500 1

Den naturlige produktserien som krøllene dine vil elske

Da jeg var yngre hatet jeg krøllene mine – akkurat som de med rett hår ønsker seg krøller, drømte jeg selvsagt bare om å ha pinnerett hår. Dette var på åttitallet og kreppetang var det nærmeste jeg kom rettetang. Ikke hadde jeg lært å føne ut krøllene med rundbørste heller. Det var først da jeg kom opp i 20-årene at jeg ble glad i krøllene mine, og skjønte at det var enkelt å både fremheve dem og dempe dem utifra hva jeg følte for den dagen.

Men det er én ting jeg alltid har savnet, og det er skikkelig gode, naturlige og effektive produkter spesielt beregnet på oss som ikke har typisk rett, nordisk hår. Produkter som gir massevis av fukt, som definerer og gir næring og samtidig gjør håret lett å style som man vil.

Og endelig har jeg funnet en produktserie som møter alle kravene mine: Si hei til Flora & Curl! Enten du har myke bølger, korketrekkere, afro eller bare litt fall, lover jeg deg at lokkene dine vil elske denne serien.

Jeg har lagt min elsk på African Citrus Superfruit Shampoo, som i tillegg til å gjøre hodebunn og hår skinnende rent, gir krøllene den fukten de trenger. Og så lukter den helt nydelig av frisk sitrus!

Flora & Curl’s filosofi er at et sunt hår begynner med ingredienser som bringer hodebunnen tilbake i balanse. Damen bak Flora & Curl, Rose Ovensehi, hadde et sterkt ønske om å hjelpe andre krølltopper med å få oppleve hvordan helt naturlig hårpleie skal føles, og begynte å eksperimentere med botaniske ingredienser hjemme på kjøkkenet. Hun oppdaget kjapt at tørt, sprøtt hår var det vanligste problemet for de med teksturerte hår. For å løse dette utviklet hun Flora & Curl-serien som har fokus på å gi fukt til alle typer krøller. Ved bruk av botaniske ekstrakter og plantesmør er hvert eneste Flora & Curl-produkt utviklet for å gjenopprette hår og hodebunn til sin naturlige balanse.

Her kan du lese mer om hvert enkelt produkt og finne dine egne Flora & Curl-favoritter.

Birgitte Magnussen

Birgitte er PureYou.no's Content Manager og bloggredaktør for the PURE blog. Hun er dessuten forfatter av boken "Renere liv" og er Norges eneste Green Makeup Artist. I tillegg er hun mamma til to gutter. Birgitte har også egen blogg på birgittemagnussen.no>>

Du liker kanskje også:

Trine tester: Josh Rosebrook Styling Cream

Hårstyling! Her er jeg ganske lite bevandret. Det var først når jeg fikk kort, vilt og uregjerlig hår at jeg innså at jeg trengte litt hjelp. Jeg vet hva jeg
Les mer

7 grunner til at du bør begynne med sheasmør nå

Sheasmør er en av de tingene jeg alltid har tilgjengelig hjemme, og det var en av de aller første ingrediensene jeg begynte å eksperimentere med da jeg gikk over til
Les mer

Best of 2016 – Birgittes topp 5 beautyfavoritter

2016 har vært et fantastisk år hvor jeg har testet og prøvd ut så utrolig mange gode naturlige produkter. Jeg har funnet masse nye favoritter som kommer til å ha
Les mer

1 Response

Leave a Comment:

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *