224 0

Den eneste neglelakken som er helt trygg for de minste

Som mamma til to gutter skulle man kanskje tro at dette med neglelakk ikke var et stort tema. Men hver eneste gang jeg har lakket neglene mine kommer størstemann på fem og vil gjøre det samme. Selv om jeg lakker mine egne negler med noen av de tryggeste lakkene som kan oppdrives, så føler jeg meg ikke 100 % komfortabel med å la barna mine bruke voksenlakk på neglene.

Det samme følte Melanie Hurley, en mor med to små jenter som elsket å lakke neglene, og damen bak de trygge barnelakkene Piggy Paint. Hun hatet tanken på at barna tok hendene i munnen etter at neglene var malt med tradisjonelle lakker – selv de som var beregnet på barn. Ikke bare gjorde inntaket av kjemikalier henne bekymret, men hun kunne ikke utstå lukten etter å ha lakket to sett med negler og tånegler. En dag så hun datteren sin miste en dråpe av den løsemiddelbaserte lakken på en skumtallerkenen, og deretter hvordan lakken gjorde at tallerkenen begynte å boble og så at den “spiste” seg gjennom platen. Fra den dagen bestemte hun seg for at stoffer som var så sterke at kunne spise seg gjennom skum var uakseptabelt for neglene til barna hennes.

Piggy Paint er vannbasert neglelakk, spesielt sammensatt av naturlige ingredienser. Den er fri for formaldehyd, toluen, ftalater, bisfenol A, etylacetat og aceton, og er dessuten elsket av kjendismødre som Tori Spelling og Jessica Alba.

LES OGSÅ: Neglelakken jeg sverger til akkurat nå

Hjemme hos meg går det nå i storfavoritten Radioactive, som kan lyse i mørket (ja, jeg har prøvd den selv også som den barnslige mammaen jeg er 😉 ). Det føles helt topp å la barna utfolde seg med fine farger og vite at produktene er 100 % trygge for dem!

Her kan du se alle de fine fargene fra Piggy Paint.

Birgitte Magnussen

Birgitte er PureYou.no's Content Manager og bloggredaktør for the PURE blog. Hun er dessuten forfatter av boken "Renere liv" og er Norges eneste Green Makeup Artist. I tillegg er hun mamma til to gutter. Birgitte har også egen blogg på birgittemagnussen.no>>

Du liker kanskje også:

Den beste ansiktsoljen for oss over 30

Jeg har laget mine egne ansiktsoljer i en årrekke – først og fremst fordi da har jeg fått akkurat det huden min har hatt behov for der og da, og
Les mer

Den fineste peachy rougen denne våren

Som makeup-artist er jo nok litt ekstra nerd når det kommer til gleden over en perfekt farget rouge. Men du vet den der peachy friske fargen som passer perfekt på
Les mer

Den beste dyprensen for deg med uren hud

I blant får vi inn produkter som vi bare må ta en liten happy dance rundt på kontoret for, og dette er en av disse. Så utrolig mange har nemlig
Les mer

Leave a Comment:

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *