10 minutter, før du rører i den på nytt.

4. Fordel blandingen i 2 store eller 4 små beholdere, gjerne med lokk. Sett i kjøleskapet over natten, eller et par timer slik at chiafrøene får svellet ordentlig.

5. Topp med friske bringebær, bananskiver og nøttesmør rett før servering.

Julie Ilona Balas

Julie er matblogger og kokebokforfatter. Hun elsker grønn og sunn mat, økologi og naturlige produkter.

Du liker kanskje også:

nyperose

Mitt hemmelige våpen mot tørr hud og eksem

Du har sikkert smakt nype-te; en knall rød og litt syrlig te. Men visste du at dette er en skikkelig C-vitaminbombe, som er avgjørende for kollagenproduksjonen og øker hudens spenst?
Les mer

Dette er skjønnhetsmineralet alle snakker om

Kan du si “methylsulfonylmethane”? Jeg vet, det høres absolutt ikke sunt ut, men det er faktisk noe av det beste du kan gi huden, håret og neglene dine. Methylsulfonylmethane (MSM)
Les mer

Spis deg vakker med sjokolade

Nei, vi snakker ikke om snickers og kvikk lunsj, men om sjokolade av økologisk, rå kakao. Og du, det er faktisk kjempeenkelt og morsomt å lage helt selv! Derfor er
Les mer

Leave a Comment:

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *