4109 140

Den perfekte øyekremen

Jeg har aldri vært noen storforbruker av øyekrem og har egentlig vært fornøyd med å bare bruke ansiktsolje rundt øynene også. Oljer gir jo god fukt og er milde for den sarte øyehuden. Men jeg innser nå at det finnes produkter som gjør mer enn å holde tørrhetslinjer på avstand. Jeg har nemlig testet ut Peptide Eye fra ISUN, og det må være den mest næringsrike øyekremen jeg noen gang har vært borti.

I det du får den på huden kjenner du at den har en intens mykgjørende, kjølende og beroligende effekt. Konsistensen er lett og rik på én gang. Huden føles umiddelbart fastere og tørrhetslinjene blir redusert. Jeg kjenner virkelig at kremen gir dyp næring og pleie og jeg elsker den beroligende duften. Kremen er utrolig drøy i bruk (jeg skjønner nesten ikke hvordan jeg skal få brukt opp flasken noen gang), og har en innholdsliste så full av nærende og aktive ingredienser, at jeg ikke har sett maken.

Dette er bare noen av de fantastiske ingrediensene i Peptide Eye:

 • Aloe vera-gelé og aloe vera-juice, samt agurk, som virker kjølende og beroligende. Aloe vera-juicen er i tillegg infusert med en lang rekke pleiende urter og plantekstrakter, som kamille, lakrisrot, gojibær, grønn te og mariatistelfrø.
 • Ulva Lactuca – en grønnalge som øker kollagen- og elastinproduksjonen, virker beroligende og betennelseshemmende og gir fastere hud med færre rynker.
 • Vitamin C, CoQ10, SOD, blåbær og acai, som alle virker som kraftige antioksidanter.

Peptide Eye påfører du på nyrenset hud. Produktet er som sagt veldig drøyt i bruk, så du trenger kun en bitteliten mengde. Bruk lette bevegelser og klapp forsiktig kremen inn rundt hele øyepartiet før du påfører ansiktsolje eller annen fuktighet.

Her finner du mer info om Peptide Eye fra ISUN.

GIVE-AWAY!

Nå har du sjansen til å stikke av med en Peptide Eye fra ISUN! Alt du trenger å gjøre er å legge igjen en kommentar hvor du forteller oss hva du kunne tenke deg å lese mer om her på bloggen i 2017.
Konkurransen er avsluttet og den heldige vinneren ble Therese R.!

Grattis Therese, vi tar kontakt med deg på mail 🙂

Tusen takk til alle som deltok med flotte og nyttige kommentarer i give-away’en!

 

Lagre

Birgitte Magnussen

Birgitte er PureYou.no's Content Manager og bloggredaktør for the PURE blog. Hun er dessuten forfatter av boken "Renere liv" og er Norges eneste Green Makeup Artist. I tillegg er hun mamma til to gutter. Birgitte har også egen blogg på birgittemagnussen.no>>

Du liker kanskje også:

Den naturlige produktserien som krøllene dine vil elske

Da jeg var yngre hatet jeg krøllene mine – akkurat som de med rett hår ønsker seg krøller, drømte jeg selvsagt bare om å ha pinnerett hår. Dette var på
Les mer

Trine tester: Odacité

Jeg føler meg privilegert som får teste så mange gode økologiske produkter. Huden min har aldri vært så rolig og fin som den er nå, og det er tydelig at
Les mer

Her er den perfekte oljen etter en lang sommer

Jeg har brukt nypefrøolje som ansiktsolje i hele ferien, og jeg tror aldri huden min har holdt seg så fin gjennom en hel sommer noen gang. Den gir akkurat passe
Les mer

137 Responses

 • Denne øyekremene kunne jeg virkelig tenkt meg å prøve:-)
  Jeg kunne tenkt meg å lese mer om:
  -hvordan finne de rette produktene til sin hudtype
  -mer om sminke, hvordan finne riktig farge, hvordan påføre de ulike produktene dere selger o.l

  • Hei 😀 Skulle gjerne likt å lest mer plantebasert mat tips som du har kommer med tidligere 😀 Men også sminke teknikker for ulik øyenfarge etc.

  • Hei ! Bruker selv ISUN produkter og er veldig fornøyd. Skriv gjerne mer om produktene ! Finnes det salonger som bruker de i behandling og som kan anbefale hva som passer den enkelte ? Vil gjerne prøve denne øyekremen

  • Skulle gjerne prøvd ut den øyekremen. Er veldig fornøyd med Isun nattkrem og tenker den også er bra!
   Vil gjerne få mer info om sminke og øyefarge. ! Og gode håndkremen når vinteren er her og jeg har tørre hender!

  • Ja takk jeg vil gjerne vinne 🙂
   Jeg kunne gjerne tenke meg å lese mer om hva man kan gjøre kostholdsmessig iforhold til huden. Og kanskje fleretips til enkle hjemmelagede produkter.

 • Prøver gjerne den kremen! ☺️?? Jeg ønsker å lese mer om næring til huden både innefra og utenfra! Hva er et must for å få glødende og fin hud!

 • Den øyekremen ser jo utrolig bra ut:)
  Jeg kunne tenke meg å lese mer om hvordan produktene deres virker på huden ifht andre produkter med annet innhold. Altså fordeler med hudpleie med rene produkter, og er det noe enkelte hudtyper må være bevisst på?

  Mvh Merete

 • Jeg synes det er veldig interessant å lese om hvordan kosthold påvirker huden og hvile grep man selv kan ta for å få bedre og sunnere hud uten kjemikalier og helsefarlige stoffer.

 • Hei! Jeg liker godt tips og triks for sunn hud, kosthold, livsstil som er mulig å få til i hverdagen. F.eks sitronvann, eller ta med handlenett på butikken- trenger sånne påminnelser, og ikke minst inspirasjon til nye endringer!

 • Denne øyekremen kunne jeg tenke meg og prøve 🙂 Jeg interesserer meg for naturlig sminke som ikke påvirker hormonene i kroppen (etter lang tids sykdom). Leter etter den perfekte (naturlige) dagkremen. 🙂

 • Denne øyekremen høres fantstisk ut! Den står definitivt på ønskelisten min 🙂 så den vil bli tatt imot med et stort takk hvis jeg skulle være så heldig! Skriv gjerne om hvordan man kan balansere hud som er fet, irritert og dehydrert, som også gjerne får acne utbrudd i ny og ne også.

  Mvh
  Siri 🙂

 • Isun er virkelig bare helt fantastisk <3 Jeg bruker bare Isun produkter nå, og jeg har kjempe lyst til å prøve ut øyekremen også! 🙂

  Jeg har lyst til å lese mer om økologisk sminke og økologisk hårpleie 🙂

 • Vil virkelig gjerne vinne denne? kunne være interessant å lese mere om, kostens indvirken på huden.

 • Vil gjerne ha prøvd denne kremen ja ?
  Har lyst til å lese mer om hvordan få en fin glød til huden og få en mer jevnere hudtone ?

 • Åå hadde vært supert å prøve denne. Huden min er veldig sensitiv å reagerer på det meste. Ønsker å lese mer om produkter som hjelper og passer for dem med sensitiv hud.

 • Jeg kunne tenke meg å lese mer om nettopp god, naturlig hudpleie, får aldri nok. Riktig godt nyttår til dere ?☺

 • Denne øyekremen er helt
  Fantastisk. Kjører med denne, ansiktsolje og rens fra isun nå. Huden min er rolig, myk og fin. Hadde vært gøy å vinne en i give away, for man går Jo tom:) Jeg sitter i disse dager og leser i boken renere liv, og jeg føler meg inspirert:) Selvom jeg er langt grønnere enn tidligere, er det ting som er nytt og spennende i boken for meg( litt overrasket at det oppgis kun bind og tamponger og ikke menskopp i favorittmerker på s 105. Så mye sunnere både for kropp og miljøet) Ønsker å lese mer om nye favoritter innen hudpleie på bloggen:) Superblogg, super bok, super nettbutikk.

 • Det ville vært fantastisk å prøve denne øyekrem, for jeg er ikke fornøyd med den jeg har?
  Det jeg kunne tenke meg mer av er flere tips når det gjelder hva som faktisk funker til forskjellig alder/hudtype. Jeg blir 53 år i morgen og må bare innrømme at jeg nå ser at ikke alt det reklameres for funker på min hud. Og alle skal bare selge egne produkter uten tanke på om de faktisk vil hjelpe meg?

 • Jeg kunne tenke meg å lese mer fakta om hud og hudpleie, sånn som hvorfor trenger huden c-vitamin eller en fettsyre, hva hjelper den mot, hva gjør den, hvordan få beste nytte ut av god hudpleie osv. 🙂

 • Riktig produkter til de forskjellige årstidene, hudtyper og alder? Hvilke produkter som nærer huden innenfra og utenfra✨

 • Hei:) Jeg kunne tenke meg å lese mer om makeup farger og hvilke farger som
  passer hvem.
  Makeup tips til
  de forskjellige sesongene i en fargeanalyse med eksempler. Har gjort så mange bomkjøp på makeup så hadde vært supert.
  Hvilke farger vil vi gløde i?
  I tillegg ønsker jeg meg mer info om gode øyekremer som
  fungerer på
  kråketær og mer gode oppskrifter på vegansk og glutenfri mat.

 • Jeg liker godt å lese gode produktbeskrivelser og anmeldelser av produkter, vil gjerne se mer av dette. Gøy å bli inspirert til å prøve nye produkter eller få rettet opp i feil bruk av produkter.

 • Vil gjerne vinne:) Jeg kunne tenkt meg å lest mer om de som har sensitiv, problem og eksem hud. Jeg har laget mange oljer og prøvd uttalige kremer som ikke funker for meg. Har du noe tips

 • Nå har både min mor og mannen min, bestilt isunprodukter fra Pure skin til meg i julegave. Elsker dem!! (fikk to chlorellamasker og fikk byttet den ene i en balm et annet sted) Hadde vært stas å prøve en øyekrem i samme merke.

  Jeg liker aller best produkttesting – særlig make-up tips og triks. Jeg vil gjerne også lære mer om aldrende hud og hva som kan “spenste” til den.

 • Bruker fortsatt olje rundt øynene -hadde vært topp å få prøve denne øyekremen. Liker å få tips om hvordan lage enkle hud og hårprodukter hjemme og ikke minst tips om gode produsenter.

 • Kunne veldig gjerne tenke meg å prøve denne? Jeg kunne tenke meg å lese om mat som nærer kroppen og huden. Ellers liker jeg også å lese om miljøvennlig livsstil. Og gode tips om mat og produkter til de forskjellige hudtypene?

 • Denne ønsker jeg meg!
  Jeg er så fornøyd med Miracle Night Balm, og vil gjerne lese mer om produkter for tørr vinterhud, samt anbefalinger av sjampo og balsam 🙂

 • Har akkurat kjøpt serum som har alt! fra blogginnlegget ditt, samt et par bestillinger grunnet rms makeup som jeg har falt veldig for etter anbefalingene. Jeg ønsker meg flere videoer slik som du laget til lip2cheek. Vil også lese litt mer om kosthold og hud.

 • Ønsker inderlig at jeg blir trukket ut da denne høres perfekt ut til en lykkelig men sliten tvillingmamma:-)! Ønsker å lese mer om hvilke produkter som er gode å bruke sammen og som passer for kombinasjonshud, samt kostholdsråd mm:-)

 • Denne øyekremen er jo rene Kinderegget. Skulle gjerne sett litt flere innlegg om hvordan legge makeup på voksen hud, både til hverdags og fest

 • Åh..eg har enda til gode å få prøvd noe fra Isun, og skulle veldig gjerne prøvd denne kremen 🙂 Det eg gjerne leser mer om, er effekten ulike nærinstoffer og ulik mat har på huden. 🙂

 • Ja, takk!!
  Jeg er glad i tips til hvordan vi kan lage naturlige produkter selv, og hvordan mat og hud henger sammen.
  Jeg ønsker meg også en guide til sminkeproduktene basert på kalde og varme hudtoner-det gjør det også lettere å tolke fargenyanser på neglelakk og leppefarger når det frister med en ny!

 • Jeg vil gjerne lære mer om når man bør begynne å tenke på anti-aging og produkter som passer ung voksen hud..
  Jeg nærmer meg 30 og det begynner å bli synlig men jeg har ikke oppdaget fordelene med “ordentlig hudpleie” i forhold til rimelig hudpleie fra matbutikken enda..

 • Gav bort en sånn til jul, og kunne gjerne tenke meg en selv!
  Ønsker å lese mer om hjemmelaget hudpleie 🙂

 • Hadde vært fantastisk å prøvd denne øyekremen. Jeg synes alle blogginnleggene dine er veldig informative og gode. Kunne gjerne lest mer om hvilke vitamintilskudd som er viktig for huden og også sminketips når man aldri har trengt mer enn maskara men nå som 40 nærmer seg ser jeg at jeg trenger litt mer.

 • Denne har jeg super lyst til å prøve! Blir veldig tørr rundt øynene på denne tiden av året, og trenger noe som nærer godt.
  Jeg likte veldig godt innlegget om hjemmelagd leppeskrubb, og kunne gjerne tenke meg enda mer tips om hvordan man kan lage hud- og miljøvennlige ting hjemme, gjerne av ting man allerede har på kjøkkenet. Jeg kunne også tenke meg flere innlegg som rettet seg mot spesifikke hudtyper. Jeg har en blandingshud som er noe dehydrert, blir tørr på vinteren, men sliter samtidig med akneutbrudd. Så det kunne vært spennende og sett tips om hudpleie og sminke som passer for forskjellige hudtyper 🙂

 • Vil gjerne lese mer om/se bilder av sminkeproduktene deres i bruk.
  Og generelt mer om hvilke fordeler de ulike ingrediensene i hudproduktene har, og hvordan de virker på huden?

 • Har testet ut ISUN-produkter en mnd tid og er kjempefornøyd. Ikke prøvd øyekremen, så hadde vært hyggelig med en slik gave. Ang ISUN så anbefales Miracle night balm.
  Kunne tenkte meg at dere skriver mer/lager videoer om dette med å finne rette farger på sminke som passer de ulike hudtypene.
  Av og til vanskelig å vite hvilke produkter en skal kjøpe nå en ikke helt vet hvordan huden er. Hvordan er huden når den er stresset, dehydrert etc. ? Tips for hva enn skal se etter? Hvilke produkter som er ok å bruke sammen/kombinere.
  Bloggen er veldig bra!!!

 • Hei, jeg kunne gjerne tenkt meg å høre mer om økologisk hudpleie, er superinteressert! Og kunne gjerne tenkt å prøve den øyekremen som kanskje kunne hjelpe på mørke ringer under øynene 🙂

 • ISUN produktlinje høres helt fantastisk ut.
  Jeg vil gjerne høre mer om produkter tilpasset ulike hudtyper og om facemapping.

 • Denne øyekremen høres fantstisk ut! Den er på ønskelisten min ? så den vil bli tatt imot med et stort glede hvis jeg skulle være så heldig! ?❤️Skriv gjerne om hvordan lage hudpleie produkter selv, spesielt for sensitiv hud og hvordan kosthold påvirker huden ? Mvh, Iryna

 • Vil gjerne vinne denne, og oensker aa lese meir om viktigheten av magnesium (som kroppen ofte mangler og trenger kontinuerlig paafyll av) og kvifor det tas best opp gjennom huden i form av eit bad med magnesiumsalt eller magnesiumolje 😉

 • Vil veldig gjerne prøve denne!
  Selv ønsker jeg å lese mer om ren makeup, men ville gjerne også ha tips til ungdomshud for datteren min (og helst ikke altfor dyrt)

 • Å den vil jeg gjerne prøve 🙂
  Jeg ønsker å lese mer om økologiske produkter. Festsminke og hvilke fargetoner jeg bør gå for. Det hadde også vært fint med hudpleie gavetips til menn.

 • Som flere over her nevner vil jeg gjerne lese mer om kosthold og hvilken betydning det har for hud og hår! Ellers er jo alle kategorier her på bloggen interessante, kanskje noen flere give-aways… 😉

 • Hei.
  Åpner alltid nyhetsbrevet fra Pureskin.
  Så mange lekre og spennende nye produkter!
  Liker hvordan bloggen din gir tips og mer informasjon om hvordan produktene kan og bør brukes.

  I tillegg til det du skriver om vil jeg gjerne lese om mat og drikke, som gir vitamintilskudd(gjerne tilpasset årstid) og fin hud. Smoothie og grøtoppskrifter, vegetarmat og superfood er jeg spesielt interessert i.
  Vil gjerne også ha mer make-up tips.
  Likte så godt videoen du lagde på RMS blush/lip.
  Keep up the good work! Marianne =)

 • Denne vil jeg prøve! 🙂 Jeg kunne tenke meg å lese mer om hudpleietips for yngre hud, og gjerne lese mer om hvordan man kan lage naturlige hudpleieprodukter selv, f.eks. ansiktsmasker og lignende.

 • Jeg ønsker å lese mer om økologiske hårprodukter ( jeg har veldig sensitiv hodebunn ) og supplementer som bidrar til bedre hud og helse generelt:)
  Det hadde vært deilig å vinne øyekremen fra ISUN, jeg krysser fingrene! 😀 😀

 • Godt nyttår! Eg kunne tenkt meg fleire samanlikningar mellom produkter med tanke på ulike hudtyper, allergiar og liknande.

 • Vil gjerne ha tips om produkter/behandling som går i dybnen. Har ikke spesielt fet hud, men har slik hvit talg under huden som jeg gjerne vil kvitte meg med.

 • Jeg vil så gerne læse mere om hudpleje indefra. Fx gennem mad, drikke og evt kosttilskud. Og andre gode vaner ift at holde huden sund/ungdommelig.
  Jeg vil SÅ gerne hjertens gerne vinde den fantastiske øjencreme. Tak for fantastiske produkter i jeres sortiment <3

 • Jeg vil gjerne lese mer om rene hårprodukter for sensitiv hodebunn. Finnes det produkter uten alkoholer?
  Hvilke produkter passer dersom en vil “utsette” aldringen av huden?
  Produktene dere har skrevet om til nå har vært veldig nyttige. Har gått til innkjøp av både Akin og RMS.

 • Jeg vil gjerne prøve øyekremen. Det finnes så mange kremer av alle typer, men hva er egentlig forskjellen på de forskjellige kremer. Hvordan virker de i forholde til hverandre. Er det egentlig behov for alle disse merkene? Blir overveldet, så jeg gir opp og prøve nye.

 • Den vil jeg veldig gjerne prøve:) Har brukt Sothys produkter i mange år, men kunne tenke meg å prøve noe økologisk og som virkelig nærer huden.
  Jeg kunne tenke meg å lese mere om helse og hvilke hudpleie produkter som passer til en hud på 50 så man nærer den best mulig.

 • Hei, jeg ønsker gjerne å prøve denne kremen. 🙂
  Jeg ønsker at dere skriver mer om produkter for hver enkelt hudtype og alder. Jeg har hatt acneprone/fet hud hele livet, men nå i 50-årene ser jeg at jeg trenger “noe mer”, huden blir litt tørrere og strammere noen steder. Og hvilke øyekremer som “fjerner” poser under øynene, samtidig som de gir litt næring.

 • Jeg vil veldig gjerne prøve denne øyekremen!? I tillegg kunne jeg, som jeg har etterspurt flere ganger tidligere, gjerne tenkt meg å lese mer om mer miljøvennlig og kroppsvennlige intimsåper, glidemiddel osv. Det bugner jo av artikler og tips om “ren” mat, “ren” kosmetikk, “rent” interiør osv, men har funnet minimalt om et “rent” seksualliv… ??

 • Hei og godt nytt år ? Jeg kunne tenke meg å lese mer om hvilke produkter som passer til hvilken hud, og sammensetting av produkter til forskjellige hudtyper. Gjerne også litt om hvordan ta vare på huden innenfra mht mat/tilskudd m.m ?

 • Den hadde vært fantastisk å prøve 🙂 Personlig er jeg veldig interessert i hår og gode/rene hårprodukter, så innlegg om det er vel noe jeg ikke får nok av! Synes allerede bloggen har en god sammensetning av ulike temaer, så gleder meg til å følge med videre!

 • Jeg kunne tenke meg å lese mer om ulike hudtilstander og hvilken hudpleie man kan bruke. Jeg for eksempel, sliter mye med både sensitiv og uren hud, samtidig med at huden er overflatetørr.

 • Jeg kunne tenke meg å lese om forskjellige hudtyper og hva de trenger/ikke trenger.
  Spesielt sensitiv hud. Også noe,som nevnt av andre om hvordan ta vare på hud og hår fra ‘innsiden’.
  Veldig fin blogg-og denne ISUN kremen ville det være en glede å få prøve:)

 • Jeg elsker isun, og børstene til ansikt og kropp fra Karmameju! Jeg kunne gjerne lest mer om råd rundt livsstil og helse og sinn!

 • Hadde likt å lest mer om kosmetikk og hudpleie trender i 2017! 🙂 sånn typ sitronvann på morningen og gurkemeiepaste som både fungerer til Goldenmilk og som ansiktsmaske for acne.. Og alternativer til tannbleking, produkter med aktivert kull med før og etter bilder 🙂

 • Jeg syna det er vanskelig å kjøpe sminke uten å prøve først, så skriv gjerne om hvordan man kan finne riktig nyanse! Mange andre har skrevet om mange av mine lesevansker, men jeg føyer til at jeg også vil lese mer om tips til menn, for å hjelpe mannen i huset ?

 • Ja, den vil jeg gjerne vinne! 🙂 Syns det er spennende å lese om forskjellige tips og litt om hvordan ytre faktorer og kosthold kan påvirke huden.

 • Ja takk, denne ønsker jeg å teste.
  Jeg kunne tenke meg å lese litt om hva jeg kan gjøre for å bli kvitt håndeksem, har slitt med det i snart 4 år. Og har brukt veldig mye penger på å prøve bli kvitt det.

 • Ja, jeg vil vinne 🙂 Kunne tenkt meg å lese mere om make up, og sminketips. Vil også ha mere av hvordan vi kan lage våre egene produkt av ting i kjøkkenskapet 🙂

 • Takk for sist, Birgitte & Lene ?
  Jeg vil gjerne få tips til hvordan man bruker de forskjellige sminkeproduktene, altså hvordan man skal sminke seg ? Gjerne som video, eller steg-for-steg bilder.
  Håper vi sees snart ?

 • Hei
  Og tusen takk for en veldig inspirerende blogg/nettside. Har i mange år vært interessert i økologiske hudpleieprodukter som ikke blir testet på dyr bla. ISUN produkter kan anbefales på det sterkeste, da jeg har brukt ISUN ansiktsolje “Ormus Myst”, og nattkremen “Miracle Night Balm” i snart et halvt år og er SUPERFORNØYD! 🙂 Produktene gir en deilig velværende følelse jeg ikke har kjent maken til….
  Men når det kommer til sminke er jeg usikker på hva jeg kler av farger, så tips om farger til forskjellige hudtoner hadde vært supert og fått flere tips om. Vennlig hilsen Hanne

 • Ja! Denne vil jeg gjerne vinne og bruke!
  Jeg kunne tenke meg å lese mer om hvordan man innarbeider gode rutiner både når det gjelder hudpleie og kosthold. Nytt år, nye muligheter!

 • Hei! Prøver gjerne denne 🙂
  Vil gjerne lese mer om hvordan man skal behandle ulike hudtyper, spesielt blandingshudtyper.

 • Jeg kunne tenkt meg å prøve denne. 🙂 Jeg liker godt tips og triks for sunn hud, kosthold, livsstil som er mulig å få til i hverdagen. Samt sminke som er bra for huden, f.eks mascara.

 • Denne kremen kunne jeg gjerne tenke meg å prøve. Jeg ønsker å mer informasjon om for eksempel kosthold uten hvete og melk, med oppskrifter som er enkle å få til i en travel hverdag.
  I tillegg ville informasjon om produkter for et sunt hår – uten alle giftstoffer, være bra. Tips om hårspray som er minst mulig skadelig for håret er supert.

 • Jeg har prøvd Isun en gang før, og elsker produktene. Kunne tenke meg å lese mer om kostholdets innvirkning på huden? Takk for super inspirasjon!

 • Jeg vil gjerne lese mer om hvordan naturlig hudpleie produkter virker på forskjellige hudproblemer/tilstander. Feks en kombinert hud som jeg har og har i mange år brukt produkter som inneholder syrer. Vil jeg få like god hjelp av naturlige produkter? Og evt hvilke produkter er på markedet.
  Elsker oppskrifter på produkter man kan lage hjemme 🙂 “Birgittes-alt-mulig-salve” er fantastisk!

 • Jeg vil gjerne prøve denne øyekremen ☺
  Ønsker å lese mer om veganske og økologiske hudpleie- og sminke produkter ?

 • Denne kunne eg verkeleg godt tenke meg å prøve. Eg oppdaga at desse ryknene under augene mine er mykje verre enn det eg trudde, så kanskje det kan bli bremsa opp litt?
  Eg kunne tenkje meg å lese meir om å lage heimelage hudpleieprodukter!

 • Jeg ønsker å lese mer om hvordan finne ut hvilke hudtyper du har, budsjettvennlige alternativer, produkter som er effektive mot acne og andre hudproblemer, og hvordan lage hjemmelagd kosmetikk

 • Jeg hadde likt mer info om hud, hudtyper og hudtilstander, og hvilke produkter som passer til. I tillegg er det interesant å få vite mer om ingrediensene som brukes i produktene – at noe er naturlig/økologisk etc., betyr ikke nødvendigvis at det er bra for huden. Det er vanskelig å navigere i jungelen av produkter med en sensitiv hud som kan slå ut på så mangt!

 • Som gravid føler jeg virkelig at huden trenger all den luksus den kan få, akkurat nå er den tørr, irritert og gusten. Så jeg hadde ropt høyt hurra om jeg var så heldig å få prøve de edle dråpene. Jeg vil gjerne lese mer om økologisk sminke og hvordan man selv kan lage deilige hud- og kroppsprodukter som er snille mot både en selv og miljøet. Takk for en allerede inspirerende blogg!

 • Jeg ønsker å prøve øyekremen. ? Vil gjerne lese mer om produkter man kan lage selv, for eksempel hva man kan bruke kokosolje til. ?

 • Jeg skulle gjerne lært mer om hvilke stoffer vi skal se etter for å ha så ren sminke som mulig, og hvilke sminkemerker som faktisk er bra . Jeg er stadig på leting og utprøving men har fortsatt ikke funnet noen favoritt ?

 • En kur for trøtt småbarnsmamma som vil ha glød tilbake i ansiktet igjen. Og nye forbud mot unødvendig tilsetningstoffer i mat og kosmetikk er noe jeg gjerne vil lese om i 2017

 • Hei! Kunne tenkt meg å lest mer opp/tips om flere renholdprodukter til hjemmet eks rene produkter en kan bruke i oppvaskmaskin. Og om hvordan lage sine egne ansiktskremer, hårprodukt o.l
  Bruker mye eteriske oljer og elsker det
  Mvh Anne Rita

 • Hei 🙂
  Det hadde vært interessant å lese om hvordan produktene deres virker på huden/ kroppen i forhold til andre produkter med annet innhold. Det vil si fordeler med hudpleie med “rene”ingredienser kontra andre som finnes på markedet.

 • Har prøvd forskjellige øyekremer, men aldri hatt noen wow opplevelse . Kanskje med dette produktet:) Hadde vært fint å fått forslag til hva som kan få en voksen hud (50+ ) til å se sunn ut, og med en flott glød 🙂

 • Jeg vil gjerne få flere tips om forenkling av antall produkter. Og hvordan få fin glød i håret når det blir grått og man er lei av å farge.

 • Hei,

  Veldig glad i isun produktene jeg har prøvd så langt, har veldig lyst å prøve øyen kremen også.

  Leseh svært gjerne Effektive tidsbesparende produkter for naturlig hud selv i en travel værdag

 • Jeg har så lyst til å prøve den øyekremen! ?? Samtidig som jeg er fattig student med begrenset økonomi..
  Jeg elsker bloggen og alle tipsene du kommer med, da jeg har veldig sensitiv hud og eksem. Det er veldig trist å måtte kaste eller gi bort produkter fordi jeg ikke tåler dem, så det er godt med råd som gjør at jeg slipper å gjøre så mye research på egenhånd 🙂
  Det jeg kunne tenke meg å lese om, er tøymykner! Mange bruker det ikke i det hele tatt, og sier det ikke er bra for huden, så jeg skulle gjerne laget min egen. I tillegg hadde det vært spennende å lage min egen deodorant.

 • Åh, den øye-oljen har jeg veldig lyst til å prøve?
  Jeg ønsker å kun bruke økologisk sminke der jeg vet hva ingrediensene er, og det er super flott at det har kommet mer tilbud om det her i Norge, men selv om det er økologisk er det vanskelig å finne vegansk og økologisk sminke som er bra. Det hadde vært så flott med en liste med tips til merker og hvor man kan finne det. Det hadde vært helt supert!

 • Du har fått meg hekta på egenblandede ansiktsoljer Birgitte, så jeg prøver gjerne denne!
  Jeg prøver å gå over til å bruke mer naturlig/økologisk sminke, men siden det for det meste er å få kjøpt på nett så er det vanskelig. Jeg liker å prøve det først. Så hvis dere kunne gjort flere videoer el. der man ser konsistens kvalitet på produktene så hadde det vært kjempebra! Videoen med RMS lip2cheek for eksempel var bra 🙂

 • Det hadde vært fantastisk å få testet den; kan tenke meg at den er fantastisk. Har vært nokså dårlig på bruk av øyekrem oppover årene, og har veldig lyst til å starte med en skikkelig god krem.

  Er det noe jeg ønsker å lese mer om i 2017, så er det anbefalinger til ulike hudtyper og hudproblemer. Samt anbefalinger for ulike budsjett 🙂

 • Hei, den kremen høres rett fantastisk ut, jeg krysser fingrene ?
  Jeg vil veldig gjerne lese mer om forskjellige hudtyper og hudtilstander/problemer og produkter som passer til. F.eks tørr hud med kviser…

 • Hei!
  Jeg blir gjerne med i trekningen.
  Jeg har kuttet ut mange hudpleieprodukter fordi jeg har funnet ut at de aller fleste inneholder stoffer som ikke er bra. Derfor hadde det vært fint å kunne lese om alternativer, evt. “safe” produkter som ikke inneholder farlige stoffer.
  Jeg liker også det som blir skrevet om å lage sine egne hudpleieprodukter, som body butter (også lest at det går an å lage egen deodorant vha- kokosolje). Så gjerne mer av slike ting.
  Balsam-metoden og “oljevask” for ansiktet hadde også vært greit å lese om på en norsk side 🙂
  Og solkremer. Hvordan velge gode produkter med høy faktor som ikke inneholder farlige stoffer?

 • Håndsåper og andre såpeprodukter som ikke tørker ut huden, og som ikke inneholder sulfater. Veldig vanskelig å finne slikt i butikker og apotek.

 • Hudpleie med bare naturlige ingredienser. Gjerne for godt voksen hud, som både pleier og fornyer. Er jo rene “jungelen” med alle verdens vindunderkremmer i alle blader og på nett…

 • Prøver veldig gjerne øyekrem! Gode øyekremer er vanskelige å finne. Jeg leser gjerne mer om supermat for sunn hud, og egnede oljer til ulike hudtyper/hudområder. Elsker også dyi-oppskrifter på ansiktsmasker, skrubber oa, og skulle gjerne lært mer om ulike leirtyper til ansiktsmasker. Takk for flott blogg! 🙂

 • Hei. Vil veldig gjerne prøve øyekremen, det trengs! Ønsker flere innlegg om hår og hårprodukter! Spesielt nå på vinteren blir det så tørt og fælt, og synes ofte at grønnere produkter enten gjør håret veldig fett eller enda tørrere (eller en kombinasjon av de to som er helt krise…). Tips om dette vil settes stor pris på!

 • Tester gjerne ut øyekremen!
  Det jeg vil se mer av er produkter som gir fukt, hvilke rutiner man bør ha alt ettersom hvilken hudtype man har, gode masker etter årstid (og også hjemmelagde masker), mat som nærer innenfra +++ 🙂

 • Høres ut som en god øyekrem for tørr hud! Skulle gjerne lært mer om hva man bør spise så huden får rett næring. Og gode kremer og produkter for tørr vinterhud.

 • Den øyekremen skulle jeg likt å prøve. Jeg vil gjerne lese om produkter som hjelper mot hårtap.

 • Kunne tenke meg å lese mer om hudtyper og om det virkelig er en myte at rene oljer (argan, shea, jojoba, mandel ++) kan gi kviser.
  Vet at mange sier det ikke gjør set, men mange opplever der også. Meg inkludert. Hvorfor? Blir så forvirret.

 • Jeg vil gjerne prøve den øye-kremen ? Og så kunne jeg gjerne tenke meg å lese mer om norske produsenter av øko hudpleie samt testing av disse ?

 • Denne kremen ser fantastisk ut! ?

  Jeg kunne tenkt meg å lese mer om følgende:
  – Produkter til ansikt (både hudpleie og sminke) for de forskjellige hudtypene, og tester av disse. Har selv svært fet hud og er veldig intressert i å få vite mer om gode produkter for akkurat denne hudtypen.
  – Anti-ageing produkter. Hva funker best for de forskjellige hudtypene?
  – Kroppspleie. Gode kremer og remedier for myk hud og velpleid kropp.
  – Kosthold. Hvordan leve sunnere, og få fin hud og glød innenfra!
  ?

 • Denne øyekremen ønsker jeg virkelig å prøve! etter mange søvnløse netter med to små er det blitt både poser og rynker, selv før jeg er 35. Her på bloggen vil jeg gjerne lese mer om hudpleie på budsjett og hjemmelagde ansiktsmasker.

 • Hi, I just found your website … WELL DONE!!
  I feel that there is a lot of misinformation about the products people buy everyday from the store. So I would like to come up with a plan to create more awareness in Norway about the dangerous chemicals that are found in all kind of products. Would love suggestions and to work with this community 🙂

 • Kunne veldig gjerne tenkt meg å prøve 😉
  Ellers hadde det vært fint å lese mer om bra hudpleieprodukter som ikke koster altfor mye.

 • Jeg vil gjerne prøve denne øyenkremen. Har prøvd mange ulike kremer men aldri funnet en jeg har følt eller sett har gjort noen særlig nytte. Jeg liker at det er naturlige ingredienser som gir virkningen. Det er også dette jeg ønsker å lese mer om. Det er spennende å lære om naturlige og kanskje også gamle og velprøvde alternative innen hudpleie og kosthold.

 • Ønsker meg denne øyekremen! Trenger en god øyekrem og siden de ofte er dyre, er det litt vanskelig å finne ut hvilken man skal velge. Jeg har andre produkter i denne serien og er veldig fornøyd med dem.
  Ønsker å lese mer om kosthold. Hva vi kan gjøre for å få finere hud både innenfra og utenfra. Interessert i å lese om alt som er positivt for huden vår.

 • Jeg vil gjerne vite mer om hvor mye det er av hver ingrediens i de ulike produktene, og litt mer forklaring av hjelpestoffene som benyttes. Det er alltid noe som er litt uklart i innholdsoversiktene. Ellers har jeg stort behov dor å finne den riktige øyekremen som gir løft i overgangen ned mot kinnet – håper kanskje denne kan være den rette? Jatakk til å vinne give-awayen – det hadde vært supert :):):)

 • Hei ! Jeg vil gjerne lese om hudpleie som er uten noe som skader huden eller miljøet og som også er fairtrade. Kjenner dere til noen merker?

 • Vil gjerne vinne! Jeg ønsker at du skal skrive om hudprodukter tilpasset alderen 40 +. Gjerne også om produkter som kan lages selv, men også gode økologiske produkter 🙂

 • Hei.
  Jeg kunne tenke meg å lese mere om naturlige muligheter i hverdagen. F. Eks vaskemiddel, oppvaskmiddel, rengjøringsmiddel og generelt naturlige måter å rengjøre i hverdagen. Kjenner fu til Doterra?

  Hilsen Hanne.

 • Hei dere☺️ Jeg ønsker flere sminketips, hvordan se fantastisk, frésh og naturlig ut på minst mulig tid med snille produkter? Og små barn og tørr vinterhud- hva kan brukes? Og så herlig det hadde vært å få prøve øyekremen, har blitt fast bruker av Isun Miracle night balm etter at dere anbefalte den her på bloggen, love it!

 • Hei, jeg vil gjerne lære mer om hva og hvordan man booster huden for rynkefjerning og hva man kan gjøre for å hindre sagging av huden. TAKK

Leave a Comment:

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *